Хочу в польшу на ниссан террано 1, 90 г.в.
внешний вид "на пятерку" свеже крашенная, стекла целые,
резина 31 АТ, отсутствует задний бампер и присутствует кенгурин
думаю последний снять а предпоследний поставить.
Модератори: Shurik, Модераторы форума
Правильно думаеш.Timon написав:Хочу в польшу на ниссан террано 1, 90 г.в.
внешний вид "на пятерку" свеже крашенная, стекла целые,
резина 31 АТ, отсутствует задний бампер и присутствует кенгурин
думаю последний снять а предпоследний поставить.
Чому це? Ососбисто мої друзі ніколи не обманюють і я завжди їм довіряю. Більше того, оскільки наші вельмишановні міжнародні відомства працюють не зовсім на користь наших громадян, і за роки незалежності навіть не вдарило пальцем, щоби їх інформувати про вимоги інших країн для перетину кордону, то найкращим способом отримання інформації залишається якраз спілкування з тими, хто попікся. І ті, хто часто їздить по територіє ЄС стаерджують, що поліція перевіряє там справді рідко, але зате карають відповідно. І хабарів не беруть.Shustov написав:Народ, а откуда такая информативность о строгости европейских гайцов? Если ответ будет "А вот мне друг расказывал", "А вот у кого-то там и где-то тут" НЕ КОНАЮТ.
Ни одного инцендента с ихними органами у нас небыло. На таможне даже в голову никому не пришло смотреть какой у меня китайский ксенон (кстати без омывателя).
Все, чего нужно строго придержываться это:
1. Всегда включен ближний свет
ніколи не чув, що з Європи приходять "листи щастя"2. Не привышать в нас. пунктах вобще, а на автобанах там где камеры.
hellcat написав:По нашим правилам, если трактор едет со скоростью до 30км/ч его разрешается обгонять с пересечением сплошной "при условии обеспечения безопасности дорожного движения".
Правила дорожнього руху написав: Лінії 1.1 і 1.3 перетинати забороняється. Якщо лінією 1.1 позначено місце стоянки або край проїзної частини, суміжний з узбіччям, цю лінію перетинати дозволяється.
Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.
Правила дорожнього руху написав: 3.25 "Обгін заборонено". Забороняється обгін усіх транспортних засобів (крім поодиноких *, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год).
Правила дорожнього руху написав: 3.27 "Обгін вантажним автомобілям заборонено". Забороняється вантажним автомобілям з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т обганяти усі транспортні засоби (крім поодиноких, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год). Тракторам забороняється обгін усіх транспортних засобів, крім поодиноких велосипедів, гужових возів (саней).
hellcat написав:У буржуев я думаю есть похожее условие.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість