Неправильний розвал?

Круг вопросов по трансмиссии, ходовой, тормозной системам, колесам и шинам обсуждается тут

Модератор: Модераторы форума

Неправильний розвал?

Повідомлення Марьян Яремко » Вів серпня 31, 2010 21:30

Чомусь не хило почало жерти передні колеса по зовнішньому краю (33\12.15),та і візуально розвал якийсь завеликий.Раніще крім сходження нічого не регулював.Все було добре (на стокових колесах).Недавно справа забрали одну пластину бо підстукувалол на шкворні.Від цього може бути?
Тел. 0501881111
Марьян Яремко
Участник форума

Повідомлення: 69

Повідомлення Yalta_biker » Вів серпня 31, 2010 23:34

Будь у тебя пружинная подвеска - грешили бы на кастер. Если визуально развал поменялся... А вы с бобиком давеча не летали? на рессорной подвеске изменить развал можно путем изгибания моста. ИМХО
Вот ударишь напильником по голове - больно, не ударишь - скучно. Парадокс…
Yalta_biker
Участник движения

Повідомлення: 1382

Повідомлення Bobikus » Сер вересня 01, 2010 10:41

Такі симптоми можуть бути не тільки при від'ємному розвалі але і при плюсовому сходженні, тобто коли колеса повертають до серединки. В побутових умовах можна переміряти шнурком - спочатку заміряти відстань між передніми краями передніх коліс а потім між задніми. Якщо є різниця - значить сходження.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Марьян Яремко » Сер вересня 01, 2010 11:04

Bobikus написав:Такі симптоми можуть бути не тільки при від'ємному розвалі але і при плюсовому сходженні, тобто коли колеса повертають до серединки. В побутових умовах можна переміряти шнурком - спочатку заміряти відстань між передніми краями передніх коліс а потім між задніми. Якщо є різниця - значить сходження.

Різниця то є (вона ж повинна бути-1-3 см.(в мене десь 1.5см)).Але вчора замітив ще одну фігню-при поворотах коліс справа на ліво чи наоборот-чути металічне стукання-(вся ходова мінялась,бо недавно поставив ГУР БМВ з колонкою.не міняв ресорні втулки) виявилось що саме на цих втулках все ходуном ходить ,але при ізді машину не кидає і не водить,мож від них колеса хаває?
Тел. 0501881111
Марьян Яремко
Участник форума

Повідомлення hellcat » Нед вересня 05, 2010 10:19

Сходження має бути 1-3мм!
Drive... to survive!

УАЗ-31601 '99, УАЗ-452 '85
hellcat
Член клуба

Повідомлення: 1248

Повідомлення Марьян Яремко » Нед вересня 05, 2010 14:10

hellcat написав:Сходження має бути 1-3мм!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: О ЦЕ Я ЛУНЯРА!!! :oops: :oops: :oops: :oops: .Народ не ржіть з мене бо я не механік а травматолог.В мене сходження понад 1.5 см!!!! (не дочитав).Дякую hellcat,що звернув увагу,а то було б моїм колесам торба за місяць :oops: :oops: :oops: :oops:
Тел. 0501881111
Марьян Яремко
Участник форума

Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість