jab, як на мене це однозначно перспективний напрямок, але у нього є 2 потенційні мінуси (для мене як юзера) в порівнянні з готовим клапаном. Перше це те, що підбір і дружба між собою готових агрегатів завжди може потягнути за собою масу часу і невдалих експерименів (а це гальма, де невдалі експерименти можуть бути лише один раз, чого нікому не бажаю) а по-друге, продуктивний колдун для таких ходів підвіски як у нас це щось з космічної галузі

Бачив, що німецькі інженери як правило вирішують проблеми надто великих або надто малих ходів фіксованим, нерегульованим рішенням, яке розробляють на заводі під кожну конкретну модель авто. на жаль, на наші такого не існує, тому пропоную непогане рішення для швидкого підбору тиску з салону. Він також може коригуватися і при змінних умовах навантаження, ліфтингу, діаметру коліс тощо.
Gleb, я поважаю і цей напрямок але його не виберу з причини своєї неосвіченості та небезпечних умов використанн авто. Поясню: установка гідравлічного клапана, призначеного для інших механічних вузлів може нести за собою такі ризики як неправильний підрахунок кривої зміни робочого тиску, неточний момент спрацювання для мого авто, недостатню чи перебільшену перепускну здатність, неправильний зворотній хід рідини і інші параметри, про які я не здогадуюся

Тому для мене простіше купити один раз дорого ніж місяцями вчитися і експериментувати, забираючи ще й чийсь час. Зрозумій мене правильно, але я і без того замало часу проводжу у поїздках на машині, яка стоїть 650 км від місця мого основного проживання. Час це теж інколи гроші.
І взагалі, як на мене, у цій темі відбувається не так обговорення конкретної продаваної деталі як боротьба філософій у підході до побудови техніки

Думаю, сказано достаньо щоби потенційному покупцю вже вибирати яким із шляхів піти.