Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Цікаво. А як це діло виглядає? Може хтось знає контакти столичних кулібіних, що на таке здатні?Quattros написав:да возьми стоковые новые диски и сделай вылет какой тебе нужно..
диски по 200 новые,.
800грн диски + работа по 100.
вот тебе и новые диски с нужным тебе вылетом за 1200.
мне обошлись новые диски+вылет отрицательный+разварки до 10 всё вместе 1700 грн.
http://www.uaz-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=7455Я собі недавно робив,вварювали 10 см 325 труби.Ніякі дирки не пересверлював,Для страховки пройшов шви герметиком і погрунтував з середини.Нічого не травить вже 2 тижні-як було так і є 1.6 атм.Колеса 33\12.5\15 безкамерка,гудріч.Платив по 200 грн за диск.Збалансувались без проблем,правда один диск на око "яйцеподібний"-говорять,що такий був і до розварки,поставив на зад.Їхав 90 км\год-нічогоне чуть.З мінусів-дійсно дуже важкі.
800грн диски + работа по 100.
вот тебе и новые диски с нужным тебе вылетом за 1200.
мне обошлись новые диски+вылет отрицательный+разварки до 10 всё вместе 1700 грн.
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість