Черкаський діалект

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Повідомлення FreeFraG » Вів листопада 09, 2010 1:33

Voditel написав:О, я придумал, это Шурик во всем виноват.)))

Забанить его! :lol: :lol: :lol:
Крут не тот, кто дальше всех заехал, а тот, кто своим ходом вернулся
FreeFraG
Член клуба

Повідомлення: 1862
Машина: УАЗ-31512

Повідомлення Voditel » Вів листопада 09, 2010 1:35

FreeFraG написав:
Voditel написав:О, я придумал, это Шурик во всем виноват.)))

Забанить его! :lol: :lol: :lol:

Точно, кстати против мнения народа не пойдешь :D :D :D
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення: 3464

Повідомлення Shurik » Вів листопада 09, 2010 1:38

Сидит во Львове как партизан и на языке палачей разговаривает.

Точно, кстати против мнения народа не пойдешь

попрошу не путать палача народа и народного палача.
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.

© Аркадий и Борис Стругацкие
Shurik
Член Клуба, Администратор форума

Повідомлення: 8853
Телефон: О67-49-26-l7l
Машина: УАЗ 3151

Повідомлення Voditel » Вів листопада 09, 2010 1:39

ШАМПАНЬ написав:І от і запитання: якщо людина розмовляє на насильницько насажинім язику катів своїх предків, своєї землі, які кожну сикунду думають в своєму кримлі, над тим, як ТЕБЕ поставить на вколішки?

А ты уверен, что Айри там уделяют столько внимания?

Андрей мы чего то не знаем?
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення DIMON » Вів листопада 09, 2010 1:48

За эту добродушность высказываний и некоторый патриотизм(хоть и граничит с ....) Шампань должен быть первым на АМНИСТИЮ! если вдруг.....
Сначала газ до отказу, а там поглядим...
31512 - 417 бенз\метан, скор пары, и куча планов...
DIMON
Участник движения

Повідомлення: 1280

Повідомлення Айри » Вів листопада 09, 2010 4:04

ШАМПАНЬ написав:...От колись прийшли до нас сусіди в гості. Вони нічого даже непобудували (ну кроми Потьомкінських дєрєвєнь) такого щоб ми могли січас тим гордитись...
Це в Україні загалом чи саме на Черкащині? Бо як на мене - Андріївська церква, Маріінський палац, Софіївський парк в Умані, Одеса, Севастополь і т.д. - це те, саме чим можна пишатися. А що до того часу побудували місцеві жітелі?

ШАМПАНЬ написав:...вони нас унічтожали дисятками мільйонів, і в їхніх мислях було тільки награбувать побільше!
Так що ж це за нація, що дозволяє іншим так знущатися над собою на протязі кількох століть?

ШАМПАНЬ написав:Всі ми знаєм як насильно робилась русифікація України! Якщо людина розмовляє на насильницько насажинім язику катів своїх предків, своєї землі, які кожну сикунду думають в своєму кримлі, над тим, як ТЕБЕ поставить на вколішки? То ця людина хто!?
Цікаве запитання, хоча як що б особисто наших предків скатували - ми б зараз не розмовляли. А що до насильства... І за часів Речі Посполитої, і Австро-Угорщини - теж закривали українські школи. В 19 столітті "першим шиком еліти" було спілкуватися французською мовою. На початку 20го - німецькою, кінець 20го - початок 21го - англійська. Це не нам насажують, це ми самі свою зневажаємо...

До речі - у вівторок, 9 листопада, в День української письменності та мови, на Українскому радіо в 16:10 пройде Всеукраїнский диктант національної єдності.

ШАМПАНЬ написав:ЗнаННя, і спілкування різні речі! Спілкуюсь то на рідній!
На рідній мові, чи рідному діалекті? Бо одне діло - визнана офіційна літературна і ділова мова держави, а інше - діалект, що є характерним для населення лише певної місцевості.

п.с.
Voditel написав:Андрей мы чего то не знаем?
Народився в Донецьку, живу в Києві, а мріяв би у Львові. Мати родом з Житомирщини, батько з Харкова, дід батька свого часу відбив від табору і одружився на гарній циганці, в мене дружина з еврейським корінням з Запоріжжя. Себе вважаю "русским человеком" (як казав Игор Сікорський), а не українцем чи росіянином. Що вам щє цікаво? :D
Каждый человек - эгоист, поэтому больше всего любит то, во что больше вложил себя...
Всегда улыбайся... Себе жизнь продлишь, друзей порадуешь, врагов побесишь.

http://aerie.io.ua
Айри
Участник движения

Повідомлення: 5818
Машина: УАЗ-31601

Повідомлення FreeFraG » Вів листопада 09, 2010 6:52

Айри написав:Народився в Донецьку, живу в Києві, а мріяв би у Львові. Мати родом з Житомирщини, батько з Харкова, дід батька свого часу відбив від табору і одружився на гарній циганці, в мене дружина з еврейським корінням з Запоріжжя. Себе вважаю "русским человеком" (як казав Игор Сікорський), а не українцем чи росіянином. Що вам щє цікаво? :D

Расстрєлять нах...!!! :lol: :lol: :lol:
Крут не тот, кто дальше всех заехал, а тот, кто своим ходом вернулся
FreeFraG
Член клуба

Повідомлення: 1862
Машина: УАЗ-31512

Повідомлення ШАМПАНЬ » Вів листопада 09, 2010 8:12

Voditel написав:
ШАМПАНЬ написав:Ви знаєте, осе скільки вспоминав, але ні одного знайомого єврея так і не пригадав щоб він говорив на мові! Даже в нас на Черкащині де "язика" зовсім непочуєш, а місцеві жиди тільки ним і гаварят! А спитай чого, так це їм наче серпом по яйцях!
До речі, Водітель, і колір волос, і "пишні" губки, і зовсім немаленкі очі, і кругловиде лице в тебе..., а яка в тебе фамилія? :wink: :D

А разве ты не знаешь? :D

Кстати ты первый кто нашел (по крайней мере утверждаешь) чем вывести из себя еврея.

Кстати знаю лично несколько евреев разговаривающих на мове. Кстати серп... ну ладно а то тему таки прикроют.
Чій він, Дімон, помоєму лишнє запитання... :D :D :D
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення ШАМПАНЬ » Вів листопада 09, 2010 8:48

Айри написав:
ШАМПАНЬ написав:...От колись прийшли до нас сусіди в гості. Вони нічого даже непобудували (ну кроми Потьомкінських дєрєвєнь) такого щоб ми могли січас тим гордитись...
Це в Україні загалом чи саме на Черкащині? Бо як на мене - Андріївська церква, Маріінський палац, Софіївський парк в Умані, Одеса, Севастополь і т.д. - це те, саме чим можна пишатися. А що до того часу побудували місцеві жітелі?
На тебе мабуть повліяло таки циганське коріння. Андріївська церква і Маріїнський палац були побудовані Бартоломео Растреллі. Ну геть слов"янське ім"я і прізвище. А от що Потоцький теж був москалем!!??? Знали б про це в Умані, всі жиди там би в гробах попереверталися!!! В Севастополі причал Нахімова? Чі шо у Дюка видно з люка, красиво, але якщо прирівнять до Львова, чи Чернівців, Франківська...
А твій вислів "місцеві жителі", геть не сподобавсь..., але я не обідивсь, в циган і євреїв своєї зимлі нема, от де вони б вони не родились. то не їхня зимля- а місцевих жителів :evil: .
Щодо діалекту, то це пиль для мене. ВІЛЬНО розмовляю на літературній.
Да і не хочу я вас переубідить в чомусь такому, щоб ви щось міняли! Наприклад язик на мову! Але, розуміння Вами того що, і в голодомор, і ГУЛАГах, були Ваші предки мільйонами закатовані людьми "гаварівших на русском" (і необов"язково кацапами), тільки за те що вони розмовли а не "гаварілі", то це вже перемога! І признатись в першу чергу самому собі, що я РОЗУМІЮ те що якби в 18 році кацапи не принесли "щастя" на своїх шашках, ми б січас жили б покраще любої Польщі. І даже в сучасній час ЯКБИ Росія неставила ломаки в колеса ми б уже їздили в Європу без віз, або б були вже в Євросоюзі. Або як наші "брати" нам продають найдорожчий газ у світі, і замітьте не через що грошей треба, а через те щоб максимально ми жили бідно!
А націоналіст я сильний, хто був на Кордоні, знаєте що один кацап там їздив, і я його приглашав до нас, і замітьте те, що не для того щоб прикопать десь в Карпатах! А для того щоб чарку випить. З любим росіянином вип"ю з удовольствієм. А от Кремль стріляв би качиною дроб"ю- щоб довше мучились.
Востаннє редагувалось ШАМПАНЬ в Вів листопада 09, 2010 9:13, всього редагувалось 1 раз.
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Voditel » Вів листопада 09, 2010 9:04

ШАМПАНЬ написав:
Айри написав:
На тебе мабуть повліяло таки циганське коріння. Андріївська церква і Маріїнський палац були побудовані Бартоломео Растреллі. Ну геть слов"янське ім"я і прізвище. А от що Потоцький теж був москалем!!??? Знали б про це в Умані, всі жиди там би в гробах попереверталися!!! В Севастополі причал Нахімова? Чі шо у Дюка видно з люка, красиво, але якщо прирівнять до Львова, чи Чернівців, Франківська...
А твій вислів "місцеві жителі", геть не сподобавсь..., але я не обідивсь, в циган і євреїв своєї зимлі нема, от де вони б вони не родились. то не їхня зимля- а місцевих жителів :evil: .
Щодо діалекту, то це пиль для мене. ВІЛЬНО розмовляю на літературній.
Да і не хочу я вас переубідить в чомусь такому, щоб ви щось міняли! Наприклад язик на мову! Але, розуміння Вами того що, і в голодомор, і ГУЛАГах, були Ваші предки мільйонами закатовані людьми "гаварівших на русском" (і необов"язково кацапами), тільки за те що вони розмовли а не "гаварілі", то це вже перемога!

А в ГУЛАГе только украинцев убивали?

Кстати, если ты лично обиженный то не говори за всю область.

Приезжая в Город достойный преклонения (Севастополь) чувствуешь себя дома. Все чистенько и широко. А приезжая во Львов чувствуешь себя в гостях. Вот и вся разница. Я уже молчу про то сколько людей погибло в войнах католиков и православных (ШАМПАНЬ, а ты как крестишся, а то казацкие традиции сам понимаешь...).
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення ШАМПАНЬ » Вів листопада 09, 2010 9:20

Voditel написав:

Мільйонами тільки Українців.
Обіжен? :shock: Область!!?? :shock: Ти про шо!?? Ти як нерозумієш про шо тут йдеться, то й не заходь сюди. Тьфу короче говоря....
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Shurik » Вів листопада 09, 2010 9:33

Так народ. Дело серьезно попахивает флеймом.Или вы меняете тон обсуждения или я закрываю тему.
Администратор Форума
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.

© Аркадий и Борис Стругацкие
Shurik
Член Клуба, Администратор форума

Повідомлення: 8853
Телефон: О67-49-26-l7l
Машина: УАЗ 3151

Повідомлення ШАМПАНЬ » Вів листопада 09, 2010 9:47

ВОДІТЄЛЬ ПЕРЕЧИТАВШИ МАЙЖЕ ВСІ ТВОЇ ПОСТИ, Я ЗРОЗУМІВ ОДНЕ- ТИ ВСЕ ПИШИШ ТІЛЬКИ ПРОТИ УКРАЇНИ. ЯКОГО Ж ТИ ТУТ МУЧИШСЯ!? ЗНАЄШ ЩО РОБЛЯТЬ В ВОЄННИЙ ЧАС З ТАКИМИ ЯК ТИ!?
Більш нетільки невідповім на твої пости, а читать їх небуду.
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення ШАМПАНЬ » Вів листопада 09, 2010 9:49

Shurik написав:Так народ. Дело серьезно попахивает флеймом.Или вы меняете тон обсуждения или я закрываю тему.
Администратор Форума
Да щоб мій Львів так опускали- в морду банив би! :wink: :D :D :D
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Voditel » Вів листопада 09, 2010 9:50

ШАМПАНЬ написав:
Voditel написав:

Мільйонами тільки Українців.
Обіжен? :shock: Область!!?? :shock: Ти про шо!?? Ти як нерозумієш про шо тут йдеться, то й не заходь сюди. Тьфу короче говоря....

Скажу неумную вещь. Когда человеку нечего сказать по существу он начинает ругаться.

А писать такое как ты может исключительно лично обиженный человек, или несмышленый малец. Второе отпадает в твоем случае...

Сразу извиняюсь если кого обидел.
Зображення
Voditel
Член клуба

Поперед.Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість