Модератори: Shurik, Модераторы форума
Иран обладает ракетами "Шахаб-3" дальностью около 2 тысяч километров, способными достичь территории Израиля.
"Разведки самых разных стран смотрят на бомбу с часовым механизмом и говорят лидерам этих стран, что времени осталось не так много", – пояснил Шимон Перес.
Нє, він всих в Турцію посилаєМАХНО написав:Руслан збирайся в эмігрцію.Я тобі індивідульно порекомендую одну чудову країну.І техніку свою там пристроїш.
Вговорили- не будим змирятись!!! Будим просто: "в ще більшій жопі , і ми , і наші діти, і внуки. І все житя працювати на них"...johny написав:Якщо змиремся - то будем в ще більшій жопі , і ми , і наші діти, і внуки. І все житя працювати на них
zen написав:Не все так пагано, друже. Згадаймо акції проти збільшення транспортного збору.
Треба більш мудро підходити до вирішення проблем. Революція не змінює на краще, вона просто змінює. І все. Але є ще й інші дієві принципи. Наприклад, коли вже ніщо не допомагає, то можна застосувати принцип - "9 гаммів справедливості". Історі не знає випадків перемоги у партизанській війні. А Україна моє досвід!
Що за "9 гаммів"? Чи малось на увазі 9 грамів - вага круглої резиновї кулі? Що за принцип?zen написав:Наприклад, коли вже ніщо не допомагає, то можна застосувати принцип - "9 гаммів справедливості".
Ну чому ж... А як щодо тривалої партизанської боротьби на Кубі і як наслідок - поверження режиму Батісти?zen написав:Історія не знає випадків перемоги у партизанській війні.
Це ви про який проміжок часу? Якщо після 1991 року, коли з"явилась офіційна назва країни з таким ім"ям, то щось не пригадую за останні 20 років партизан.zen написав:А Україна моє досвід!
Да харошого нічого.Olexa написав:ШАМПАНЬ написав:А вибори то близько... от порегочу я з вас!!!![]()
![]()
І що це дасть? Серйозно.
ШАМПАНЬ написав:А Грузія то до цього підходить приказка " в сім"ї не без урода", або "життя не без фарта".
Но нам не підфортить це ТООООООООООООООООООООООЧНО!!!
ШАМПАНЬ написав:Да харошого нічого.Olexa написав:ШАМПАНЬ написав:А вибори то близько... от порегочу я з вас!!!![]()
![]()
І що це дасть? Серйозно.![]()
Але над вашим партизансько войовничим запалом, позлорадствувать потом можна буде.
Якої ти чекаєш відповіді!? Щоб я сказав що я не прав!? Так сам знаєш що я прав.Olexa написав:ШАМПАНЬ написав:Да харошого нічого.Olexa написав:ШАМПАНЬ написав:А вибори то близько... от порегочу я з вас!!!![]()
![]()
І що це дасть? Серйозно.![]()
Але над вашим партизансько войовничим запалом, позлорадствувать потом можна буде.
От я й питаю, що саме дасть "позлорадствувать"? Серйозно питаю.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість