myshketer написав:У меня на балконе вроде валялся корпус зеракала, поищу в обед...
Спасибо тебе мил человек. Маякни, как нароешь.
Модератори: San, Модераторы форума
myshketer написав:У меня на балконе вроде валялся корпус зеракала, поищу в обед...
KAT... написав:Панда написав:no exit написав:непарься скоро попустит
Спасибо Макс, утешал Я знаю кому на тебя пожаловаться :):)
От мне уже интересно кто этот "кому"??
no exit написав:жалуйся но право постибаться над табой с КОМУ я оставляю за собой
Olexa написав:P. S. І взагалі, чого воду в ступі товкти? В тебе дружина Член Клубу, попроси її виставити пропозицію про відповідну зміну Правил розділу на голосування Членів Клубу, й по тому. Або сам нарешті подай заявку на вступ до Членів Клубу, процедура на головній.
Панда написав:Olexa написав:P. S. І взагалі, чого воду в ступі товкти? В тебе дружина Член Клубу, попроси її виставити пропозицію про відповідну зміну Правил розділу на голосування Членів Клубу, й по тому. Або сам нарешті подай заявку на вступ до Членів Клубу, процедура на головній.
Леша, мое ты наше
Так и сделаю только Вы меня не примите
Панда написав:я же злой и ругаться люблю
Саид написав:Панда написав:Прапорщик написав:Усынови меня)))))))Я если что то отдаю,то и пиво не беру....
извини, меня самого усыновили
Повезло, я думал, он скажет: "Могу только "уматерить"...
Olexa написав:Так вистав майже за ціною нового, і знижуй потихеньку.
Это точно.Olexa написав:Хоча й так можуть баригою обізвати, не за підяття ціни, так за високу початкову ціну.
Olexa написав:Подумай ще.Панда написав:я же злой и ругаться люблю
Olexa написав:А то ти вже запарив бути не Членом Клубу.
Olexa написав:Або сам нарешті подай заявку на вступ до Членів Клубу, процедура на ...
Панда написав:Olexa написав:А то ти вже запарив бути не Членом Клубу.
А футболочку с моим ником и красивой пандой подарите?
Панда написав:Olexa написав:Або сам нарешті подай заявку на вступ до Членів Клубу, процедура на ...
Пацан сказал, пацан сделал.
Куда маляву засылать, а то адресочки на http://www.uaz-club.org.ua/about.shtml на половину битые...
Писал недавно на admin <admin@uaz-club.org.ua>, council <council@uaz-club.org.ua>, не доставило, вернулось...
Olexa написав:А то ти вже запарив бути не Членом Клубу.
Olexa написав:Або сам нарешті подай заявку на вступ до Членів Клубу, процедура на ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість