Парни, подскажите кто из западной Украины

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Парни, подскажите кто из западной Украины

Повідомлення RomGT » Чет травня 19, 2011 16:49

Нужно узнать есть ли в каких городах авторынки не растаможеных машин? и как они рабтают чтоб поехать посмотреть.

интересует опель монтерей 3.1 турбодизель может кто то что то знает, слышал...

спасибо огромное за помощь, нужно узнать до завтра если не сложно наберите меня плиз, буду очень благодарен 066961два7сорок или 09660три85семь4 Роман
4х4 это диагноз!
мотор+КПП+РК 4JG2-TС,webasto, ГП-4,55, блокировки.Волгорессоры,много чего... http://www.drive2.ru/cars/uaz/31512/31512/uazo-isuz/
RomGT
Участник движения

Повідомлення: 412

Повідомлення Mykola STARyy » Чет травня 19, 2011 17:54

Я з заходу України (так правильніше :D ). Якщо ви маєте наувазі місце, де продають незаконно ввезені авто (ГГГ), то навряд чи таке знайдете.
УБЕЗники, думаю за координати такого пасовиська немало би дали.
По суті:
1. Вам треба шукати спеціалізований шрот Фронтера Монтерей, Родео Трупер. Був у Рівному такий, зараз його господар десь ховається, на дзвінки не відповідає.
2. Можете звернутись до мене. Мій клієнт хотів будувати машину, купив англіка 3.1тд. без рами кузова і мостів. Тепер передумав, продає цей весь скарб за 3.5т $. Пробіг не пам'ятаю, брехати не буду, щось невеликий.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення Bobikus » Чет травня 19, 2011 19:26

Колись давніше на автобазарах продавалися багато нерозмитнених машин, але тепер законодавство вимагає сплачувати мито до або під час ввезення автомобілів, тому таких у продажу тепер немає. Ті, що не були розмитнені з давніх часів, вже розмитненню не підлягають, відтак це просто машини "без документів" і такі, які вже ніколи не можуть бути зареєстровані.

Натомість наш чоловік придумав новий спосіб - оформляти доручення на право керування авто у поляків і законно кататись на таких авто тут, в Україні. Для таких хитрунів днями було затверджено нормативи, згідно яких вони мають право їздити надалі, але тепер мусять кожні 10 днів перетинати кордон :).

Тому, якщо цікавитиме така машина для купівлі, її можна замовити та ввезти на дорученні, а потім зробити довідку, що вона потрапила в дтп і була здана на розборку. 10 днів після ввезення в Україну вона може тут легально їздити з будь-ким за кермом, на польських номерах. Таким бізнесом займаються мешканці прикордонних районів, при потребі можу спробувати пошукати номер.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Pinochet » Чет травня 19, 2011 22:07

Bobikus написав:Натомість наш чоловік придумав новий спосіб - оформляти доручення на право керування авто у поляків і законно кататись на таких авто тут, в Україні. Для таких хитрунів днями було затверджено нормативи, згідно яких вони мають право їздити надалі, але тепер мусять кожні 10 днів перетинати кордон :).

Так это уже давно, только иностранцы могут ездить 2 месяца с продлением.
"Джипом" автомобиль делают его владельцы, а мы им в этом помогаем...
www.4x4RanchoClub.com.ua
Pinochet
Участник движения

Повідомлення: 1126
Телефон: +380445921175
Машина: фсе 4х4

Повідомлення Bobikus » П'ят травня 20, 2011 12:51

Pinochet написав:
Bobikus написав:Натомість наш чоловік придумав новий спосіб - оформляти доручення на право керування авто у поляків і законно кататись на таких авто тут, в Україні. Для таких хитрунів днями було затверджено нормативи, згідно яких вони мають право їздити надалі, але тепер мусять кожні 10 днів перетинати кордон :).

Так это уже давно, только иностранцы могут ездить 2 месяца с продлением.

Не зовсім так - мешканці прикордонної зони, про яких мова (так званих власників "карти поляка") були прирівняні до іноземців і могли це робити теж один раз на 2 місяці. І тільки нещодавно їх зробили повноцінними українцями з 10-денними правами :)
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення RomGT » Суб травня 21, 2011 9:27

Спасибо, всё стало понятно)
4х4 это диагноз!
мотор+КПП+РК 4JG2-TС,webasto, ГП-4,55, блокировки.Волгорессоры,много чего... http://www.drive2.ru/cars/uaz/31512/31512/uazo-isuz/
RomGT
Участник движения

Повідомлення: 412

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість