ГАИ и бандитизм...

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Повідомлення Olexa » Вів березня 22, 2011 18:00

Саид написав:
Olexa написав:...
Мені цікаво інше. Мені цікаво, який подальший хід цій історії дадуть її автори. Чи будуть вони домагатися покарання людини, що їм погрожувала, правовим шляхом? ...

Если это ребята из roadcontrol, то их деятельность постоянно направлена на то, чтобы все вопросы решать через букву Закона.

Чудово. Хочу побачити розвиток саме цього інциденту. Чи був поданий позов до суду, що відбувалося далі.

Саид написав:
Olexa написав:...для виправдання свого зла отримали, й по тому? ...

Еще раз - какое "зло" совершали люди, сидящие в машине с видеорегистратором, даже если они специально снимали экипаж ГАИ?

Ніякого. Я маю на увазі, що люди можуть цілеспрямовано шукати зла в діях інших, аж до провокацій, щоб отримувати моральне виправдання для зла, яке вони чинили раніше, чи чинитимуть в майбутньому — порушень ПДР, податкового законодавства, інших аморальних вчинків та злочинів. І на це вказує перебільшення отриманого зла.

Те, що вони зафіксували певне зло, це одне питання. Я хочу зрозуміти їхню мотивацію.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Саид » Вів березня 22, 2011 18:01

Olexa написав:Інакше чого б вони відреагували?

Перестраховка. Дуют на воду. Или работник ГАИ подошел, поинтересовался, мол, что случилось? Может чем-то помочь?
Или ты правда думаешь, что в 40 метрах можно рассмотреть видеорегистратор?
Olexa написав:І тебе питаю, ти слухав, про що розмовляють автори?

Я - да. А ИДПС?
Olexa написав:Не повинно бути небезпечно. Але це не підстава стверджувати, що поруч з ними небезпечно стояти, я про це кажу.

Как это коррелирует с вот этим?
Olexa написав:Моя думка: небезпечно спостерігати за злочинцями в процесі скоєння ними злочину. Хіба це не очевидно?

Olexa написав:В такому разі, ти навів не той.

Приведи свой. В котором будет сказано, что их нельзя снимать на фото- видеоаппаратуру.
Olexa написав:.
Ти маєш на увазі під час події, чи в тому числі у тексті матеріалу?

И там и там. События - 100%. А остальное - подача материала его автором. Т.с., его ИМХО.
Olexa написав:Я мав на увазі брехливу та провокаційну екстраполяцію в тексті матеріалу.

Это тоже твое мнение. В любом случае, ты выразился не так.
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення tatarin 1 » Вів березня 22, 2011 18:05

Какая нафиг мотивация. Сидят пацанчики в машине, никого не трогают, до гайцов минимум 50метров, тут подходит мужик, размахивает битой, угрожает попортить машину :evil: Лично я спросил бы - ТЫ ХТО :evil:
tatarin 1
Участник движения

Повідомлення: 381

Повідомлення Саид » Вів березня 22, 2011 18:22

Olexa написав:Чудово. Хочу побачити розвиток саме цього інциденту. Чи був поданий позов до суду, що відбувалося далі...

Я тоже. По крайней мере, до сих пор они не упускали практически ни одного (или просто - ни одного) случая, чтобы не обратиться с официальным заявлением, иском и т.д. по вопросам, где были нарушены их права. Или права тех, кто к ним обратился за помощью.
Опять же - если это ДК, а не кто-то, кто под них "косит".
Olexa написав:...
Ніякого. Я маю на увазі, що люди можуть цілеспрямовано шукати зла в діях інших, аж до провокацій, щоб отримувати моральне виправдання для зла, яке вони чинили раніше, чи чинитимуть в майбутньому — порушень ПДР, податкового законодавства, інших аморальних вчинків та злочинів. І на це вказує перебільшення отриманого зла.

Те, що вони зафіксували певне зло, це одне питання. Я хочу зрозуміти їхню мотивацію.

Когда-то на заре развития идеи создания ДК заявлалсь их основная цель: "Борьба с незаконными действиями ГАИ совершенно законными методами."
Да! Я никоим образом не являюсь участником этой организации. Никого не хвалю и не ругаю, не ставлю оценок. Я констатирую факт: люди во всеуслышание заявили о том, что на дорогах ГАИ творит беззаконие, были многими поддержаны. После этого появилась их организация и их гражданская позиция. Вне зависимости от того, во что это выльется - новая партия, новое министерство и т.д. - очень плохо, что о коррупции в ГАИ (а как следствие, в судах, прокуратуре) все чаще поднимается вопрос в тех же СМИ?
Саид
Член клуба

Повідомлення cableman » Вів березня 22, 2011 18:44

tatarin 1 написав:По-большому счёту тот мужик на лансере просто дурачок :D Ну подошёл ты к машине, видишь , что в машине двое , ну попытался вызвать на провокацию (лично знаю как она выглядит), пацан молодец, что не вышел из машины и ЧО иди себе молча. Если он из органов, то УСБ на нём выспится и крови попьёт :D

надеюсь,что ребята заехали в ближайший офис СБУ......УСБ то хз где искать,а вот приемная СБУ везде известна..

да,по поводу видео,если бы мужик знал,что ведется съемка-100 процентов гарантии этой записи бы не было..видеорегистратор таки рулит.
cableman
Участник движения

Повідомлення: 217

Повідомлення Olexa » Вів березня 22, 2011 18:56

Саид написав:
Olexa написав:Інакше чого б вони відреагували?

Перестраховка. Дуют на воду. Или работник ГАИ подошел, поинтересовался, мол, что случилось? Может чем-то помочь?
Или ты правда думаешь, что в 40 метрах можно рассмотреть видеорегистратор?

На мою думку, на такій відстані, з якої вони знімали, це може бути цілком можливо (з урахуванням того, що машину вони обкатували, і вона цілком могла ще не мати тонування на вікнах). І я б не сказав, що там 40 метрів — май на увазі, що у відеореєстраторах ширококутові лінзи, і об’єкти виглядають далі, ніж є насправді.

Саид написав:
Olexa написав:І тебе питаю, ти слухав, про що розмовляють автори?

Я - да. А ИДПС?

Я спитав до того, що це запис не від того моменту, коли вони там зупинилися, а від того, з якого вони захотіли вирізати для публікації, а з розмови зрозуміло, що вони спостерігали вже деякий час. Тому логічно припустити, що ІДПС мали достатньо часу, щоб запізозрити і побачити, що за ними спостерігають.

Саид написав:
Olexa написав:Не повинно бути небезпечно. Але це не підстава стверджувати, що поруч з ними небезпечно стояти, я про це кажу.

Как это коррелирует с вот этим?
Olexa написав:Моя думка: небезпечно спостерігати за злочинцями в процесі скоєння ними злочину. Хіба це не очевидно?

Чудово корелює. Із небезпеки спостереження за злочинцями в процесі скоєння злочину не випливає небезпека просто знаходження неподалік від них, без ведення спостереження.

Саид написав:
Olexa написав:В такому разі, ти навів не той.

Приведи свой. В котором будет сказано, что их нельзя снимать на фото- видеоаппаратуру.

Приїхали! Це ти навів недоречний доказ, чому я мушу доводити неіснування доречного? Просто не намагайся доводити щось недоречними доказами. Бо таким чином ти розв’язуєш руки іншим доводити щось аналогічно проти тебе.

Саид написав:
Olexa написав:Ти маєш на увазі під час події, чи в тому числі у тексті матеріалу?

И там и там. События - 100%. А остальное - подача материала его автором. Т.с., его ИМХО.

Та ну? Подача матеріалу виглядає як свідоме нав’язування думки, для стверджування якої наявного матеріалу не достатньо. Причому зроблено це майстерно, по низхідній:

1. Заголовок "Видео-факт: Харьковскую ГАИ "крышуют" бандиты?". Добре, хоч знак питання поставили. Але хтось проковтне і так. Харківську ДПС кришують бандити. Не просто співпрацюють, не просто їх залучають, а саме кришують. Хоч і з знаком питання. Але ж відео-факт.

Припустимо, ми не повелися, і зазирнули далі заголовка.

2. "По харьковским дорогом опасно не только ездить, но даже стоять. Пока рядом с сотрудниками Госавтоинспекции." О-о-о, катастрофа! Точно кришують!

Добре, ми й тут не повелися, пішли вивчати матеріал далі.

3. "В сети появилось видео "разборок" человека с характерной внешностью и автолюбителя. Как следует из сообщения автора видео, присланного в редакцию "Главного", он вчера вечером обкатывал машину на харьковской окружной дороге. Затем остановил ее неподалеку от машины ГАИ. Через некоторое время к гаишникам подъехал "Мицубиши лансер"..." Їхала собі людина (одна), нікого не чіпала, зупинила машину неподалік від машини ДПС, і через деякий час (ось, доречі, тобі про деякий час) до них під’їхала машина, і з неї на них накинувся "браток" з бітою. Жах, взагалі на голову не налізає!

4. Припустимо, нам і тут стали цікаві деталі, і ми все ж таки клацнули на програвання відео. Ага, виявляється, автолюбитель був не один, а з пасажиром. І що вони знімали на відео інспекторів ДПС за їхньою діяльністью. О, так це вже не те саме, що "їхав, нікого не чіпав, зупинився біля машини ДПС, накинувся браток з бітою".

5. От смикнуло нас прокоментувати вже наявну слизькість матеріалу на форумі, на нас накинулися ті, хто не вчитався і не вдивився. Що ж, адреналінчик вже трошки зійшов, дивимося відео ще раз, уважно слухаємо. Ага, так вони не випадково там стояли з відеореєстратором, вони навмисно спостерігали за діяльністю інспекторів ДПС, причому вже протягом певного часу, довшого, ніж зазнято на відео (що це був певний час, вони обмовилися на початку), і обговорювали побачене. І, схоже, занотовували дані авто, що зупиняли інспектори. А зовнішність чоловіка, що їм погрожував, зовсім не виглядає "характерною", принаймні на цьому відео, а лексикон так і зовсім інтилігентний, матюк лише один попри вельми адреналінну розмову (в наших одноклубників і то більше мату в мові). Та й автори аж після відео самі написали "вероятнее всего, сотрудник правоохранительных органов"! Судячи з лексикону, мабуть ще й офіцер.

6. Йдемо далі, автори опублікували номер Лансера. Вбиваємо в пошук. І дізнаємося, що хтось вже виклав інформацію, що це авто дійсно належить офіцерові міліції.

То що, харківську міліцію кришують бандити, про що ці ж автори написали в заголовку?!!

Отакі от натяжки, одна за одною. І це мені не сподобалося. І про це я написав.

P. S. Доречі, коли інспектор розмовляв з водієм Лансера, один з авторів сказав "Тот ему сказал, не пали контору, не оглядывайся". А на початку відео, коли в кадрі Лансер стояв за машиною ДПС з увімкненими стоп-сигналами, прозвучало "— Это он только что развернулся? — Угу". Тобто, їхню діяльність зі спостереження, знімання та записування міг помітити не інспектор, а інший водій, що проїжджав повз них (можливо, водій Лансера, можливо, інший). Це стосовно того, як їхню діяльність могли помітити.

Саид написав:
Olexa написав:Я мав на увазі брехливу та провокаційну екстраполяцію в тексті матеріалу.

Это тоже твое мнение. В любом случае, ты выразился не так.

Тепер так?

Саид написав:Когда-то на заре развития идеи создания ДК заявлалсь их основная цель: "Борьба с незаконными действиями ГАИ совершенно законными методами."
Да! Я никоим образом не являюсь участником этой организации. Никого не хвалю и не ругаю, не ставлю оценок. Я констатирую факт: люди во всеуслышание заявили о том, что на дорогах ГАИ творит беззаконие, были многими поддержаны. После этого появилась их организация и их гражданская позиция. Вне зависимости от того, во что это выльется - новая партия, новое министерство и т.д. - очень плохо, что о коррупции в ГАИ (а как следствие, в судах, прокуратуре) все чаще поднимается вопрос в тех же СМИ?

Погано те, що використовуються неправі методи. Бо вони розв’язують руки для застосування неправих же методів у відповідь. І ставлять під сумнів дійсність задекларованої мети (знищити неправду).
Востаннє редагувалось Olexa в Сер березня 23, 2011 9:23, всього редагувалось 1 раз.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення cableman » Вів березня 22, 2011 19:35

.....Погано те, що використовуються неправі методи. Бо вони розв’язують руки для застосування неправих же методів у відповідь. І ставлять під сумнів дійсність задекларованої мети (знищити неправду)......

как материал подан,дело десятое,факт налицо,спровоцирован он,или нет.факт,что действие имело место.ну а методы....с волками ,как говорится,по волчьему.......

.....застосування неправих же методів......
в чем неправомерность либо реправильность метода?????стоять и снимать,как,зачем и почему, абсолютно законно(думаю конституция подтверждает право граждан на свободу действий) и,учитывая нынешний беспредел гаи,нужно и своевременно.а снимать на видео министр мвд разрешил,поискать в инете даже видео можно,видел как то....

я не пойму,вы за борьбу,или за чистоту методов??????????складывается впечатление,что вы солидарны с отрицательным персонажем этого ролика........
cableman
Участник движения

Повідомлення Gennadiy » Вів березня 22, 2011 19:58

Замечательно! То есть, получается, что "работа" ГАИ и "процес скоєння злочину" это таки одно и то же? Не, я реально рад, что даже до тебя это уже дошло.
Спящего кракадила палкой не тыкать!
Это только кажется, что он дохлый...
Gennadiy
Участник форума

Повідомлення: 96
Машина: Ford Explorer

Повідомлення Gennadiy » Вів березня 22, 2011 20:01

Olexa написав:А зовнішність чоловіка, що їм погрожував, зовсім не виглядає "характерною", принаймні на цьому відео, а лексикон так і зовсім інтилігентний,

Угу. "Пасаны, вы с какова раена...". Б/п "інтилігентний" лексикон :lol:
Спящего кракадила палкой не тыкать!
Это только кажется, что он дохлый...
Gennadiy
Участник форума

Повідомлення: 96
Машина: Ford Explorer

Повідомлення cableman » Вів березня 22, 2011 20:36

ЭТОТ СЛУЧАЙ ИЗ РЯДА ВОН ВЫХОДЯИЙ а вот тут еще много таких же практически ежедневных прецедентов....и везде сплошная провокация и грязные методы борьбы с гаишниками....
http://www.youtube.com/watch?v=6BY9mJGE ... dded#at=34
cableman
Участник движения

Повідомлення cableman » Вів березня 22, 2011 20:57

а этот тоже ничего http://www.youtube.com/watch?v=H0NLcRTCwBw

так какие методы грязные??????????уже любое чмо думает,что может останавливать............эти уроды стоят везде,КРОМЕ ТЕХ МЕСТ,ГДЕ ОНИ РЕАЛЬНО НУЖНЫ
cableman
Участник движения

Повідомлення tatarin 1 » Вів березня 22, 2011 22:52

Хм...а я ещё помню время когда у старлея поинтересовались бы откуда у него лансер :lol:
tatarin 1
Участник движения

Повідомлення: 381

Повідомлення Саид » Вів березня 22, 2011 23:01

Olexa, передергиваешь, сам себе задаешь вопросы и сам себе отвечаешь. Я тебя спрашивал, что в поступке "операторов" есть зло и в чем их методы неправомерны? То, что ты цепляешься своим мнением к их подаче материала - ни чего не доказывает. Мой личный опыт не дает мне согласится с тобой. Приведи мне нормативный "доречний доказ" того, что они нарушали закон в данном случае.
Я тебе еще добавлю: чем отличается мужик с бейсбольной битой, проявляющий необоснованную агрессию от мента в гражданке с бейсбольной битой, проявляющего необоснованную агрессию? И чем они вместе отличаются от бандита с с бейсбольной битой, проявляющий необоснованную агрессию?
Саид
Член клуба

Повідомлення Саид » Вів березня 22, 2011 23:08

tatarin 1 написав:Хм...а я ещё помню время когда у старлея поинтересовались бы откуда у него лансер :lol:

Кстати, да. Olexa, как ты себе представляешь развитие событий? Пример: стоит человек на обочине, ни чего не нарушает, ни кого не обижал... Вдруг подходит хулиган и, с матами, предлагает выйти разобраться. + обещает нанести приличный вред его машине... А человек возьми да и выйди. И сломал челюсть хулигану, защищая себя и свое имущество от преступных посягательств (помним - хулиган не двусмысленно выразил свои намерения!). Твой прогноз - как дальше будут развиваться события?
Саид
Член клуба

Повідомлення ЯНКИ » Сер березня 23, 2011 1:44

дебаты наше всё...
позвольте полюбопытствовать у автора топика и каждой из сторон - цель и видение конечного результата?

ps: wtfk собственно?
Что вы за человек? У вас нет ничего положительного! - У меня нет ничего положительного? А реакция Вассермана?
http://yanky-ua.blogspot.com
NISSцатьUAZег
ЯНКИ
Участник движения

Повідомлення: 1202

Поперед.Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість