Модератор: Модераторы форума
Різниця в секундах і це лише при глибоких розрядах. Вцивільних режимах вона відсутня.Olexa написав:Ну, наскільки я розумію, якщо поставити акумулятор більшої ємности, то штатний генератор його заряджатиме, але довше.
Dron написав:Имхо: Амп. аккума ~ амп. гены.
myshketer написав:Гена должна быть мощная, потому что питать сеть с люстрой, печкой, инвертором, музыкой, не легко, а еще надо акум подзаряжать. Я когда гену с 80 на 115 поменял, то у меня фары ярче светить стали
Olexa написав:Dron написав:Имхо: Амп. аккума ~ амп. гены.
А чому?
Панда написав:Осталось разобраться с одним вопросом.
Возможно ли оставлять АКБ на 60А, а генератор ставить например на 120А?
Панда написав:Или уже лучше не задумываться и нацеливаться на установку АКБ так на 100А, пусковым током от 850А и генератор на 120А?
Панда написав:и для начала или после того поменять всю проводку к чертям![]()
Olexa написав:Bobikus, ти назвав потужністю акумулятора його ємність. Виправ у своєму повідомленні, будь ласка (якщо форум не дозволить, напиши мені в особисті, я виправлю).
Olexa написав:Панда написав:и для начала или после того поменять всю проводку к чертям![]()
Проводка має бути справною в будь-якому випадку. Якщо в тебе десь поганий контакт, або коротить, то "лагодити" це встановленням потужнішого генератора чи ємнішого акумулятора — не правильно.
Повернутись до Электрооборудование
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість