Тому що дорожать своєю репутацією на сайті.До такого ще ніхто не додумувався.
Тому і виживаєм (українці). Ми такий народДо такого ще ніхто не додумувався.

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Тому що дорожать своєю репутацією на сайті.До такого ще ніхто не додумувався.
Тому і виживаєм (українці). Ми такий народДо такого ще ніхто не додумувався.
Dmitry_byk написав:
Главное живут в Украине и удивляются несправедливости!
Главное живут в Украине и удивляются несправедливости!
Так робить однозначно неможна- це настояще кідалово. Уявляєш ситуацію: приїжаєш на Нову Почту (НП) забирать запчастину а тобі кажуть не ту суму про яку домовлявся з продавцем а на 25% більшу, а ти на цю суму нерозраховував.Твої дії:Цену после отправки изменить нельзя.
Получатель может отказаться от посылки сказав: "Я ничё не знаю моя хата с краю" (т.е. не несёт никакой ответственности), после чего отправитель оплачивает пересылку и возврат.
Кстати о людях: покупал недавно фонарик тут на форуме. Человек предложил отправить без н/п вечером, (мне срочно надо было, а в банк заехать не успевал) я говорит: людям верю. Мне было приятно, а деньги я перевел сразу утром.
цьому випадку ти кидонув продавця на 150 грн і тим самим тикнув його носом що так робить неможна. Але в цьому випадку у тебе спорчена репутація і негативний відгук ,+спорчена карма(негативний викид енергії в твою сторону) від продавця. І наступного разу перед тим як тобі відправить запчастину інший продавець замислиться чи стоїть це робить, як то кажуть на власний страх і ризик.
gggmv8 написав:Прикольно.Коли я продавав за 3200гр.було все добре(торгувались деякі ІНДІВІДІУМИ на 2500гр).А тут,на тобі,за 2000гр пиппееец.... як дорого.Хм-хм.![]()
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість