Модератори: Shurik, Модераторы форума
Olexa написав:Так. Я не порушую правил стоянки. Не чекаючи, поки це почнуть робити інші. І, виявляється, це не настільки парить, щоб робити ще щось. Як дехто тут собі уявляє :-/. Ніяких кілометрів, як виявляється. А парасолька в мене в машині їздить завжди (головою думати треба, бо за дурною головою нема й ногам спокою).
Gennadiy написав:Е ні, вибачте. Наскільки я пам"ятаю, тут хтось розводив "хвєласохвію" про те, що у нас усе так погано лише через те, що нам наше "совєцьке воспітаніе" не дозволяє "стукотіти" у відповідні органи. Чи не Olexa то був часом? От я і цікавлюся, скільки той Olexa вже припинив випадків скоєння правопорушень шляхом "стукоту"...
Yalta_biker написав:Однако, возможно я это уже писал - куда доходчивее разъяснять. Например меня раз и навсегда вежливо вразумил дядечка из двора словами "когда нибудь изза такого вот макака (тоесть меня на тот момент) к тебе не доедет скорая"
Olexa написав:...
На зворотньому боці візитівка реальної школи водійської майстерності (наприклад).
...
Olexa написав:...як повідомив Саид, допоможе лише невідворотність покарання.
Olexa написав:Але це ж яким треба бути ідіотом, щоб запідозрити атошколу в такому ідіотизмі (дійсно різати колеса, щоб залучити на навчання до себе)?
Саид написав:Представим себе ситуацию, когда работники ГАИ на совесть отрабатывают поддержание порядка на вверенной им территории района... Даже с заездом на парковки супермаркетов! И без разницы: таксисты, маршрутчики, "мне срочно", "я на 2 минуты" - все неизбежно получают протокол. Сколько нужно собрать протоколов для понимания аксиомы "низзя - это таки низзя",
Саид написав:пусть там даже ST-WMC=2?
Olexa написав:Думаєш, разова акція щось би дала? Невідоворотність покарання — це ймовірність бути покараним у разі порушення. Тобто, треба "відстрелювати" більший відсоток порушників, а не якусь певну кількість.
Також має значення і суворість покарання (тобто, вартість для порушника) — згадай, наскільки краще стало в плані не їзди по зустрічній, коли підняли штраф за це.
...
Olexa написав:Саид написав:пусть там даже ST-WMC=2?
Та ну, такого не вистачить щоб купити права.
Саид написав:офф. Кстати, на счет суровости наказания. Мой отец раньше довольно часто бывал в командировках в Комсомольске-на-Амуре, в Хабаровске... Там другая школа - там штрафы не большие, но ВСЕМ нарушителям.
Саид написав:Дальше просто: вот протокол, вот квитанция, через дорогу - сберкасса, заплатил - получил документы и поехал. Можно и позже заплатить. Но уплатить должен лично ты, с паспортом, у "адъютанта" платеж не примут. Иди, милок, потолкайся час/пол-часа в одной очереди с "комунальщиками" и пенсионерами...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість