Продам регулятор гальмівних зусиль

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Повідомлення jab » Вів січня 31, 2012 16:11

Возможно я не полностью выразил свою мысль.
Я считаю, что все нужно делать в комплексе.
Это и учет того, что задние ДТ должны быть слабее передних, вес желательно распределить максимально поровну исходя из задач проэкта. А также в последствии установить колдун, неважно регулируемый или нет. Главное чтоб он удовлетворял поставленным задачам. Тоесть, я в любом случае планирую установку колдуна, но возможно это будет регулируемый от серийных авто, если таковые имеются. Все детали стараюсь применять от серийных и легкодоступных механизмов :)
jab
Участник форума

Повідомлення: 30

Повідомлення gleb » Сер лютого 01, 2012 10:36

Оресте. Цей прилад є звичайним редукційним клапаном гідравлічного тиску. Відмежуйся від автомобільної тематики. Загугли, та знайдеш багато фірм, що продають гідравлічні компоненти. Це не обов'язково REXROTH або GYDROMA. Параметри регулювання ти знаєш. Тип корпусу - кріплення на трубопроводи. Ручний маховічок не потрібен, достатньо раз відрегулювати ключом. Штуцери перехідні зробить токар, якщо не знайдеш комплектом.
ГАЗ 69
gleb
Участник форума

Повідомлення: 186

Повідомлення Bobikus » Сер лютого 01, 2012 21:01

jab, як на мене це однозначно перспективний напрямок, але у нього є 2 потенційні мінуси (для мене як юзера) в порівнянні з готовим клапаном. Перше це те, що підбір і дружба між собою готових агрегатів завжди може потягнути за собою масу часу і невдалих експерименів (а це гальма, де невдалі експерименти можуть бути лише один раз, чого нікому не бажаю) а по-друге, продуктивний колдун для таких ходів підвіски як у нас це щось з космічної галузі :) Бачив, що німецькі інженери як правило вирішують проблеми надто великих або надто малих ходів фіксованим, нерегульованим рішенням, яке розробляють на заводі під кожну конкретну модель авто. на жаль, на наші такого не існує, тому пропоную непогане рішення для швидкого підбору тиску з салону. Він також може коригуватися і при змінних умовах навантаження, ліфтингу, діаметру коліс тощо.

Gleb, я поважаю і цей напрямок але його не виберу з причини своєї неосвіченості та небезпечних умов використанн авто. Поясню: установка гідравлічного клапана, призначеного для інших механічних вузлів може нести за собою такі ризики як неправильний підрахунок кривої зміни робочого тиску, неточний момент спрацювання для мого авто, недостатню чи перебільшену перепускну здатність, неправильний зворотній хід рідини і інші параметри, про які я не здогадуюся :) Тому для мене простіше купити один раз дорого ніж місяцями вчитися і експериментувати, забираючи ще й чийсь час. Зрозумій мене правильно, але я і без того замало часу проводжу у поїздках на машині, яка стоїть 650 км від місця мого основного проживання. Час це теж інколи гроші.

І взагалі, як на мене, у цій темі відбувається не так обговорення конкретної продаваної деталі як боротьба філософій у підході до побудови техніки :) Думаю, сказано достаньо щоби потенційному покупцю вже вибирати яким із шляхів піти.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Bobikus » Сер лютого 15, 2012 21:27

Ціну зменшено до 160 доларів.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » П'ят лютого 17, 2012 13:42

150.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Суб березня 17, 2012 13:45

140
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Суб березня 17, 2012 14:58

Та що буду час тратити, 100 і забирайте.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Вів березня 27, 2012 21:16

Може 90?
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Сер квітня 04, 2012 11:14

Шкода, що я так довго думав, у перші 2 тижні міг повернути продавцеві і нічого не втратити, тепер доведеться когось спонсорувати :( Нова ціна - 80 у.о. Це вдвічі дешевше собівартості.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » П'ят травня 18, 2012 11:11

Продано, усім дякую за цікавість до теми.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Поперед.

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість