Модератори: San, Модераторы форума
nosar написав:ВсЕМ ПРИВЕТ риторический вопорос звидки УАЗ в Аргентине УАЗы они везде даже там где их быть не должно этож У.А.З., вот какие у Вас ассоциации с этими тремя буквами расшифруйте каждый как ему видиться это АБревиатура , и тогда будет понятно почему УАЗ ы Везде они расползаються по всему земному шару вот есть Фильм "Чужие" есть Фильм " Хишник" а вот совету клубу советую создать новый Фильм под названием "ОнИ" пРИВет ВоВа
Bobikus написав:Привіт!
Звідки в Аргентині взявся УАЗ?
Voditel написав:Добро пожаловать.
Я преподаватель в университете, у меня есть студент из Аргентины. Если не против я ему покажу твои сообщения. Он знает русский и может помочь в общении.
Всегда рад помочь.
Супер! Ви молодець! Врятували УАЗ від загибелі, тепер володієте унікальною машиною, як на свій континент. Було би цікаво побачити фото!Recorriendo Pueblos написав:Bobikus написав:Привіт!
Звідки в Аргентині взявся УАЗ?
Так є деякі УАЗ їх 469b в Аргентині. Вони були придбані в 1985 році державної нафтової компанії (YPF). Майн прийшов прокатки в 1988 році після того, як зберігається три роки на посаді.
Він має оригінальний двигун ... Я думаю, що єдиний, хто залишився тут, як це обміняти на пункт заміни і високий рівень споживання газу. Він також змінив м'який верх для волокна (седан). У мене є оригінальні запасні шини без прокатки. І ще один комплект коліс для грязьових пробки. Ці проміжні поточний шлях, бруду і каміння.
Потім завантажити фотографії.
Привітання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість