Альтернатива OFF-road

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Альтернатива OFF-road

Повідомлення TIURAN » Чет червня 04, 2009 14:43

Большинство проводимых клубом покатушек выдвигает специальные требования к оснащению автомобилей (грязевые колеса, лебедка и т.д.) и соответственно сразу отсеивает большое количество потенциальных участников. Кроме этого, например для меня, жалко "убивать" свой аппарат в сложном бездорожье, так как основной целью его создания была рыбалка и среднее бездорожье без особого экстрима.
Так вот предложение такое, почему бы не организовывать, ну скажем экспедиции с целью ознакомления с природой Украины, целью которых было бы не экстрим со всеми вытекающими, а путешествие, рыбалка, шашлык, общение и т.д.
Я думаю, что подобные выезды привлекли бы многих членов клуба которые по тем или иным причинам не могут принимать участие в традиционных покатушках на спец технике.
Прошу обсудить данную тему.
TIURAN
Участник форума

Повідомлення: 49

Повідомлення Bobikus » Чет червня 04, 2009 15:13

Тоді в прольоті учасники на мадовій гумі - хто захоче на ній в 100-кілометрові поїздки вирушати? :) Але ідея вартує уваги - я би підписався на прогулянку, тим паче обкатка зараз, бобік прагне асфальту. Крім того в багатьох є дрібні діти, їх на серйозні покатухи не візьмеш...
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Петру-у-ха! » Чет червня 04, 2009 16:05

А ще можна було б, в зв"язку з тим, що може комусь не зруки добиратись до місця зустрічі в Києві, організувати опцію - ВИ ЩЕ НЕ БУЛИ НА КЛУБНИХ ЗБОРИЩАХ??? ТОДІ МИ ЇДЕМО ДО ВАС!!! - коли б у вихідний день вибирали напрямок від Києва і туди направлялись на рибалку, шашлики і т. д. (так-би мовити в гості) і до них могли б приєднатись члени клубу з регіону, куди здійснюється виїзд, які з тих, чи інших причин не в змозі відвідувати ті ж самі покатухи чи інші зібрання клубчан. Познайомились би, так би мовити, с глазу на глаз...А всі інші, - розширили б свої знання з географії Київської та прилеглих областей.
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення: 193

Повідомлення TIURAN » Чет червня 04, 2009 16:10

Bobikus написав:Тоді в прольоті учасники на мадовій гумі - хто захоче на ній в 100-кілометрові поїздки вирушати? :) Але ідея вартує уваги - я би підписався на прогулянку, тим паче обкатка зараз, бобік прагне асфальту. Крім того в багатьох є дрібні діти, їх на серйозні покатухи не візьмеш...

А я и не говорю о исключении off-road. Предлагаю параллельное сосуществование этих направлений. И потом не факт, что у человека только мадовая резина. И уж точно правы в том, что с семьей не поедешь на серьезное бездорожье, а вот прокатиться на плотах по рекам Карпат или проехаться вдоль Днепра этаким отрядом будет не скучно ни мужикам ни нашим прекрасным половинам.
TIURAN
Участник форума

Повідомлення: 49

Повідомлення Voditel » Чет червня 04, 2009 16:18

Я до Стамбула ездил. Добрик румынов по их речкам распугивал. Ну и Болгарам от нас тоже досталось.
Кстати, Коликов (Итальянский УАЗ-клуб) к себе приглашают. Но летом это самоубийство. А вот до Созополя прокататься это я с радостью. Вот только после октября.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення: 3464

Повідомлення Влад » Чет червня 04, 2009 16:35

Я теж за такі поїздки. Інколи краще проїхатися по асфальту+легкому бездору чим лізти кудись в багнюку. Влітку можна зробити якийсь обїзд краями нашої країни збираючи по шляху учасників. А в кінці маршруту організувати щось глобальне. Хоча тут найголовніше обрати напрям руху.
Влад
Участник движения

Повідомлення: 411

Повідомлення Voditel » Чет червня 04, 2009 16:47

Давно есть идея про поездку от Киева до Одессы по прямой (насколько это возможно).

А для специфических задач нужны специфические машины, например, у меня, УАЗ-330364 для грязи и УАЗ-3163 для путешествий. И все вопросы отпадают сами по себе.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Shurik » Чет червня 04, 2009 16:59

Мы предлагали в этом году. Желающих почемуто не нашлось.
Я предлагал машрут "Карпатского марша 2007". Вроди Игорь Оффроадер и с ним несколько человек собирались, но отчет не написали, толи не поехали, толи нашли чтото интерсное :)
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.

© Аркадий и Борис Стругацкие
Shurik
Член Клуба, Администратор форума

Повідомлення: 8853
Телефон: О67-49-26-l7l
Машина: УАЗ 3151

Повідомлення Влад » Чет червня 04, 2009 17:03

Тоді треба організовувати і їхати!!!!!!
Влад
Участник движения

Повідомлення Voditel » Чет червня 04, 2009 17:05

Почему то так получается: приглашают - не едут, не приглашают - кричат, что хотят поехать.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Влад » Чет червня 04, 2009 17:15

Це вже проблема організації. Спочатку запрошують, але не тоді коли треба. Потім їдуть але не тоді коли у всіх виходить. Для цього треба завчасно визначити час коли їхати і кричати(волати! щоб всі почули) до всіх що дійсно їдемо щоб поїхало більше народу.
Влад
Участник движения

Повідомлення Петру-у-ха! » Чет червня 04, 2009 17:15

Може не в тому напрямку організовували?... :lol: А можна було б продумати приблизі схеми можливих маршрутів від Києва і викинути їх у даній темі. Побачити, який з них буде найбільш популярним серед форумчан і ... - в дорогу!(попередньо визначившись із кількістю учасників поїздки та із датою, провівши остаточну корекцію маршруту відповідно до проживання форумчан по-ходу). Також, деякі учасники руху могли б супроводжувати основну групу лише на певному проміжку шлячху (по-типу естафети)... Рейд може бути одно- чи дводенним, з декількома запланованими привалами та оглядом визначних місць і т. д... Матєріал к розмишлєнію!
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Влад » Чет червня 04, 2009 17:19

Щодо певних маршрутів, то це слушна думка. Я думаю, що треба зараз вже думати, бо скоро буде пора відпусток і буде стояти питання куди поїхати. Тому хотілось би щось організувати.
Влад
Участник движения

Повідомлення Петру-у-ха! » Чет червня 04, 2009 17:25

Voditel написав:Почему то так получается: приглашают - не едут, не приглашают - кричат, что хотят поехать.

Просто поїхати хочуть, впринципі, всі, але не кожен може все покинути і у вихідні (яких, може, не так-то і багато, а вільних іще менше) ломонутись на своєму не дуже надійному транспорті за 300 км з ночівлею, та й ще хто зна, як воно повернеться, бо все-таки дорога...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Влад » Чет червня 04, 2009 17:28

Для цього і треба збиратися командою щоб в екстрених ситуаціях можна буде щось вирішити. Щодо часу, то скоро буде пора відпусток, там часу буде більше. Щодо того що поїхати хочуть всі, то для цього і є тема де можуть відписатися всі хто хоче. І не вирішувати за пару днів. А як раз заздалегідь, щоб все було більш-менш продумано. І зібрати інформацію про маршрут, тому треба діяти.
Влад
Участник движения

Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість