кого не выпустят за кордон?

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

кого не выпустят за кордон?

Повідомлення Timon » Вів грудня 15, 2009 2:21

Хочу в польшу на ниссан террано 1, 90 г.в.
внешний вид "на пятерку" свеже крашенная, стекла целые,
резина 31 АТ, отсутствует задний бампер и присутствует кенгурин

думаю последний снять а предпоследний поставить.
Timon
Участник форума

Повідомлення: 46

Re: кого не выпустят за кордон?

Повідомлення be single wolf » Вів грудня 15, 2009 10:55

Timon написав:Хочу в польшу на ниссан террано 1, 90 г.в.
внешний вид "на пятерку" свеже крашенная, стекла целые,
резина 31 АТ, отсутствует задний бампер и присутствует кенгурин

думаю последний снять а предпоследний поставить.
Правильно думаеш.
Ты проиграл - если утратил веру в себя. (Г.У. Рудель "Дьявол")
be single wolf
Участник движения

Повідомлення: 697

Повідомлення Bobikus » Вів грудня 15, 2009 18:01

Особливу увагу пропоную звернути на комплектацію - вогнегасник, свіжа аптечка, комплект запасних лампочок до передніх та задніх фар. Також слід мати на увазі, що на кордоні не впускають авто з китайським ксеноном, поставленим замість звичайних галогенок. Обов'язковою також є відсутність тріщин на склах включно з дзеркалами. Також можуть причепитися, якщо капає масло або пальне. Якщо авто завантажене можуть питати за перегородкою між багажником та пасажирським відсіком. Крім того треба пам'ятати про обмеження швидкості у реальних 90 а також про те, що ремені та дитячі крісла є обов'язковими.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Olexa » Вів грудня 15, 2009 19:16

А що наразі з тонуванням?
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Shustov » Сер грудня 16, 2009 21:46

Народ, а откуда такая информативность о строгости европейских гайцов? Если ответ будет "А вот мне друг расказывал", "А вот у кого-то там и где-то тут" НЕ КОНАЮТ. Раскажу про себя.
Прошлую зиму откатал в австрии на лыжах. Ехало нас 7 машин и каждый катался где хотел. Ни одного инцендента с ихними органами у нас небыло. На таможне даже в голову никому не пришло смотреть какой у меня китайский ксенон (кстати без омывателя). По кенгурятникам отдельная история. Проезжали мы небольшой городок и нашли (близкий мне по духу) сузуко-автосалон. И шо думаете??? Стоит в продаже Сузуки джимни одет сразу в кенгурин. В салоне сказали, что продается вместе с машиной. На улицах найти инспекторов дорожной полиции можно только в случае оформления ДТП. НЕТ ТАМ МЕНТОВ как у нас - есть всевидящие камеры.
Все, чего нужно строго придержываться это:
1. Всегда включен ближний свет
2. Не привышать в нас. пунктах вобще, а на автобанах там где камеры.
3. При движении по автобану всегда придержываться свободной правой полосы. А если вы увидили, что впереди кто-то заезжает на автобан, с примыкающей дороги или полосы - срочно уступите ему дорогу приняв в лево. Это не шутка. Просто они всегда дают возможность вклиниться в общий поток, в отличии от наших жлобов
Suzuki Grand Vitara New, Уаз 469
050-385-0193
Shustov
Участник форума

Повідомлення: 176

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят грудня 18, 2009 9:36

Шустов прав стовідсотково! Кенгурін не помєха. Лампочки продаються на заправках комплектами- нада купить, + строк годності аптечки, вогнегасника.
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення Bobikus » Вів січня 05, 2010 3:54

Shustov написав:Народ, а откуда такая информативность о строгости европейских гайцов? Если ответ будет "А вот мне друг расказывал", "А вот у кого-то там и где-то тут" НЕ КОНАЮТ.
Чому це? Ососбисто мої друзі ніколи не обманюють і я завжди їм довіряю. Більше того, оскільки наші вельмишановні міжнародні відомства працюють не зовсім на користь наших громадян, і за роки незалежності навіть не вдарило пальцем, щоби їх інформувати про вимоги інших країн для перетину кордону, то найкращим способом отримання інформації залишається якраз спілкування з тими, хто попікся. І ті, хто часто їздить по територіє ЄС стаерджують, що поліція перевіряє там справді рідко, але зате карають відповідно. І хабарів не беруть.

Тому я би не радив всім безвідповідально перетинати кордон, на основі власної одноразової поїздки.

Ни одного инцендента с ихними органами у нас небыло. На таможне даже в голову никому не пришло смотреть какой у меня китайский ксенон (кстати без омывателя).

Нещодавно я їздив у Польщу і в мене не перевіряли документів. То що, тепер я можу розповідати, що по Європі можна гасати без прав?
Те, що не звернули уваги, це ж не знак того, що там можна так їздити, логічно ж?

Все, чего нужно строго придержываться это:
1. Всегда включен ближний свет

Лише в зимовий період
2. Не привышать в нас. пунктах вобще, а на автобанах там где камеры.
ніколи не чув, що з Європи приходять "листи щастя" :) Натомість по європейських дорогах їздять патрулі, що мають право зупинити і оштрафувати на місці. Суми штрафів колосальні - від 100 до 1000 євро, залежно від швидкості.

І ще раз повторю - існує чимало правил, які водій зобов'язаний дотримуватися. Серед них і екологічні вимоги, і технічні. Є і такі для нас незвичні, як, наприклад, заборона в'їзду на підземні паркінги машин, які обладнані ГБО . Але я би ніколи не радив людям їх порушувати тільки тому, що їх рідко перевіряють.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Shustov » Суб січня 16, 2010 1:39

На рідній мові навіть приємніше. Тільки повернувся із-за бугор*я. Що Вам розказати - КРАСОТА. А тепер до справи. По італії їздить досить багато авто з одною робочою фарою. По австрії, навіть в снігопад шановні німці низько пролітають 130 там де знак 90 (нагадою допуск перевищення 5 км). Було приємне спілкування з італійськими карабінєрами та угорським ДАІ після ДТП моїх знайомих. Виявляється з їх слів, обгін на території італії, в населених пунктах в зимовий період заборонено. Навіть якщо ця падлюка на тракторі їде по дорозі з швидкістю 5-10км, а потім миттєво перед тобою виконує лівий поворот (коли його почали обганяти). Сперичатися з карабами не варто і штраф за обгін і ДТП було замінено на перевищення швидкості (бо такий дешевше, хабарів не беруть, але коли знають що самі брешуть - з ними можна домовитись). В угорщині було перевищення швидкості 64км по населеному пункті - штраф аж 15евро. З відео на чудернацький пристрій, який в бусіку займав половину салону. На моніторі і роздруківці інформація про швидкість, GPS-положення, безумовно фото саме твого авто а не іншого.
По країнах євросоюзу бачили багато підготовлених автомобілів з кенгуринами, бамперами та іншою лабудою.
050-385-0193
Shustov
Участник форума

Повідомлення hellcat » Суб січня 16, 2010 13:23

По нашим правилам, если трактор едет со скоростью до 30км/ч его разрешается обгонять с пересечением сплошной "при условии обеспечения безопасности дорожного движения". У буржуев я думаю есть похожее условие. Ну а если трактор показал левый поворот, то обгонять его уже нельзя.
Drive... to survive!

УАЗ-31601 '99, УАЗ-452 '85
hellcat
Член клуба

Повідомлення: 1248

Повідомлення Shustov » Суб січня 16, 2010 15:13

Тема, ситуация намного проще. Едет 3 машины: первый я, потом машина 2 и машина 3. Трактор ползет прижавшись к заснеженой обочине. Я его обогнал и еду дальше интуитивно поглядывая в зеркало заднего вида. Машина 2 едет со скоростью 40, включает поворот, выходит на встречку. И вдруг это макаронное чмо без поворота резко поворачивает налево.....я в шоке от того как этот мини-трактор в сторону кинуло. Удар был от АРБ-шного бампера в передний ковш трактора. Приехали ихние гайци выслушали тракториста (который до их приезда признал вину) и придумали что у них обгонять нельзя. В евросоюзе все дествительно строго согласно правилам дорожного движения и правила наши с ихними совпадают кроме двух пунктов: ближний свет, кто на клумбе у того главная. Гайци-макаронники репу почесали и присудили нам вину и штраф в 150 евро за дтп и обгон. Учасники дтп (мои друзья) совершено спокойно сказали что это гониво, что таких правил нет и после совмесных переговоров в протоколе указали привышение скорости и дтп - 78евро. Мы возращались домой и решили не спорить дальше кто виноват ибо время дороже
050-385-0193
Shustov
Участник форума

Повідомлення hellcat » Суб січня 16, 2010 15:16

Неповезло с гайцами, своего прикрыли. Я думаю вам не привыкать, у нас такое сплошь и рядом :)))

Да, и если трактор ехал по обочине, то это был не обгон.
Drive... to survive!

УАЗ-31601 '99, УАЗ-452 '85
hellcat
Член клуба

Повідомлення: 1248

Повідомлення Olexa » Пон січня 18, 2010 0:48

hellcat написав:По нашим правилам, если трактор едет со скоростью до 30км/ч его разрешается обгонять с пересечением сплошной "при условии обеспечения безопасности дорожного движения".

Дослівно отак:

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... 6-2001-%EF

Правила дорожнього руху написав: Лінії 1.1 і 1.3 перетинати забороняється. Якщо лінією 1.1 позначено місце стоянки або край проїзної частини, суміжний з узбіччям, цю лінію перетинати дозволяється.

Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.

Це стосовно розмітки. І стосовно знаків:

Правила дорожнього руху написав: 3.25 "Обгін заборонено". Забороняється обгін усіх транспортних засобів (крім поодиноких *, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год).

Правила дорожнього руху написав: 3.27 "Обгін вантажним автомобілям заборонено". Забороняється вантажним автомобілям з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т обганяти усі транспортні засоби (крім поодиноких, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год). Тракторам забороняється обгін усіх транспортних засобів, крім поодиноких велосипедів, гужових возів (саней).

hellcat написав:У буржуев я думаю есть похожее условие.

Цікаво було б почитати посилання на їхні правила.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Shustov » Пон січня 18, 2010 21:31

нас заспокоювало інше, було б це в україні з італьйськими туристами, то залишилися б вони в одних панталонах.....бо наші рідні дайці більш винахідливі
050-385-0193
Shustov
Участник форума

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість