Модератори: Shurik, Модераторы форума
Dmitry Skyrta написав:Да, я так свой УАЗ даже не проверялБОЮСЬ просто, уже 1 раз утонул в пойме реки и жиже по весне
Misha_ViP написав:А я на свому тільки по легенькому бездорожю їздив.....ше не достатньо дозрів шоб по жижах і річках кататись.....тай УАЗік також думаю не готовий...
Dmitry Skyrta написав:Ну і правильно! Навіщо задарма мучити машину і самому переживати - потонеш чи таки виїдешЯ, коли по лісам катаюсь, завжди намагаюсь все погане обїхати, що тільки можна...
DeadLift написав:Dmitry Skyrta написав:Ну і правильно! Навіщо задарма мучити машину і самому переживати - потонеш чи таки виїдешЯ, коли по лісам катаюсь, завжди намагаюсь все погане обїхати, що тільки можна...
Гы-гы-гы! Модераторы! Перенесите это сообщение в раздел" УАЗоводы шутят"!![]()
![]()
Dmitry Skyrta написав:Коли потонув по фари в поймі річки і місив жижу 20 хвилин, поки виїхав, ледве причому виїхав, думав - ніфіга, та згадав, як у книжках було написано і намальна. Але НЕ танк, блін
Vanilla Gorilla написав:Dmitry Skyrta написав:Коли потонув по фари в поймі річки і місив жижу 20 хвилин, поки виїхав, ледве причому виїхав, думав - ніфіга, та згадав, як у книжках було написано і намальна. Але НЕ танк, блін
Ну так то перший раз завжди так. Але все ж таки сам виїхав! 20 хвилин то ще мало. Ми з Гайдамакою на перевалі Бескид у Карпатах добу сиділи у глиняній колії поки змогли вирватися.Так шо для мене УАЗ все ж таки може й не так, але дуже близько.
Dmitry Skyrta написав:УАЗ - не танк! Я це зрозумів, коли потонув по фари в поймі річки і місив жижу 20 хвилин, поки виїхав, ледве причому виїхав, думав - ніфіга, та згадав, як у книжках було написано і намальна. Але НЕ танк, блін
Shurik написав:Я такие деревья и с места валил.
DeadLift написав:Когда я со своим 5-мм.-й толщины бампером...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість