Квартплата

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Квартплата

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон січня 31, 2011 10:09

Скільки по новинах за це розмов, буквально кожин день про це мова! Складають СМІ таку уяву, що городян власть імущі хотять видавить на корню. А от про селян- тиша. Чисто з інтересу хотілося б порівнять затрати на місяць за квартиру, і хату. Бажано за 3х комнатно, бо в хаті шо мінімум три кімнати.
Наприклад у мене- газ 460грн на місяць, електрика 500. Вода з криниці. Вигрібну яму кілька раз на рік викачую по 300грн. Під"їзд (подвірь"я) убираю, ремонтую сам. Ітого на місяць на все про все десь більш як 1100грн. Правда тепло коли захочу, гарячу чі холодну воду відключають коли світла нестане.
В кого нема газу нада 12 метрів дров це 3000грн. да 2 т угля, ціни не знаю, прімєрно 4000грн. І того 7000 на зіму.
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення Bobikus » Пон січня 31, 2011 10:46

У мене 2 кімнати, виходить 400-450 грн на місяць. Згідно прогнозів, буде 500-550.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон січня 31, 2011 19:09

Bobikus написав:У мене 2 кімнати, виходить 400-450 грн на місяць. Згідно прогнозів, буде 500-550.
:shock: :shock: :shock:
Орест,- здивував!!!! Шок!!!!!
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Пон січня 31, 2011 20:10

Руслан, я мав на увазі все разом - опалення, електрика, вода, двірники. Не зрозумів, що цікавить виключно квартплата. Вона становить приблизно 180 грн на місяць. Тепер краще :)?
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Yalta_biker » Пон січня 31, 2011 21:11

У нас дом в стадии строительства. Не будем о грустном :))) 6-7 тысч гривень на месяц. Реально эксплуатационных примерно 1,5 - 700 свет ну и так, по мелочи. Когда было дровяное отопление- надо было 7 кубов на зиму, если бы покупать пришлось - то было бы около 3000 грн дрова на всю зиму.
Вот ударишь напильником по голове - больно, не ударишь - скучно. Парадокс…
Yalta_biker
Участник движения

Повідомлення: 1382

Повідомлення kazanova » Пон січня 31, 2011 22:22

Я плачу около 1000 грн в месяц по коммуналке... За все. 2 комнаты , Киев.
Цей користувач тепер під обліковим записом avto-razborka
kazanova
Участник движения

Повідомлення: 597

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон січня 31, 2011 22:35

Bobikus написав:Руслан, я мав на увазі все разом - опалення, електрика, вода, двірники. Не зрозумів, що цікавить виключно квартплата. Вона становить приблизно 180 грн на місяць. Тепер краще :)?
Та ні за все разом! І шок від того що я сам все підмітаю, сміття вивожу, ремонтую і т. д. І плачу більш як в полувину більше, живу в селі, і в телевізорі непоказують!
А от Київ це тож бачу- село...
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Ursus » Вів лютого 01, 2011 2:49

Я так скажу.
Когда ты живешь "в селе", корректнее сказать "в частном доме" то понятие "квартплата" отсутствует как класс.
Есть отдельно: "За свет" - платим електроконторе, "За газ" - газ конторе, "За вывоз мусора", и т.д.
Причем, в отличии, от тех кто живет в многоквартирных домах - если ты за какую либо услугу не заплатил - ее просто отключат (даже если это газ и в феврале).
Но с другой стороны - если не хочешь платить за газ - не плати - покупай уголь или дрова. ну если не хочешь вывозить канализацию - не вывози - строй дренажные системы или что-то подобное.
Человек, живущий в частном доме - есть полноправным хозяином этого дома (с определенными ограничениями, конечно - но все же)

Человек, живущий в многоквартирном доме является хозяином "воздуха и внутренних перегородок (если они не несущие)" - все.
Он не может выбрать ни способ ни плату за предоставляемые услуги.
Поэтому он является наиболее уязвимым. Вот посему и весь сыр-бор в телевизоре и исключительно о многоквартирках.

Это сугубое ИМХО, естественно
Ursus
Участник форума

Повідомлення: 121

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість