Модератор: Модераторы форума
Потімм обладнання продали в Бережани ,, Остання ціна 4х річної давності- 400$ на УАЗ 350$ на Волинку. Зараз все пропито розвалено, шукаю куди ділось обладнання, успіхів поки не густо.r2 написав:Пластиковий дах виготовлявся Львівським (чи заводом, чи коо
перативом) бо на ньому видавлено ЛЬВІВ ДИЗАЙН. Пластик - скловолокно+епоксидна смола (я так думаю). І покрито фарбою чи шпатлівкою. Але з часом і з роками він потріскав.
r2 написав:Коли шукав собі уаза попалася об"ява про продаж машини. Писали що стан відмінний 88р. двиг. 21 волги плюс пластиковий дах. Ціна була завишина, але в розмові по тел. жінка, яка продавала авто (чол. помер), переконувала, що про ціну домовимся. І ми домовилися (скинула майже 1$тис.). Стан дійсно був шикарний (не рахуючи декількох жучків на фартуху і подряпин, які не поржавіли), Але з пластиком проблеми. Протікав всюди. На авто базарі купив епоксідної смоли 1 літру, але її хватило на одну боковину.І задумався чи не викинути цей пластик, а купити тент. Підкажіть, що робити?
Mykola STARyy написав:Останній виробник Теребовлянський побуткомбінат. В ціні можете зорієнтувати?
Mykola STARyy написав:Сказати чесно, при таких цінах бачу зміст вирізати з якогось бусика або пиріжка.Та навіть і метал з 31514 не такий вже космос. Собі зробив на замолення 250 уо без фарби. Викинути шкода а дивитись гидко. фото в актовому залі.
MudMax написав:Я когда-то пытался что-то узнавать. Дело было давно, многое уже не вспомню, поделюсь контактами.
Вот какие-то львовские телефоны - Тел/факс (0332) 78-29-72, тел.веч. 75-77-14
и нечто в Луцке: Адрес: 43020, Волынская обл., г.Луцк, Ровенская,48, ЧФ «Воляр». Телефон (почему-то львовский) - 0973847259 Іван Миколайович.
Из разговоров говорили, что могут делать, но старая матрица не очень интересная (без задних окон), да и вообще желательно чтобы заказ был не единичным и т.д. Машину с ихним пластиковым верхом обещали показать, но мне из Киева было затруднительно поехать посмотреть, поэтому больше ничего не узнавал.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість