Продам руль Momo Delta4x4 для внедорожников

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Re: Продам руль Momo Delta4x4 для внедорожников

Повідомлення дуб » П'ят січня 04, 2013 0:51

по цене и качеству советским запчастям тяжело конкурировать с настоящим ДЕЛФИ. ЛУКАСОМ и БОШЕМ и я мало слышал чтобы електроника этих фирм выходила со строя на уазах и змз----409 евро--2 и евро--3
это разные двс. как отличаются двс--2110 и 2170 хотя не специалисты думают что это одно и тоже.
дуб
Участник движения

Повідомлення: 349

Повідомлення дуб » П'ят січня 04, 2013 1:02

полная обтяжка руля хорошей кожей стоит 600гр а патролы нам не по зубам хотя миссии оон и юноско в 70 странах мира пользуются им а не уазами у меня было несколько уазов начиная с последнего газ--69а
1973г.в. и 3153 2003г.в и 31622 2004г.в и 3163 2008г.в. так что про уазы не только видел но и пользовался но жалее что не взял в 2008г с магазина ПАТРОЛА а взял как патриот патриота.
дуб
Участник движения

Повідомлення дуб » П'ят січня 04, 2013 1:06

а вооще найдите в интернете краш--тесты 3160. патриота и хантера. и больше говорить не о чем.
дуб
Участник движения

Повідомлення avanto » П'ят січня 04, 2013 2:03

kot написав:
avanto написав:Продам раритетный руль Momo от немецкого тюнинг-ателье Delta4x4, черная кожа (полностью весь обшит), диаметр 38 см, состояние отличное. производство Momo - Италия. цена 1000 грн. в Киеве,

в комплекте идет с фирменным переходником на Jeep Wrangler и многие другие американские внедорожники, через переходники ставится на любые авто

Возможно я и ошибаюсь (если так,то поправьте), МОМО не продается на авто-базарах с кучей переходников под разные авто.Рули под переходники делает наш младший брат- китаец. А выбить на коже МОМО, может и му-му.

само собой не продается) этот руль мне привозили под заказ из Германии на Сузуки Самурай взамен стокового узкого и неудобного) машину я продал, руль остался.
переходники на российские авто я видел турецкого производства, есть и оригинал Момо - но на ВАЗы, так как в Европе они более распространены)
цену в Германии на подобный руль я вам дал для наглядности)

а вообще я не настаиваю) вам виднее
avanto
Участник форума

Повідомлення: 22

Повідомлення kuzyavr » П'ят січня 04, 2013 9:47

дуб написав:но жалее что не взял в 2008г с магазина ПАТРОЛА а взял как патриот патриота.

как патриот чего? как патриот Росии? :D
ну а в аварию попасть можно и на Патроле, так что не жалейте ни о чём
- Алло? Служба поддержки? А вы не знаете, почему, когда я грызу сухари,
у меня изображение на мониторе дрожит?
kuzyavr
Участник движения

Повідомлення: 370

Повідомлення Bobikus » П'ят січня 04, 2013 16:17

Народ, на мою думку це нормальне шкіряне кермо за адекватну ціну, хоч і можна було трішки дешевше ;). Як на мене, ідеальний розмір, щоби встигати ловити занос на УАЗі, прекрасна форма, щоби не повідбивати пальці. Некитайська оригінальна шкіра, після якої гарантовано не буде токсикації організму.

Питання до продавця:
А рідний шліц там на яку машину? У мене шток БМВ Е 23 якраз десь 80-х років. Ви не в курсі де взяти перехідник і скільки він коштуватиме? Ніколи з таким не мав справи.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення avanto » П'ят січня 04, 2013 16:27

Bobikus написав:Народ, на мою думку це нормальне шкіряне кермо за адекватну ціну, хоч і можна було трішки дешевше ;). Як на мене, ідеальний розмір, щоби встигати ловити занос на УАЗі, прекрасна форма, щоби не повідбивати пальці. Некитайська оригінальна шкіра, після якої гарантовано не буде токсикації організму.

Питання до продавця:
А рідний шліц там на яку машину? У мене шток БМВ Е 23 якраз десь 80-х років. Ви не в курсі де взяти перехідник і скільки він коштуватиме? Ніколи з таким не мав справи.

дякую за розуміння теми) є окремо кермо до якого 6 болтами кріпиться перехідник, в данному випадку - перехідник стоїть під Jeep Wrangler CJ/ Chevrolet Blazer та інші американські авто) але при бажанні можна поставити будь-який перехідник, в тому числі під BMW E23 - до речі не така й рідкість, в мене був раніше такий, але продав вже.
avanto
Участник форума

Повідомлення Bobikus » Чет січня 10, 2013 1:26

avanto написав: речі не така й рідкість, в мене був раніше такий, але продав вже.
Для менеце темний ліс, я не в курсі скільки повинно бути шліців, які навантаження, де шукати ітд. Я живу в 650 км від свого УАЗа, тому підбором займатись не буду, покупка реальна лише за умови пропозиції повного комплекту з гарантією на встановлення. Якщо би була така можливість - тоді цікавить ціна комплекту та його надійність. Якщо ні - не цікавить, я пас.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення avanto » Суб березня 23, 2013 15:01

продано) на Лэнд Крузер 80
avanto
Участник форума

Поперед.