...Mykola STARyy написав:Почалося все з з "Ми так любимо українську мову, а ти, Шампань її паскудиш", а закінчилось"і край твій бандитський, і історії в тебе нема, і ти ніхто і звуть тебе ніяк"
Рубайте тему, добрА не буде.

Модератори: Shurik, Модераторы форума
...Mykola STARyy написав:Почалося все з з "Ми так любимо українську мову, а ти, Шампань її паскудиш", а закінчилось"і край твій бандитський, і історії в тебе нема, і ти ніхто і звуть тебе ніяк"
Рубайте тему, добрА не буде.
Для Росії- руськоязичний. Тому що 2004 за помаранчивих лохотронщиків, голосував вась захід (за європейський вибір), за ригіони, весь південь і схід (російськомовні), бо був обіцяний союз з Росією. То що мова не предросполагає до рабства? яке запитаєте рабство?Voditel написав:Неужели никто не задумывался над тем какой раб самый лучший для своего хозяина?
А все іще ждуШАМПАНЬ написав:Дуууже хотів би, щоб Айрі, Зен, Новічок, пояснили мені тупому, бузграмотному, в чом саме ця безграмотність заключається. Ще б хотілось про себе мені б узнать із любих моїх постів на форумі за весь час мого тут існування, де я робив ось таке як писав Зен: Хто це робить і навіщо, це окрема тема, а ти, як раз і виступаєш пропагандером цього явища - спотворення української мови під виглядом наявності, якогось там "мєсного черкаського діалекту".
Я то колись і писав що розмовляю на місцевому діалекті яким і горжусь..., ну щоб я його пропогандував, чі спотворював Українську мову...
Прикол ще втому що "русскоязичниє" мене Україномовного обвиняють в спотворенні мови якимсь там діалектом....
Цей "діалект" я перечислив чуть повище... жуууть яка спотворена, безграмотна, язиковомова...
ШАМПАНЬ написав:А все іще ждуШАМПАНЬ написав:Дуууже хотів би, щоб Айрі, Зен, Новічок, пояснили мені тупому, бузграмотному, в чом саме ця безграмотність заключається. Ще б хотілось про себе мені б узнать із любих моїх постів на форумі за весь час мого тут існування, де я робив ось таке як писав Зен: Хто це робить і навіщо, це окрема тема, а ти, як раз і виступаєш пропагандером цього явища - спотворення української мови під виглядом наявності, якогось там "мєсного черкаського діалекту".
Я то колись і писав що розмовляю на місцевому діалекті яким і горжусь..., ну щоб я його пропогандував, чі спотворював Українську мову...
Прикол ще втому що "русскоязичниє" мене Україномовного обвиняють в спотворенні мови якимсь там діалектом....
Цей "діалект" я перечислив чуть повище... жуууть яка спотворена, безграмотна, язиковомова...
Mykola STARyy написав:Нема, проблеми, прошу пробачення.Voditel написав:...
Во первых я твои посты ахинеей не называл и лично тебя не оскорблял так что пора извинится.
...
Заодно поясню, що коли Ви говорите, "вийди з хутора" "малороссия", закликаєте бути готовим до рабства, то я вважаю себе вправі продовжувати розмову в відповідному тоні, навіть не переходячи на "ти". Страуса винесем за дужки
До речі "извинитЬся пишеться з мяким знаком, раз у нас тема присвячена грамотності
ШАМПАНЬ написав:Для Росії- руськоязичний. Тому що 2004 за помаранчивих лохотронщиків, голосував вась захід (за європейський вибір), за ригіони, весь південь і схід (російськомовні), бо був обіцяний союз з Росією. То що мова не предросполагає до рабства? яке запитаєте рабство?Voditel написав:Неужели никто не задумывался над тем какой раб самый лучший для своего хозяина?
Уявим таку картину, ми в "союзі" і кремлю очередний раз вздумається десь в Чичні чі Грузії чі Карабасі, чі Молдові повоювать. І я, як тато кримльовський, собі подумаю, куди краще нехай гроби почтою ідуть, до мене в Москву!? Чи може десь на Україну... Яке б було моє рішення? А ви кажете що язик ваш це просто так..., ні не просто, тому що ви запрограмовані кимсь колись раби...
Вовчок написав:Кожен з нас має природне право на власну думку і право чинити так, як думає!
Voditel написав:в чем кстати разница между государством и страной?
Вовчок написав:Нині "держава" є глибоко паразитичним та деструктивним елементом суспільного існування людей. Будь-яка держава. Така моя особиста думка.
Voditel написав:Вовчок написав:Нині "держава" є глибоко паразитичним та деструктивним елементом суспільного існування людей. Будь-яка держава. Така моя особиста думка.
Я тоже так думаю (или почти так), но если избавится от аппарата государства кто будет контролировать летающих 200 по городу? Или выколачивать деньги из народа для полета в космос, разработку лекарства от СПИДа и т.д.? Вот на эти вопросы ответа я пока не нашел.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість