SUZUKI Samurai, чи вартує?

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Повідомлення MudMax » П'ят липня 16, 2010 15:01

Саид
Саня, я конец твоей мессаги дочитывал по стойке смирно, и пару раз рука сама тянулась к козырьку :lol:
Мы поговорили о машинах и пришли к выводу, что если уж покупать что-нибудь, так это ГАЗ-69, но их, к сожалению, не продают. (Стругацкие)
MudMax
Член клуба

Повідомлення: 3240

Повідомлення Des » П'ят липня 16, 2010 19:15

Саид написав:
Des написав:А по времени лежания под ним ЛУАЗу вобще конкурентов нет :)))

Требую фото, где ты лежишь под ЛУАЗом. С точным хронометражом - когда и сколько пролежал. :D
Иначе твои слова можно назвать голословными. В самом мягком варианте. ;)

Готов отказаться от своих слов и публично покаяться... :)
Если не голословно докажешь надежность луаза покупкой оного и бесполомочным пробегом, хотя бы в 10 000 км :)))
Des
Участник движения

Повідомлення: 276
Машина: Suzuki SAMURAI

Повідомлення Des » П'ят липня 16, 2010 20:36

Bobikus написав: Отже виходить, що з Самурая можна збудувати непоганий танк. Потрібно лише поміняти колеса на розмір, який в УАЗі штатний, попередньо вирізати арки під розмір УАЗа, потім викинути рідний двигун і поставити інший, об'ємом, близьким до стокового УАЗа, потім в салон треба поставити трубки безпеки, які в УАЗі йдуть з заводу - от і залишилось хвалитися, що можна навіть парочку друзів з собою взяти...

Значит, ты так ничего и не понял :((( Самурай в стоке едет лучше среднепостроеного уаза :) Но, убеждать в этом закоренелого УАЗовода... Который, к тому же считает что К-131 и Солекс, это одно и тоже... Нет, это не ко мне :)))
Des
Участник движения

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят липня 16, 2010 22:50

Des написав:
Bobikus написав: :((( Самурай в стоке едет лучше среднепостроеного уаза :):)))

Вообшето "среднєпостроєнний", непідходить! Краще сказать саме круто построєнний УАЗ Самураю і в вихлопну недише!!!
І ЦЕ сказав "закорєнєлий" УАЗовод....
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення Инквизитор » Суб липня 17, 2010 11:17

ШАМПАНЬ написав:
Des написав:
Bobikus написав: :((( Самурай в стоке едет лучше среднепостроеного уаза :):)))

Вообшето "среднєпостроєнний", непідходить! Краще сказать саме круто построєнний УАЗ Самураю і в вихлопну недише!!!
І ЦЕ сказав "закорєнєлий" УАЗовод....

+1.
МОгу не голословно доказать видеофактом как стоковые самураи и джимник просто шли на равных со средне и хорошо подготовлеными тоетами и прочими иномарками и тупо рвали все остально как тузик грелку.
Правильный джип - японский джип.
Инквизитор
Участник движения

Повідомлення: 2574

Повідомлення Bobikus » Суб липня 17, 2010 13:21

Des написав:Значит, ты так ничего и не понял :(((

Я зрозумів одне - з деякими власниками Самураїв складно дискутувати по-здоровому, замість контраргументів на чітко викладені та пронумеровані агрументи можна побачити лише особисті висновки про співрозмовників а не про тему дискусії :( Ні, ну ти скажи, чому тебе так хвилює те, що я не катався на Самураї, те, що я чогось не розумію, те, що пишу в інших темах про карби? А чому би не поговирити по справі? Я ж написав чіткі недоліки, чому би не поговорити про них? Слабо?

Который, к тому же считает что К-131 и Солекс, это одно и тоже... Нет, это не ко мне :)))
Рекомендую перепроситися за наклеп, це вже не дискусія а фраза, близька до образи. Те, що я десь в іншій темі питався про карби не означає, що я щось помилково вважаю, чи висловлюю своє бачення взагалі.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Mykola STARyy » Суб липня 17, 2010 15:01

Я ще раз впхаюся в вашу бесіду. Мені виглядає так (абстрактний випадок):
Маєм
- якусь суму
-якісь потреби
-бажання за цю суму купити машину,яка задовольнить ці потреби.
Якщо грошей достатньо, можем купити те, що подобається, якщо ні, мусить подобатись те, що можем купити.
Починаєм користуватись. Сподівання не виправдались(не повністю виправдась). Починаєм коректувати. Якщо достатньо грошей - машину під потреби, якщо ні - потреби під машину. Хто досяг гармонії - той має супер машину, хто ні, той ні. Незалежно від марки, затрат і т.д.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення Pehota » Суб липня 17, 2010 18:24

+1
Pehota
Участник форума

Повідомлення: 129

Повідомлення Des » Суб липня 17, 2010 18:37

Bobikus написав:
Des написав:Значит, ты так ничего и не понял :(((

Я зрозумів одне - з деякими власниками Самураїв складно дискутувати по-здоровому, замість контраргументів на чітко викладені та пронумеровані агрументи можна побачити лише особисті висновки про співрозмовників а не про тему дискусії :( Ні, ну ти скажи, чому тебе так хвилює те, що я не катався на Самураї, те, що я чогось не розумію, те, що пишу в інших темах про карби? А чому би не поговирити по справі? Я ж написав чіткі недоліки, чому би не поговорити про них? Слабо?

Который, к тому же считает что К-131 и Солекс, это одно и тоже... Нет, это не ко мне :)))
Рекомендую перепроситися за наклеп, це вже не дискусія а фраза, близька до образи. Те, що я десь в іншій темі питався про карби не означає, що я щось помилково вважаю, чи висловлюю своє бачення взагалі.

Дискутировать о предмете можно только с индивидуумом в этом предмете понимающем :) На самурае не катался, о матчасти даже УАЗа представления не имеешь, зато имеешь стойкое мнение что : "УАЗ круче всех"... В данном разрезе не вижу ни предмета дискуссии ни желания ее продолжать... Еще раз повторюсь, у меня было много разных внедорожных авто, имел возможность сравнить. Последние 7 лет профессионально занимаюсь постройкой и ремонтом внедорожников. Готов к конструктивному диалогу а не к разговорам про количество друзей, или мешки с картошкой, которых можно загрузить в то или иное авто...
Des
Участник движения

Повідомлення Mykola STARyy » Суб липня 17, 2010 18:46

Des написав:... Готов к конструктивному диалогу а не к разговорам про количество друзей, или мешки с картошкой, которых можно загрузить в то или иное авто...
Більше гумору, Des! Я наприклад маю свою думку про вейрон, хоча навряд чи проїдуся в ньому. А може і не побачу вживу ніколи.
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення Des » Суб липня 17, 2010 18:50

Bobikus написав:Ну ок, хочете - майте!

1. Слабий двигун. 1,3 літри в болоті не сила. Сперечатися буде хіба той, хто ніколи не розумів навіщо в оффроуді крутний момент і потужність на низах (в самураї пік в 45-69 коней досягається аж при 6000 об/хв, низи фактично відсутні).
2. Якщо на рідній асфальтній гумі ще якось на понижайці можна рипатися, великі колеса в болоті просто не їдуть.
3. Надто легкий кузов. Береза, яка лягає під бобік навіть не збивши попіл сигарети його водія, може стати причиною зупинки самурая. Інколи надовго.
4. Надто ніжний кузов. Тонкий метал робить машину особливо вимогливою до умов експлуатації.
5. Бракує місця. Може помиляюся, але там або такелаж або пасажири.
6. Ну і непрямі причини - ремонтопридатність (одного разу я відремонтував КПП в горах не виходячи з кабіни, ціле літо їздив на воді замість мастила ітд), вимогливість до бензину, відсутність резервної паливної системи, багато іншого.

Итого, отвечаю по пунктам :

1. Объем двигателя не есть абсолютный показатель... Посчитайте количество Л\С движка самурая и УАЗа и разделите на вес :))
Кроме того, пик момента в Самурае достигается на 4000а не на 6000, ну и про преодоление препятсятвий "ходом" вы, наверное, не в курсе...

2. 29 резина на Самурае, едет там где не едет 33 на УАЗе, не все измеряется размером резины... Аргументы поищите на Ютубе или еще где... Или на Фри-фесте можем сравнить :)

3.Там где большой и тяжелой машине не остается ничего, кроме как валить березы бампером, Самурай может и проехать между:) Ну а силовые бампера и бензопилу еще никто не отменял...

4. Даже не смешно... Толщина металла одинаковая. А соревноваться, кто больше кузовом вмятин насобирает... На здоровье, но без меня. Про силовой обвес смотреть выше :)

5. О месте уже говорили. Я вобще не понимаю, нахрена кагал с дискотекой в машину пихать ??? Кроме того, в регламенте любых внедорожных соревнований есть "Пилот" и "Штурман" остальные Нихт...

6. Ремонтопригодность.. Если бы весь УАЗ состоял из вашей КПП и именно из той поломки :))) 10 000 км на самурае 86 года выпуска без единого подкручавания гаек, не говоря про ремонт это реально ( машина перебрана, обслужена) кто скажет такое про УАЗ ??? Запас необходимых запчастей, все равно вожу с собой :)

О какой "резервной" топливной системе речь ??? У вас есть второй бензопровод и второй карбюратор ? :) Не смешите мои тапочки :))) А 2 бак это просто 2 бака. И любой бензин, начиная с 80 го Самурай кушает на "Ура" :))
Des
Участник движения

Повідомлення Des » Суб липня 17, 2010 18:52

Mykola STARyy написав:
Des написав:... Готов к конструктивному диалогу а не к разговорам про количество друзей, или мешки с картошкой, которых можно загрузить в то или иное авто...
Більше гумору, Des! Я наприклад маю свою думку про вейрон, хоча навряд чи проїдуся в ньому. А може і не побачу вживу ніколи.

С "Гумором" все Ок :))) Я то и начал сюда писать, чтобы спровоцировать реакцию... Так сказать, тест на "твердолобость" :) Ибо, идеальных машин не бывает :)))
Des
Участник движения

Повідомлення Mykola STARyy » Суб липня 17, 2010 19:20

Des написав:... Так сказать, тест на "твердолобость" ... :)))
Це негарно...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Суб липня 17, 2010 19:26

Des написав:Дискутировать о предмете можно только с индивидуумом в этом предмете понимающем :) На самурае не катался, о матчасти даже УАЗа представления не имеешь, зато имеешь стойкое мнение что : "УАЗ круче всех"...
І знову про мене.... Ну ок, повторюся втретє, що на Самураї катався, матчасть знаю, придуманої тобою цитати "УАЗ круче всех" ніколи не вживав. Думаю, надалі про адекватність сенсу говорити немає. Опускатися до твого рівня і хамити не буду.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Des » Суб липня 17, 2010 19:37

Ок, Поздравляю нас обоих с конструктивным завершением диалога :)))
Des
Участник движения

Поперед.Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість