Bobikus написав:Voditel написав:Вспомните цвета вышиванки и станет все понятно.
Вишиванки мають десятки кольорових гам. В залежності від регіону та історії общин. Кожен з них несе певну інформацію, от наприклад, нещодавно почув про волинське село Опарипси - там до сьогодні вишивають лише чорними нитками. І тільки тепер історикам випадково вдалося прослідкувати витоки - колись всі чоловіки у селі без винятку, від малого до старого, пішли у бій з татарами, сформувавши свій окремий курінь у бою під Олеськом. Так сталося, що якраз цей курінь першим потрапив під зраду союзників, і всі бійці до одного у ньому були вирізані. З тих пір жінки перейняли господарство і жили вдовами до смерті, висловлюючи траур у житті, зокрема в вишиванках. Що знаково, жодна жінка, яка дотепер вишиває чорним, навіть і не здогадувалась про справжні причини свого стилю, спогади про це були знайдені у архівних записах а підтвердження в традиціях.
Це я не для флуду а радше для відвертання уваги від політики. Думаю, краще замість дискутувати про кольори і праведність прапорів, ми, як власники непоганих інтелектуальних знань, експедиційних машин, металодетекторів, навігаторів та інших потрібних знарядь, могли би придумати події (читай назву розділу "события"), що дозволили б краще розуміти правдиву історію, яка вже так покручена... І ніщо як не прямі факти дозволить нам її краще збагнути і усвідомити, як на мене, не личить нам повторювати роботу троллів, яких в неті сотнями, лише породжуючи пусті томи форумних дискусій.
А почему, могли бы?
Спроси у участников поездки в Житомир (очень жалею, что не поехал).
П.С. вопрос не в политике, вопрос в элементарном уважении. Уважении к ближнему, к старости, к земле и т.д. Вот про политиков (особенно мертвых) спорщиков всегда много, а сколько из них увозят с собой мусор из леса? Или уступают место старшим в транспорте? и т.д. и т.п.
Мне кажется, что уборка за собой мусора в лесу это и есть проявление любви к родине в отличии от сорванного голоса при дебатах на кухонном кабмине или махания флагами в честь какого то политика (который смотрит на машущих как баран на траву)...