Гайцы торбят всех

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Гайцы торбят всех

Повідомлення Shustov » Пон квітня 11, 2011 23:01

Сейчас в городе рейд. Доблесная милиция "тщятельно"проверяет авто на предмет документов, номера рамы и др. У ОРМ-щика машину на штраф-площадку забрали. На моего Шрека прямо на СТО напали но обошлось.
В основном долбают за перебитые номера. Так что, у кого номера кузова могут вызвать сомнения - отсиживайтесь дома.
Suzuki Grand Vitara New, Уаз 469
050-385-0193
Shustov
Участник форума

Повідомлення: 176

Повідомлення cableman » Вів квітня 12, 2011 10:12

У нас другая тема.Делал перевозку товара по гроду,машину остановили дважды(бычок).Первый раз с гайцы с сотрудником налоговой инспекции,проверили ВСЕ документы,трудовой договор,накладную и пр....второй раз гайцы с сотрудником ОБЭП :shock: :shock: :shock: :shock: проверили то же самое,да еще ПЕРЕСЧИТАЛИ товар(электропровод)...водила выпал в осадок,я по прибытии тоже....скоро фуры пересчитывать начнут,идиоты.....
cableman
Участник движения

Повідомлення: 217

Повідомлення Bobikus » Вів квітня 12, 2011 15:34

Можливо стане у пригоді, але коли купив бобіка, то потрапив на такий же рейд. Беркут в компанії ДАІ вимагали показати номер кузова і рами, я спокійно відповів, що не знаю де вони і, якщо чесно, не бажаю знати. Вони кудись дзвонили, лякали штрафмайданчиком (!), але через кілька хвилин нічого не залишилось, як побажати мені щасл. дороги.

P.S. Десь через півроку, якщо не помиляюся, Шурік, таки знайшов цей номер кузова, він виявився не завареним металевим дахом, в чому я був впевнений :) Більше того всі цифри співпали, що теж дивно - я купував машину в колишнього начальника МРЕВ :)
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість