Voditel написав:О, я придумал, это Шурик во всем виноват.)))
Забанить его!

Модератори: Shurik, Модераторы форума
Сидит во Львове как партизан и на языке палачей разговаривает.
Точно, кстати против мнения народа не пойдешь
ШАМПАНЬ написав:І от і запитання: якщо людина розмовляє на насильницько насажинім язику катів своїх предків, своєї землі, які кожну сикунду думають в своєму кримлі, над тим, як ТЕБЕ поставить на вколішки?
Це в Україні загалом чи саме на Черкащині? Бо як на мене - Андріївська церква, Маріінський палац, Софіївський парк в Умані, Одеса, Севастополь і т.д. - це те, саме чим можна пишатися. А що до того часу побудували місцеві жітелі?ШАМПАНЬ написав:...От колись прийшли до нас сусіди в гості. Вони нічого даже непобудували (ну кроми Потьомкінських дєрєвєнь) такого щоб ми могли січас тим гордитись...
Так що ж це за нація, що дозволяє іншим так знущатися над собою на протязі кількох століть?ШАМПАНЬ написав:...вони нас унічтожали дисятками мільйонів, і в їхніх мислях було тільки награбувать побільше!
Цікаве запитання, хоча як що б особисто наших предків скатували - ми б зараз не розмовляли. А що до насильства... І за часів Речі Посполитої, і Австро-Угорщини - теж закривали українські школи. В 19 столітті "першим шиком еліти" було спілкуватися французською мовою. На початку 20го - німецькою, кінець 20го - початок 21го - англійська. Це не нам насажують, це ми самі свою зневажаємо...ШАМПАНЬ написав:Всі ми знаєм як насильно робилась русифікація України! Якщо людина розмовляє на насильницько насажинім язику катів своїх предків, своєї землі, які кожну сикунду думають в своєму кримлі, над тим, як ТЕБЕ поставить на вколішки? То ця людина хто!?
На рідній мові, чи рідному діалекті? Бо одне діло - визнана офіційна літературна і ділова мова держави, а інше - діалект, що є характерним для населення лише певної місцевості.ШАМПАНЬ написав:ЗнаННя, і спілкування різні речі! Спілкуюсь то на рідній!
Народився в Донецьку, живу в Києві, а мріяв би у Львові. Мати родом з Житомирщини, батько з Харкова, дід батька свого часу відбив від табору і одружився на гарній циганці, в мене дружина з еврейським корінням з Запоріжжя. Себе вважаю "русским человеком" (як казав Игор Сікорський), а не українцем чи росіянином. Що вам щє цікаво?Voditel написав:Андрей мы чего то не знаем?
Айри написав:Народився в Донецьку, живу в Києві, а мріяв би у Львові. Мати родом з Житомирщини, батько з Харкова, дід батька свого часу відбив від табору і одружився на гарній циганці, в мене дружина з еврейським корінням з Запоріжжя. Себе вважаю "русским человеком" (як казав Игор Сікорський), а не українцем чи росіянином. Що вам щє цікаво?
Чій він, Дімон, помоєму лишнє запитання...Voditel написав:ШАМПАНЬ написав:Ви знаєте, осе скільки вспоминав, але ні одного знайомого єврея так і не пригадав щоб він говорив на мові! Даже в нас на Черкащині де "язика" зовсім непочуєш, а місцеві жиди тільки ним і гаварят! А спитай чого, так це їм наче серпом по яйцях!
До речі, Водітель, і колір волос, і "пишні" губки, і зовсім немаленкі очі, і кругловиде лице в тебе..., а яка в тебе фамилія?![]()
А разве ты не знаешь?
Кстати ты первый кто нашел (по крайней мере утверждаешь) чем вывести из себя еврея.
Кстати знаю лично несколько евреев разговаривающих на мове. Кстати серп... ну ладно а то тему таки прикроют.
На тебе мабуть повліяло таки циганське коріння. Андріївська церква і Маріїнський палац були побудовані Бартоломео Растреллі. Ну геть слов"янське ім"я і прізвище. А от що Потоцький теж був москалем!!??? Знали б про це в Умані, всі жиди там би в гробах попереверталися!!! В Севастополі причал Нахімова? Чі шо у Дюка видно з люка, красиво, але якщо прирівнять до Львова, чи Чернівців, Франківська...Айри написав:Це в Україні загалом чи саме на Черкащині? Бо як на мене - Андріївська церква, Маріінський палац, Софіївський парк в Умані, Одеса, Севастополь і т.д. - це те, саме чим можна пишатися. А що до того часу побудували місцеві жітелі?ШАМПАНЬ написав:...От колись прийшли до нас сусіди в гості. Вони нічого даже непобудували (ну кроми Потьомкінських дєрєвєнь) такого щоб ми могли січас тим гордитись...
ШАМПАНЬ написав:На тебе мабуть повліяло таки циганське коріння. Андріївська церква і Маріїнський палац були побудовані Бартоломео Растреллі. Ну геть слов"янське ім"я і прізвище. А от що Потоцький теж був москалем!!??? Знали б про це в Умані, всі жиди там би в гробах попереверталися!!! В Севастополі причал Нахімова? Чі шо у Дюка видно з люка, красиво, але якщо прирівнять до Львова, чи Чернівців, Франківська...Айри написав:Це в Україні загалом чи саме на Черкащині? Бо як на мене - Андріївська церква, Маріінський палац, Софіївський парк в Умані, Одеса, Севастополь і т.д. - це те, саме чим можна пишатися. А що до того часу побудували місцеві жітелі?ШАМПАНЬ написав:...От колись прийшли до нас сусіди в гості. Вони нічого даже непобудували (ну кроми Потьомкінських дєрєвєнь) такого щоб ми могли січас тим гордитись...
А твій вислів "місцеві жителі", геть не сподобавсь..., але я не обідивсь, в циган і євреїв своєї зимлі нема, от де вони б вони не родились. то не їхня зимля- а місцевих жителів.
Щодо діалекту, то це пиль для мене. ВІЛЬНО розмовляю на літературній.
Да і не хочу я вас переубідить в чомусь такому, щоб ви щось міняли! Наприклад язик на мову! Але, розуміння Вами того що, і в голодомор, і ГУЛАГах, були Ваші предки мільйонами закатовані людьми "гаварівших на русском" (і необов"язково кацапами), тільки за те що вони розмовли а не "гаварілі", то це вже перемога!
Мільйонами тільки Українців.Voditel написав:
А в ГУЛАГе только украинцев убивали?
Кстати, если ты лично обиженный то не говори за всю область.
Да щоб мій Львів так опускали- в морду банив би!Shurik написав:Так народ. Дело серьезно попахивает флеймом.Или вы меняете тон обсуждения или я закрываю тему.
Администратор Форума
ШАМПАНЬ написав:Мільйонами тільки Українців.Voditel написав:
А в ГУЛАГе только украинцев убивали?
Кстати, если ты лично обиженный то не говори за всю область.
Обіжен?Область!!??
Ти про шо!?? Ти як нерозумієш про шо тут йдеться, то й не заходь сюди. Тьфу короче говоря....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість