Модератори: Shurik, Модераторы форума
Айри написав:Мышь, ты что - специально подобную тематику стал "мониторить"? )))
Айри написав:Кстати, первый "краш-тест" в "реальных" условиях с самодельным бампером.
Black_Mouse написав:хоть и не понимаю на какой скорости шел "оппонент" что его так порвало
Bobikus написав:В таких випадках хочеться розуміти чи силовий бампер врятував 2 життя чи навпаки погубив 2 інші...
Bobikus написав:P.S. Щоб не виглядати флудером фото з позавчорашнього дтп, свідком якого я став і наслідками якого довелося зайнятись. Потрійний оверкіль, всі вижили, щоправда мені довелось зійти з маршруту КК2013.
Bobikus написав:... фото з позавчорашнього дтп, свідком якого я став і наслідками якого довелося зайнятись. Потрійний оверкіль, всі вижили, щоправда мені довелось зійти з маршруту КК2013.
myshketer написав:Такой каркас больше вредит, чем помогает...
Дуже шкодую, що не зустрілися, у мене навіть обіцяна пляшка була з собоюКузьма написав:Тоже был КК13,а за УАЗ только услышал
Слава, тут на пальцях ніхто не покаже. Коротке пояснення - нейтраль в РК це те ж що і нейтраль в КПП. Решту почню при зустрічі. Зверни увагу на назву теми, не гоже тут про це питати.Панда написав:Я понять пытаюсь понять когда РК в нейтрали, т.е. рычаг понижайки в среднем положении, и передок включен.
Вообщем, я уже потерялся
А может виной всему лиф подвески+кузова?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість