Саня, я конец твоей мессаги дочитывал по стойке смирно, и пару раз рука сама тянулась к козырьку

Модератори: Shurik, Модераторы форума
Саид написав:Des написав:А по времени лежания под ним ЛУАЗу вобще конкурентов нет))
Требую фото, где ты лежишь под ЛУАЗом. С точным хронометражом - когда и сколько пролежал.![]()
Иначе твои слова можно назвать голословными. В самом мягком варианте.
Bobikus написав: Отже виходить, що з Самурая можна збудувати непоганий танк. Потрібно лише поміняти колеса на розмір, який в УАЗі штатний, попередньо вирізати арки під розмір УАЗа, потім викинути рідний двигун і поставити інший, об'ємом, близьким до стокового УАЗа, потім в салон треба поставити трубки безпеки, які в УАЗі йдуть з заводу - от і залишилось хвалитися, що можна навіть парочку друзів з собою взяти...
Des написав:Bobikus написав:(( Самурай в стоке едет лучше среднепостроеного уаза
:)))
ШАМПАНЬ написав:Des написав:Bobikus написав:(( Самурай в стоке едет лучше среднепостроеного уаза
:)))
Вообшето "среднєпостроєнний", непідходить! Краще сказать саме круто построєнний УАЗ Самураю і в вихлопну недише!!!
І ЦЕ сказав "закорєнєлий" УАЗовод....
Des написав:Значит, ты так ничего и не понял((
Рекомендую перепроситися за наклеп, це вже не дискусія а фраза, близька до образи. Те, що я десь в іншій темі питався про карби не означає, що я щось помилково вважаю, чи висловлюю своє бачення взагалі.Который, к тому же считает что К-131 и Солекс, это одно и тоже... Нет, это не ко мне))
Bobikus написав:Des написав:Значит, ты так ничего и не понял((
Я зрозумів одне - з деякими власниками Самураїв складно дискутувати по-здоровому, замість контраргументів на чітко викладені та пронумеровані агрументи можна побачити лише особисті висновки про співрозмовників а не про тему дискусіїНі, ну ти скажи, чому тебе так хвилює те, що я не катався на Самураї, те, що я чогось не розумію, те, що пишу в інших темах про карби? А чому би не поговирити по справі? Я ж написав чіткі недоліки, чому би не поговорити про них? Слабо?
Рекомендую перепроситися за наклеп, це вже не дискусія а фраза, близька до образи. Те, що я десь в іншій темі питався про карби не означає, що я щось помилково вважаю, чи висловлюю своє бачення взагалі.Который, к тому же считает что К-131 и Солекс, это одно и тоже... Нет, это не ко мне))
Більше гумору, Des! Я наприклад маю свою думку про вейрон, хоча навряд чи проїдуся в ньому. А може і не побачу вживу ніколи.Des написав:... Готов к конструктивному диалогу а не к разговорам про количество друзей, или мешки с картошкой, которых можно загрузить в то или иное авто...
Bobikus написав:Ну ок, хочете - майте!
1. Слабий двигун. 1,3 літри в болоті не сила. Сперечатися буде хіба той, хто ніколи не розумів навіщо в оффроуді крутний момент і потужність на низах (в самураї пік в 45-69 коней досягається аж при 6000 об/хв, низи фактично відсутні).
2. Якщо на рідній асфальтній гумі ще якось на понижайці можна рипатися, великі колеса в болоті просто не їдуть.
3. Надто легкий кузов. Береза, яка лягає під бобік навіть не збивши попіл сигарети його водія, може стати причиною зупинки самурая. Інколи надовго.
4. Надто ніжний кузов. Тонкий метал робить машину особливо вимогливою до умов експлуатації.
5. Бракує місця. Може помиляюся, але там або такелаж або пасажири.
6. Ну і непрямі причини - ремонтопридатність (одного разу я відремонтував КПП в горах не виходячи з кабіни, ціле літо їздив на воді замість мастила ітд), вимогливість до бензину, відсутність резервної паливної системи, багато іншого.
Mykola STARyy написав:Більше гумору, Des! Я наприклад маю свою думку про вейрон, хоча навряд чи проїдуся в ньому. А може і не побачу вживу ніколи.Des написав:... Готов к конструктивному диалогу а не к разговорам про количество друзей, или мешки с картошкой, которых можно загрузить в то или иное авто...
Це негарно...Des написав:... Так сказать, тест на "твердолобость" ...))
І знову про мене.... Ну ок, повторюся втретє, що на Самураї катався, матчасть знаю, придуманої тобою цитати "УАЗ круче всех" ніколи не вживав. Думаю, надалі про адекватність сенсу говорити немає. Опускатися до твого рівня і хамити не буду.Des написав:Дискутировать о предмете можно только с индивидуумом в этом предмете понимающемНа самурае не катался, о матчасти даже УАЗа представления не имеешь, зато имеешь стойкое мнение что : "УАЗ круче всех"...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість