Olexa написав:Айри написав:Bobikus написав:От, наприклад грузини - ще до недавна вони були для всіх найкорумпованішою, найкримінальнішою і найстрашнішою нацією. Але вони не жалілися на себе, не плакалися на форумах, вони просто перестали хотіти так виглядати і вирішили щось фізично змінити. Лише одна подія і ось що виходить :
http://www.youtube.com/watch?v=KzWjFjJZ ... r_embedded
Один нюанс - реформа была сделана сверху...
Але ж ті, хто нагорі, якось туди потрапили?
ШАМПАНЬ, як?

Я вже змінював- 2004. Від другого дня до послєднього просидів на майдані. І не тільки сидів- мої 9 автобусів не зупиняючись возили туда по суточно людей, і 14000 долярів я викинув на соляру... Через пів року на фірмі сидів первий зам Черевка (кум Юченка, і наш тоді губернатор) і придлагав за копійки мирно продати фірму, іначе, пожалію. Не продав. Пожалів. СБУ, МВС налогова, КРУ, охорона праці, короче ВСЕ І ВСІ, кроме міністерства культури, поставели мене на коліна. Ше не встав.
Колись люди на кулі лізли штурмувавши Зімній, в гражданську гинув сотнями, щоб потім догинути в ГУЛАГах...
А ще в 91 під Білим домом, трьох помоєму людей танками задавили в Москві. І даже не інтересно як нагородив Єльцин чі Російська влада ті сім"ї які потиряли кормільців, на яких крові вони прийшли до влади...
Да люба революція, з людей робить тільки більший бідаків.
Чі ви думаєте що після 20 років казнокрадства і жирування вам дадуть щось змінити!!?? Хіба що фамилії, от шо ми можим помінять.
А Грузія то до цього підходить приказка " в сім"ї не без урода", або "життя не без фарта".
Но нам не підфортить це ТООООООООООООООООООООООЧНО!!!