Припустимість підняття цін

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Re: Припустимість підняття цін

Повідомлення RomikV » П'ят травня 17, 2013 15:38

До такого ще ніхто не додумувався.
Тому що дорожать своєю репутацією на сайті.
До такого ще ніхто не додумувався.
Тому і виживаєм (українці). Ми такий народ :D . любі правила підстроїм і обгрунтуєм в свою користь.
Тент. Дв. 417. К-126гу.Гидроблок.Термос МЕРС. Колхозы. БТР блок зад.мост. Лифт-7см. Серьги ГАЗель. Бампер ГАЗ 66 защита фар ЗИЛ 131
RomikV
Участник движения

Повідомлення: 312
Телефон: 06659три878три 096два136два61
Машина: 31512

Повідомлення Dmitry_byk » П'ят травня 17, 2013 17:26

Да, виноват, попередження за порушення пункту 2.3 Правил с ценой, всем позвонил и уведомил о новой цене - отказались.

Цену после отправки изменить нельзя.
Получатель может отказаться от посылки сказав: "Я ничё не знаю моя хата с краю" (т.е. не несёт никакой ответственности), после чего отправитель оплачивает пересылку и возврат.

Так что "Прошу понять и простить"

Главное живут в Украине и удивляются несправедливости! :lol:
Dmitry_byk
Участник форума

Повідомлення: 73

Повідомлення dewr » П'ят травня 17, 2013 17:58

Dmitry_byk написав:

Мы надеемся на неё хотя бы в малом кругу
http://stels.kharkov.ua - Продажа компьютеров, ноутбуков, планшетов в Харькове и по Украине - одноклубникам оптовые цены
dewr
Участник форума

Повідомлення: 199
Машина: УАЗЕГ

Повідомлення Dimoon » П'ят травня 17, 2013 19:34

Да чего тут рассуждать. Так делать не красиво, да и не порядочно, вот и все. Кому-то важнее бабки, кому-то своя репутация. Но это не первый и не последний такой продавец, просто теперь будем знать. Кстати на ОФФРОУДМАСТЕРЕ запрещено комментировать цену в объявлениях, мне лично это не нравится.

О чем дальше говорить? Не вижу смысла!

Кстати о людях: покупал недавно фонарик тут на форуме. Человек предложил отправить без н/п вечером, (мне срочно надо было, а в банк заехать не успевал) я говорит: людям верю. Мне было приятно, а деньги я перевел сразу утром.
Dimoon
Участник форума

Повідомлення: 152

Повідомлення RomikV » П'ят травня 17, 2013 21:33

Цену после отправки изменить нельзя.
Получатель может отказаться от посылки сказав: "Я ничё не знаю моя хата с краю" (т.е. не несёт никакой ответственности), после чего отправитель оплачивает пересылку и возврат.
Так робить однозначно неможна- це настояще кідалово. Уявляєш ситуацію: приїжаєш на Нову Почту (НП) забирать запчастину а тобі кажуть не ту суму про яку домовлявся з продавцем а на 25% більшу, а ти на цю суму нерозраховував.Твої дії:
1) Якщо ти порядочний, погоджуєся з тим що тебе кидонули- оплачуєш доставку в одну і в іншу сторону в районі 150грн так скакзать "на вітер" , їдеш додому і залишаєш "дбрий отзов" про продавця.
2) Залишаєш товар на НП і відмовляєшся від отримання. На наступний день тобі звоне продавець і вимагає забрать товар. В результаті попорчені обом сторонам нерви, продавець пише заяву на НП про возврат товару і оплачує доставку сам. В цьому випадку ти кидонув продавця на 150 грн і тим самим тикнув його носом що так робить неможна. Але в цьому випадку у тебе спорчена репутація і негативний відгук ,+спорчена карма(негативний викид енергії в твою сторону) від продавця. І наступного разу перед тим як тобі відправить запчастину інший продавець замислиться чи стоїть це робить, як то кажуть на власний страх і ризик.
Віднося до людей так, як хочеш щоб вони відносились до тебе.
Кстати о людях: покупал недавно фонарик тут на форуме. Человек предложил отправить без н/п вечером, (мне срочно надо было, а в банк заехать не успевал) я говорит: людям верю. Мне было приятно, а деньги я перевел сразу утром.

Так не_раз покупав, так як живу за містом і проплачувать вчасно немає можливості. Але для цого потрібно щоб була довіра одне до одного. І нажаль случай заради якого створили цю тему підривають довіру і вимагають лишній раз перестраховуватись.
Тент. Дв. 417. К-126гу.Гидроблок.Термос МЕРС. Колхозы. БТР блок зад.мост. Лифт-7см. Серьги ГАЗель. Бампер ГАЗ 66 защита фар ЗИЛ 131
RomikV
Участник движения

Повідомлення shpion » П'ят травня 17, 2013 23:37

цьому випадку ти кидонув продавця на 150 грн і тим самим тикнув його носом що так робить неможна. Але в цьому випадку у тебе спорчена репутація і негативний відгук ,+спорчена карма(негативний викид енергії в твою сторону) від продавця. І наступного разу перед тим як тобі відправить запчастину інший продавець замислиться чи стоїть це робить, як то кажуть на власний страх і ризик.

Абсолютно не згоден. Угода є угода і як кажуть: "на переправі коней не міняють". Тому якщо ти відмовився від вантажу по поважній причині і в цій причині винен продавець, то де тут твоя провина. Так що ніяка карма не зіпсуеться і репутація теж, якщо висвітлити всі деталі на форумі.
shpion
Участник движения

Повідомлення: 604
Машина: 31514

Повідомлення RomikV » Суб травня 18, 2013 8:42

Це було лише припущення подій. А як там вже в реальності розвернулися події нікому не відомо
RomikV
Участник движения

Повідомлення gggmv8 » Нед травня 19, 2013 0:14

Прикольно.Коли я продавав за 3200гр.було все добре(торгувались деякі ІНДІВІДІУМИ на 2500гр).А тут,на тобі,за 2000гр пиппееец.... як дорого.Хм-хм. :mrgreen: :mrgreen:
gggmv8
Участник форума

Повідомлення: 58
Машина: уаз 469б

Повідомлення Dmitry_byk » Нед травня 19, 2013 7:39

gggmv8 написав:Прикольно.Коли я продавав за 3200гр.було все добре(торгувались деякі ІНДІВІДІУМИ на 2500гр).А тут,на тобі,за 2000гр пиппееец.... як дорого.Хм-хм. :mrgreen: :mrgreen:

Одобряю :mrgreen:
кто то экран заплевал, кто то локти покусал, а кто то подушку сушит :mrgreen:
Dmitry_byk
Участник форума

Повідомлення: 73

Поперед.

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість