Продам рифлену алюміневу бляху!!!

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Повідомлення Mykola STARyy » Вів січня 11, 2011 16:33

В конкурсі на найвигіднішу пропозицію кожен сам собі жюрі. Горець пропонує, що вважає вигідним, хіба це зле? Ви маєте де купити дешевше, поділіться, ми також будем знати. На те ми тут якісь однодумці, я так думаю :D
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення морпех » Вів січня 11, 2011 19:01

вот и я о том же, форум именно для то и есть, что бы обмениваться информацией! в данной теме предлагаю выкладывать информацию о том где наиболее выгодные цены на рифлёный алюминий. если кто покупал - делитесь!
якорь можно проглотить, a что потом делать?
морпех
Участник движения

Повідомлення: 259

Повідомлення Горец » Вів січня 11, 2011 20:13

Дякую за розуміння і підтримку. Це дійсно не мій бізнес, і я взагалі не бізнесмен. Просто я говорив з багатьма джиперами і всі говорять, що рифлена алюмінієва бляха дорога, тому я спів ставив ціни продажу в інших регіонах і там де я можу її брати і ціна значно дешевша. Тому і виклав дану пропозицію. Якщо вона комусь підходить то цим допоможу. А якщо є дійсно де купити дешевше, то підскажіть де саме??? перекажу і іншим!!!!!! кого це цікавить!!!!!!
Горец
Участник движения

Повідомлення: 295

Повідомлення kiara » Сер січня 12, 2011 0:49

Nazar написав:
Горец написав:1х2 м.кв. та 1,2х2 м.кв. - товщина любого з них 1,5 мм. і ціна 1х2 - 500 грн., а 1,2х2 - 550 грн..

морпех написав:1х2м стоит 410.40

Уважаемый Горец, не могли бы вы пояснить, почему/зачем покупать у Вас алюминий, если его можно на 90грн дешевле и без затрат на доставку купить в том же Киеве?
пойти в эпицентр

Ну, например я купил и довольен. (хотя покупал 2 месяца назад и до сих пор не использовал). Например в Ужгороде ни в Эпицентре, ни в Новой Линии их нет. На автобазаре продают по 350-370грн квадратный метр.
p.s. доставка по Украине 1,5-2грн/кг.

Зображення
kiara
Участник форума

Повідомлення: 110

Повідомлення Nazar » Сер січня 12, 2011 12:06

Меня не интересует польский или прости господи не дай боже украинский алюминий, бо это есть ДЕКОРАТИВНЫЙ МАТЕРИАЛ ДЛЯ ВНУТРЕННИХ РАБОТ!!!

Меня интересует алюминиевая бляха, которую я смогу прикрутить к машине и она на асфальте за одну зиму не отгниет и поверьте, цена тут уже не самое главное. Да народ берет эту декоративную фигню, да с запасом берут чуть ли не по 5мм толщиной, безусловно это выход что бы ее не пожрали реагенты, но мне нужно обшить салон, в который с соленого и залитого асфальта я залажу ножками и ни когда их не трушу, бо это УАЗ а не недопривод, и я не хочу туда колхозить 5мм так как считаю что это тупо.

Вот по этому мой вопрос, может он агресивноустойчивый. Из благородных пород алюминия, добыт в высокогорных районах Цейлона кирками не займаных девушек?
Nazar
Участник движения

Повідомлення: 1023
Машина: УАЗ Хантер, KIA Sportage 1

Повідомлення Горец » Сер січня 12, 2011 14:07

Можна замовити любу товщину даної алюмінієвої бляхи, але ціни я її не знаю, тому якщо це цікавить Вас конкретно, то дайте відповідь і я тоді цим поцікавлюсь і скажу результат.
Горец
Участник движения

Повідомлення: 295

Поперед.

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість