Припустимість підняття цін

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Re: Продам блокировку, запчасти на уаз новые и б/у

Повідомлення DOKTUR » П'ят травня 17, 2013 11:20

Панда написав:
Ой, устал :) я от этого. Пойду и куплю себе за 2000 грн. :)

А за 2500? :mrgreen:
DOKTUR
Участник форума

Повідомлення: 168

Повідомлення Панда » П'ят травня 17, 2013 11:38

DOKTUR написав:А за 2500? :mrgreen:

С дуру можно и палец сломать, можно и за 4500 купить....
Сори, попробую пояснить: - смысл написанного мной заключался в "устал от детского садика, все надоело, на всех обиделся, пойду наемся червячкив" :lol:
Думаю так будет понятнее.
Мне блоки не нужны, у меня их с запасом :oops: и детям хватит.
предупреждаю сразу всех форумчан и связанных с клубом, не обращаться, не продается, в дар не дается, не меняется. повторюсь, как кому-то то дай, а как потом себе попросить, так за бабло .. Вот где жлобство!!!
Я не пытаюсь быть лучшим. Я умею быть самим собой, а это лучше.
Панда
Участник движения

Повідомлення: 2224
Телефон: 067-220-57-15
Машина: УАЗ 469

Повідомлення Прапорщик » П'ят травня 17, 2013 11:46

Панда написав:предупреждаю сразу всех форумчан и связанных с клубом, не обращаться, не продается, в дар не дается, не меняется. повторюсь, как кому-то то дай, а как потом себе попросить, так за бабло .. Вот где жлобство!!!

Усынови меня)))))))Я если что то отдаю,то и пиво не беру....
Трактора туда не едут.....
Прапорщик
Участник движения

Повідомлення: 384
Телефон: 067-715-нольпять-15
Машина: УАЗ 3151,Камри 40,Ланос

Повідомлення dewr » П'ят травня 17, 2013 11:52

Панда написав:dewr, а ты вот себя поставь в ситуацию: - я тебе позвонил, договорился, скинул реквизиты для отправки, а еще лучше деньги перевел, а у тебя бац... и утром приходит http://stels.kharkov.ua товар по высшей цене, чем та которая стояла в момент нашего договора. Что делать будешь, из своих докладывать или как? Конечно из-за своей порядочности постораешься отдать по старой цене, или скидку сделать, предупредишь, но...свои-то денюшки терять ой как не хочется.

Иногда так бывает, но у нас цена фиксируется на момент брони
А по вопросу блокировок, я не верю что он изначально поставил цену ниже чем ему они обошлись
http://stels.kharkov.ua - Продажа компьютеров, ноутбуков, планшетов в Харькове и по Украине - одноклубникам оптовые цены
dewr
Участник форума

Повідомлення: 199
Машина: УАЗЕГ

Re: Припустимість підняття цін

Повідомлення dewr » П'ят травня 17, 2013 11:56

Я это все к чему, что продавец непорядочный, я бы за и 2000 взял бы, но не у него, то мало ли, отправлю деньги а он скажет "присылай еще 500 то я как то за дешево продаю"
http://stels.kharkov.ua - Продажа компьютеров, ноутбуков, планшетов в Харькове и по Украине - одноклубникам оптовые цены
dewr
Участник форума

Повідомлення: 199
Машина: УАЗЕГ

Повідомлення Панда » П'ят травня 17, 2013 11:59

Прапорщик написав:Усынови меня)))))))Я если что то отдаю,то и пиво не беру....

извини, меня самого усыновили :)
Панда
Участник движения

Панда (Припустимість підняття цін)

Повідомлення Olexa » П'ят травня 17, 2013 12:00

Панда написав:Признаюсь, хотел выставить товар для изучения спроса и цены. Даром отдавать не буду 100%, не хочется шаравоков кормить. У нас тут их и так много! Как себе так дай, а как попросишь, так нету или за деньги тебе впаривают с умным видом........ Вот где жлобство процветает :twisted: :twisted: :twisted: и таких тут множество. Что Вы их не обсуждаете?????????????????????
Но после такого срача, пусть лучше у меня в гараже проржавеет :)

Так вистав майже за ціною нового, і знижуй потихеньку.
Хоча й так можуть баригою обізвати, не за підяття ціни, так за високу початкову ціну. :)
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Саид » П'ят травня 17, 2013 12:02

Панда написав:
Прапорщик написав:Усынови меня)))))))Я если что то отдаю,то и пиво не беру....

извини, меня самого усыновили :)

Повезло, я думал, он скажет: "Могу только "уматерить"... :D

Панда написав:я же злой и ругаться люблю :oops:
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення Панда » П'ят травня 17, 2013 12:03

dewr написав:Иногда так бывает, но у нас цена фиксируется на момент брони
А по вопросу блокировок, я не верю что он изначально поставил цену ниже чем ему они обошлись

+1
dewr написав:Я это все к чему, что продавец непорядочный, я бы за и 2000 взял бы, но не у него, то мало ли, отправлю деньги а он скажет "присылай еще 500 то я как то за дешево продаю"

+1 !!!!!!!
согласен на все 100 и уже писал что не порядочный продавец. но в первую очередь к RomikV-у, а остальные могут отдыхать.
Панда
Участник движения

Повідомлення RomikV » П'ят травня 17, 2013 14:18

І я б за 2000 узяв, но як мене вчили: "договор дороже денег", такого принципу і дотримуюсь. А коли і Віталік написав на сайті що також відправив дані для пересилки. В мене виникло питаня скільки блокіровок в нього є? Спробував підрахувать 2 (я забронював)+ 1(продавець сібрався пересилати Віталік, так як запросив і його дані для відправки)=3 В обяві йдеться мова лише про 2 :shock: . Цікаво кого хотів нагріти продавець? Продавец вечері змінив перший пост дописавши
Бронирую только после предоплаты в размере стоимости пересылки.
Але не вказав чи він підтвердить бронь на сайті і чи 100% відправить. Єдине правило що порушив продавець: Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.
Він не знизив ціну а навпаки підняв на 25%. А модератори заявляють що він жодних правил не порушив
Тент. Дв. 417. К-126гу.Гидроблок.Термос МЕРС. Колхозы. БТР блок зад.мост. Лифт-7см. Серьги ГАЗель. Бампер ГАЗ 66 защита фар ЗИЛ 131
RomikV
Участник движения

Повідомлення: 312
Телефон: 06659три878три 096два136два61
Машина: 31512

Повідомлення Olexa » П'ят травня 17, 2013 14:34

RomikV написав:Єдине правило що порушив продавець: Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.
Він не знизив ціну а навпаки підняв на 25%. А модератори заявляють що він жодних правил не порушив

Все правильно, підняття ціни — це нова інформація, він має право підіймати тему такою інформацією.
Olexa

Повідомлення RomikV » П'ят травня 17, 2013 14:49

Тобто в нас гуманні правила, кожен може їх трактувати за своїм бажанням. Мабуть варто їх коректніше формулювать.
Тент. Дв. 417. К-126гу.Гидроблок.Термос МЕРС. Колхозы. БТР блок зад.мост. Лифт-7см. Серьги ГАЗель. Бампер ГАЗ 66 защита фар ЗИЛ 131
RomikV
Участник движения

Повідомлення Olexa » П'ят травня 17, 2013 14:50

RomikV написав:Тобто в нас гуманні правила, кожен може їх трактувати за своїм бажанням. Мабуть варто їх коректніше формулювать.

Ні, треба їх уважніше читать. Сформульовані й трактуються вони однозначно.
Olexa

Повідомлення RomikV » П'ят травня 17, 2013 15:15

Трохи незрозуміло: знижувати ціну менш ніж на 1% забороняється бо це є АПом, а піднімати ціну це є "нова інформація". Так тоді по правилах можна кожного дня підіймати ціну на 1% тим самим підіймати свою тему і за це нічого небуде? Ну крім підпортить собі репутацію. :D В цьому я бачу гуманність :(
RomikV
Участник движения

Повідомлення Olexa » П'ят травня 17, 2013 15:28

RomikV написав:Так тоді по правилах можна кожного дня підіймати ціну на 1% тим самим підіймати свою тему і за це нічого небуде? Ну крім підпортить собі репутацію. :D В цьому я бачу гуманність :(

До такого ще ніхто не додумувався. А ми не розв’язуємо проблем, що не виникли.
Olexa

Поперед.Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість