Резина (покрышки) УАЗ на 15 для АТО куплю/приму в дар

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Резина (покрышки) УАЗ на 15 для АТО куплю/приму в дар

Повідомлення Dimoon » Вів травня 12, 2015 14:38

День добрый! Для товарища (разведывательный батальон) делается машина ТЕРРАНО-1. На нее ищутся максимально "зубастые" покрышки. Сказали, что вполне подойдут от УАЗа (крепкие, плюс если что легче подобрать замену) на 15-е диски, желательно 5 штук. Т.К. новые дороговато, то ищу б/у, куплю приму в дар. рассмотрю все предложения.
Дмитрий т. 067 четыре 33 девять 281
Dimoon
Участник форума

Повідомлення: 152

Re: Резина (покрышки) УАЗ на 15 для АТО куплю/приму в дар

Повідомлення Dimoon » Сер травня 13, 2015 8:56

Может заумно написал. Ищу покрышки Я-192, Я-245 б/у. но с ххорошим протектором. За деньги. Может у кого-то запаска осталась, может распаровка, может кто резину сменил. Одна, две соберу комплект.
Dimoon
Участник форума

Повідомлення allik65 » Чет травня 14, 2015 9:04

Поменял резину. В гараже стоит комплект с дисками. Звоните 0674854519
allik65
Участник форума

Повідомлення: 50
Машина: УАЗ 469

Повідомлення Dimoon » Суб травня 16, 2015 22:25

БОЛЬШОЕ СПАСИБО! нашему одноклубнику Олегу allik65 из Одессы, который безвозмездно предоставил 4 покрышки Я-245.
Уважаемые соклубники! Покрышки Я-245 и Я-192 очень востребованы на передовой. Все их недостатки (дубовость, вес) превращаются в достоинства. Не пробиваются осколками, которыми усеяны дороги, позволяют ехать даже на спущенной покрышке. Если у кого остаются б/ушные еще с не совсем лысым протектором, не выбрасывайте, они очень нужны.
Dimoon
Участник форума

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість