Шины Forward safari 500

Круг вопросов по трансмиссии, ходовой, тормозной системам, колесам и шинам обсуждается тут

Модератор: Модераторы форума

Повідомлення Maryan » Вів травня 17, 2011 23:15

"симекс уже не выпускают,а сильвер-читай новое название симекса...."- спасибо я этого действительно не знал. :oops:
Maryan
Участник форума

Повідомлення: 96

Повідомлення Bobikus » Вів травня 17, 2011 23:26

Quattros написав:ай...камрад..мне ты ничего не вдолбишь уже в голову...
а спорить небуду и поливать дерьмом Сильверы по некоторым (сугубо моим) догадкам........я думаю ты понял,все взрослые)

Ти про те, що я їх продавав? Так я можу продавати і таку гидоту як у цій темі, судячи з ціни, то навіть з некислим наваром :). Але через явно видиму якість не буду. І можеш занотувати ці слова доки я їх не стер :)))

P.S. Сільвери не найкраща в світі резина, можеш і не поливати :)
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Bobikus » Вів травня 17, 2011 23:38

cableman написав:?симекс уже не выпускают,а сильвер-читай новое название симекса....
Ну вже не зліться за багато тексту, але вже такий я, люблю відстоювати правду :) Сімекс випускають, але не постачають в країни східної Європи. Принаймні 3 тижні тому з Нової Зеландії в Іспанію прибув контейнер з Сімексами, з якого для мене їде один комплект Екстрім Треккерів у 32 розмірі. Сайт та дилери Сімекса працюють надалі (щойно перевіряв) тому я не бачу правдивих підстав для такого твердження.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Maryan » Сер травня 18, 2011 7:10

Я й не стверджую, що Simex не випускають, я просто взяв на віру інформацію від cableman .
Maryan
Участник форума

Повідомлення: 96

Повідомлення cableman » Сер травня 18, 2011 15:56

черпаю информацию из недр инета,искать не буду,но не на одном сайте читал такую информацию.попадется на глаза-кину ссылку.

а вообще о чем спор? Бобикус,продай человеку сильвера по цене,которую он готов заплатить за неизвестно что .....спор ни о чем на ровном месте.....
cableman
Участник движения

Повідомлення: 217

Повідомлення Quattros » П'ят червня 17, 2011 10:53

а вот тут утверждают(не по фотографиям) что резина мягкая
http://www.nashgorod.ru/auto/forum/view ... 4&t=244656
Ранее по автомобилю судили сколько человек зарабатывает....ныне судят сколько должен :)
Quattros
Участник движения

Повідомлення: 313

Повідомлення Bobikus » П'ят червня 17, 2011 18:36

Quattros написав:а вот тут утверждают(не по фотографиям) что резина мягкая
http://www.nashgorod.ru/auto/forum/view ... 4&t=244656

Якщо порівнюють зі штатною то нічого не маю проти :)

Але якщо серйозніше - там 4 сторінки різних, часто протилежних думок про ці колеса. Сперечатися з жодною з них якось немає бажання. Особисто моя думка - яка би не була у них резина - протектор там є таким самим як в зношеного сімекса по глибині і як у порізаного сімекса по ширині :) Чудес не буває, це колесо не поїде так як те, з якого скопійований його протектор.

P.S. Дивує, чому така велика країна як Росія з таким великим розміром ринку 4х4 не може просто взяти і скопіювати сімекс, придуманий понад 10 років тому. Навіщо виділятися такими калічками, що нагадують стертий Сімекс чи тільки його зародок. Тільки у маленькій в порівнянні з Росією Польщі є 3 підприємства, що вже роками це успішно роблять повноцінні копії Сімекса чи Боггера можна зустріти в Іспанії, Голландії, Малайзії...
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Quattros » П'ят червня 17, 2011 22:09

камрад,уважаю умных людей,а ты к таким относишься....но Раше не зачем придумывать,.Симекс еще и не предполагал о существовании рисунка...как Раша уже воплотила рисунок

Зображення
Ранее по автомобилю судили сколько человек зарабатывает....ныне судят сколько должен :)
Quattros
Участник движения

Повідомлення: 313

Повідомлення Bobikus » Суб червня 18, 2011 15:44

Заради справедливості скажу, що "ялинковий" протектор на колесах використовувався у світі ще у 19-му столітті, і ані Сімекс ані розробники БТР з Раші не є його першовідкривачами.

Але з іншого боку, я зовсім не проти, щоби хтось у Росії чи будь-де повторив протектор БТР на цивільній резині, сам би став в перші ряди черги за покупкою, але ж де вони?
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Поперед.

Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість