Интересует входной коллектор на 469 под крепление на 4 болта

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Интересует входной коллектор на 469 под крепление на 4 болта

Повідомлення R@inman » П'ят січня 23, 2009 11:51

Всем привет!
Интересует входной коллектор на 469 под крепление карбюратора на 4 болта
-тот который типа не "квадратный" а более сглаженый
мотор 451
R@inman
Участник движения

Повідомлення: 786

Повідомлення xomyak » П'ят січня 23, 2009 19:32

Они продаються в сборе
Впускной Двух камерный и выпускной
стоят 300 грн
xomyak
Участник форума

Повідомлення: 62

Повідомлення Vanilla Gorilla » Суб січня 24, 2009 19:37

Насколько я знаю то рассоеденять впускной и выпускной коллектора нельзя. Мне гаражные мотористы доказывали что будет подсасывать воздух. Не уверен что это правда но свой один из двух собирать не стал. (хотел впусной от волги под двухкамерный карбуратор сделать, а выпуск оставить уазовский на одну трубу).
УАЗ 469Б, ГАЗ 69
Vanilla Gorilla
Участник движения

Повідомлення: 989

Повідомлення BoBeG » Суб січня 24, 2009 22:55

Vanilla Gorilla написав:Насколько я знаю то рассоеденять впускной и выпускной коллектора нельзя. Мне гаражные мотористы доказывали что будет подсасывать воздух. Не уверен что это правда но свой один из двух собирать не стал. (хотел впусной от волги под двухкамерный карбуратор сделать, а выпуск оставить уазовский на одну трубу).

Це не проблема оскільки поверхні можна притерти
і взагалі підсасувати нема з відки бо не герметичним може получитися хібашо випускний колектор, ну а прокладка шо йде на головку може компенсувати невеликі нерівності і не сумістності двох колекторів.
Якраз зара буду впускний на 2 дирки зєднювати зі старим випускним колектором, на халяву дістався колектор на 2 дві дирки(взборі з випускним) , тільки нажаль висверлити шпильки з випусного не вийшло (зламав сверло), тому буду поєднувати старий випускний колектор і впускний на 2 дирки.
УАЗ 315201, УМЗ 414, воєнні мости
Участник движения

Повідомлення: 694
Машина: УАЗ 3151

...

Повідомлення R@inman » Нед січня 25, 2009 11:52

Bobeg а зачем тебе ставить старый коллектор на 2 дырки ?-я наоборот хочу поставить новый для 151 карба...
Или он всетаки лучше того , который под 4?
Востаннє редагувалось R@inman в Сер січня 28, 2009 10:30, всього редагувалось 1 раз.
R@inman
Участник движения

Повідомлення: 786

Повідомлення BoBeG » Вів січня 27, 2009 1:40

В мене двигун УМЗ 414 там впускний колектор на 1 дирку (під 129-131 карб)
випускний від 24 волги (ну там індекс на ньому на 24 починається)

Дістав в зборі колектор (впусний на 2 дирки під 151 карб і випускний)
Там були прогнилі дуже сильно шпильки на випускному колекторі , пробував їх висверлити , не вишло .

Тому зара можу зєднати свій старий випусний колектор з впукним на 2 отвори під 151 карб , бо випускні колектора однакові!

Пробуй пошукати від 24 волги колектора(від 24-10 випускний не підходить) , можеш взяти з собою прокладку щоб подивися чи до головки прикрутити получиться.
http://acat.autodealer.ru/index.php?tree=19_1724

Якшо старі колектора квадратного січення то там такіж отвори в головці, то новий колектор просто не вийде прикрутити до головки
Участник движения

Повідомлення Vanilla Gorilla » Вів січня 27, 2009 2:31

От 24 бывает выпуск на дво1ную штанину, мне такой попался. Там еще на 2-3 цилиндр кусок коллектора отдельный.
УАЗ 469Б, ГАЗ 69
Vanilla Gorilla
Участник движения

Повідомлення: 989

Повідомлення xomyak » Вів січня 27, 2009 2:46

если мотор 414 то переходник под 2х камерный карб
и там не станет двух камерный коллектор ( кто поставит ? фотки и описание пожалуйста выложите ) у меня такой мотор ставил через переходник ( 30 грн не больше )
так шо спросили двух камерный коллектор ну ответ есть :D
а одно камерных больше не будет так что товарисщи имеем проблему надо что-то мастырить ( у меня тоже впускной квадратный однокамерный Хочется поставить двух Камерный )
xomyak
Участник форума

Повідомлення: 62

Повідомлення BoBeG » Чет січня 29, 2009 20:39

если мотор 414 то переходник под 2х камерный карб
и там не станет двух камерный коллектор ( кто поставит ? фотки и описание пожалуйста выложите ) у меня такой мотор ставил через переходник ( 30 грн не больше )

В мене спочанку була головка рідна 414-1093007
потім поставив від 24 волги(спиляна по саму свічну різьбу , їздив на 92 бензині )
Тепер поставив головку від 421 двигуна (спиляна шоб на 92 їздити теж)
До всіх цих головок можна прикрутити колектора від 414 двигуна або від 24 волги (від 24-10(двигун змз 402) тільки випускний не підходить бо він на 2 випусні труби)) бо все сумісне!

Якшо ставити 151 чи 126 через перехідник то не впевнений чи не буде в капот впиратися, в мене 131 краб із шлангом шо йде на бочку фільтр, впирається в капот.
Так шо шукаєте страрі колектора від 24 волг(особливо коли на випускному колекторі закіпіли і зігнили шпильки , колектор в зборі можуть віддати на халяву :D ) .
Участник движения

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість