Малость його історії:
Знятий з Газельки зразу після її купівлі, так як на ній жор бенза був під 20 літрів, виявлено шо в кольцах зазор був 4мм, і покоцані 3-й поршень, так як був вломаний клапан, якій був замінений до того як я купляв Газель, тому кинулося на газель 402-й, а згодом вирішив попробувати як поведе себе 421-1 на волзі, тому були замінені поршні, кольца й клапанаи мелочовка й 16 тищ відкатав на волжані, був знятий по причині жора пропана, в середньому 14-15 літрів, по трасі виходило біля 11-12, здохша корзина прискорила його заміну, голова й дешо пішло пішла на блок 4022. Коли стояв на газелі - експлуатувався суто на бензіні, коли поставився на волгу тільки на пропані.
В комплектації: сам блок, колокол з маховіком без корзини, так як вона здохла (вела, що й прискорило заміну моторця на 4022-й), без піддона (кришки) маховика (я без нього купив казель), ступіци колінвала під шків нема (підходить від інших любих движків чи ЗМЗ чи УМЗ, але тільки з шківами), піддон переварений під волгу але малость залишились дірки (при потребі пройдусь аргоном). Помпи нема, підходить від 402-го, можу додати, але на ній нема ступіци шківа. Распред з шестернею від 402-го (стальний чи чугунній не_знаю). 16 тищ назад меняв стандартні кольца 100.0, зазор був 0.44. Поршні ставилися "А" замість "В", так як "В" не міг знайти. Маслонасос в нормі, покрайній мірі у мене не засвічувався аварійний тиск. Я коліно не шліфувалося, чи до мене його шліфували я не знаю, так як не мірів й не було потреби.
Решту уточняйте.
Знаходиться в Станіславський області, смт. Брошнів-Осада.
Ціну пропонуйте.