Захист баків

Круг вопросов по трансмиссии, ходовой, тормозной системам, колесам и шинам обсуждается тут

Модератор: Модераторы форума

Повідомлення r2 » Пон лютого 21, 2011 21:22

При русі в перед-, це класно. Але коли переїхав через пеньок, камінь чи інш. і треба здати назад?
r2
Участник форума

Повідомлення: 56

Повідомлення Bobikus » Вів лютого 22, 2011 14:01

BoBeG написав:Як знизу машини виглядає немав можливості зробити , але його ше досі не погнули , захисту нема.
А такий бак виступє нижче рами чи ні? Чи можна би було глянути, я завтра і післязавтра якраз буду у Львові.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Bobikus » Вів лютого 22, 2011 14:02

r2 написав:При русі в перед-, це класно. Але коли переїхав через пеньок, камінь чи інш. і треба здати назад?
Не зовсім розумію зауваження, адже бак зараз став навпаки менше стирчати донизу...
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

...

Повідомлення R@inman » Вів лютого 22, 2011 16:05

r2 написав:При русі в перед-, це класно. Але коли переїхав через пеньок, камінь чи інш. і треба здати назад?

... :D
Этот приваренный аппендицит висит не вниз, а в сторону рамы (как я понял)- то есть по изгибу рамы-тем самым компенсируется отрезанная снизу часть объема бака.
ЛЕБЕДКИ Т-МАХ,DRAGON,COME-UP,WARN,TABOR,ARB,ТАКЕЛАЖ,ХАБЫ AVM-ВСЕ ПО ГУМАННЫМ ЦЕНАМ...
8 098 422 67 9О Киевстар
8 093 896 5I 4I Лайф
R@inman
Участник движения

Повідомлення: 786

Re: ...

Повідомлення BoBeG » Вів лютого 22, 2011 20:48

R@inman написав:Этот приваренный аппендицит висит не вниз, а в сторону рамы (как я понял)- то есть по изгибу рамы-тем самым компенсируется отрезанная снизу часть объема бака.

Саме так, якшо глянути на низ машини з ями , то можна побачити шо є невикористаний простір між рамою і баком, тому така форма.

Бак трошки виступає вниз рами, трохи менше 1 сантиметра , ну то томущо погано заміри робили, спереді , біля кріплення передньої ресори рама йде вгору то там бак всеодно тирчить, ну то можна рішини змінивши форму бака але то вже перебор буде з грянями :)

Bobikus як будеш у Львові дзвони, думаю получиться глянути вживу
УАЗ 315201, УМЗ 414, воєнні мости
Участник движения

Повідомлення: 694
Машина: УАЗ 3151

Поперед.

Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість