Куплю планшайбу дискові гальма задні

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Re: Куплю планшайбу дискові гальма задні

Повідомлення SHMIT » П'ят травня 29, 2015 14:09

ice написав:
shpion написав:
Мені особисто пофіг який комплект на задні, хоча краще зібрати ГАЗеляче - жигульчик в два рази легший і площа колодок менша мало не в два рази відповідно, але, думаю, не принципово.

Ось такий результат буде коли поставите газелячі супорта на зад і на перед. Краще вже щоб зовсім не було ззаду чим так. https://www.youtube.com/watch?v=214DeyOyq1k
Для того і ставлять на зад вазовські, щоб слабше гальмували.

Ну так Сміт же каже, що все гуд працює. Судячи з відео то там не колдун треба, а взагалі з тормозами нелади - одне колесо(заднє праве) хватонуло. Вєздєход натякав, що переторможувало, вроді як, але чи був в нього тоді гідроблок я не пам"ятаю. На скільки знаю, в нього був вакуумнік, а коли він дізеля поставив то вже примастирив гідроблок.
Я за ГАЗеляці тормоза, бо вони стають просто.

Толик твоя правда, газелячи стають просто, я уазом по Киеву, по пробках катаюсь бувае, прблем ніяких нема, у мене МТ резина, коли тормозить пищить, народ лякаеться коли зупиняюсь за ними, машина люфтована, Їм в зеркало тільки бампер видно, бувае тікають.
SHMIT
Участник форума

Повідомлення: 72
Машина: UAZ 469

Повідомлення ice » П'ят травня 29, 2015 14:12

daiver2008 написав:050 917 07 55 Глеб. Изготовление планшайб. Его объявления есть
и на этом форуме

Дякую за контакт. Поговорив з Глібом. Замовив собі план-шайби під супорта 2109.
Чоловік детально все пояснив як і що робити.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення: 554
Машина: УАЗ-469Б MONSTER

Повідомлення ice » П'ят травня 29, 2015 14:14

SHMIT написав:Толик твоя правда, газелячи стають просто, я уазом по Киеву, по пробках катаюсь бувае, прблем ніяких нема, у мене МТ резина, коли тормозить пищить, народ лякаеться коли зупиняюсь за ними, машина люфтована, Їм в зеркало тільки бампер видно, бувае тікають.

Думав про ГАЗелячі, але, порекомендували все ж від 2109. Сказали, що точно не буде переторможувати і дешевше вийде.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення SHMIT » П'ят травня 29, 2015 14:16

shpion написав:
Мені особисто пофіг який комплект на задні, хоча краще зібрати ГАЗеляче - жигульчик в два рази легший і площа колодок менша мало не в два рази відповідно, але, думаю, не принципово.

Ось такий результат буде коли поставите газелячі супорта на зад і на перед. Краще вже щоб зовсім не було ззаду чим так. https://www.youtube.com/watch?v=214DeyOyq1k
Для того і ставлять на зад вазовські, щоб слабше гальмували.

Щаб розвіяти сумніви що такого не буде, пропоную попробувати на моЇй машині, без проблем. Тормоза я робив ще до того як кузов ставив, починав все з рами по гвинтику. Може вести в сторону але так це вже занадто, все залежить від покриття дороги.
SHMIT
Участник форума

Повідомлення SHMIT » П'ят травня 29, 2015 14:20

ice написав:
SHMIT написав:Толик твоя правда, газелячи стають просто, я уазом по Киеву, по пробках катаюсь бувае, прблем ніяких нема, у мене МТ резина, коли тормозить пищить, народ лякаеться коли зупиняюсь за ними, машина люфтована, Їм в зеркало тільки бампер видно, бувае тікають.

Думав про ГАЗелячі, але, порекомендували все ж від 2109. Сказали, що точно не буде переторможувати і дешевше вийде.

ПриЇдь попробуй, подумай, зроби правильний вибір, Їхати недалеко, тим більше вихідні, не соромся, ти ж в Києві
SHMIT
Участник форума

Повідомлення gleb » П'ят травня 29, 2015 14:49

Вітаю.
Щоби не повторюватися, ось тут мій детальний опис встановлення гальм на задню вісь колгоспних мостів:
http://gaz-69.com/forum/viewtopic.php?f ... 0&start=40

Можу виготовити. За великого бажання можу зробити комплект гальм цілком (із врахуванням актуальних цін на запчастини та метал).
ГАЗ 69
gleb
Участник форума

Повідомлення: 186

Повідомлення ice » П'ят травня 29, 2015 15:15

SHMIT написав:ПриЇдь попробуй, подумай, зроби правильний вибір, Їхати недалеко, тим більше вихідні, не соромся, ти ж в Києві

Та мене на вихідних не буде в Києві. Я вірю, що нормально з Газелячими, бо в мене спереді стоять і проблем не маю. Думаю тепер.
ice
Участник движения

Повідомлення ice » П'ят травня 29, 2015 15:50

gleb написав:Вітаю.
Щоби не повторюватися, ось тут мій детальний опис встановлення гальм на задню вісь колгоспних мостів:
http://gaz-69.com/forum/viewtopic.php?f ... 0&start=40

Можу виготовити. За великого бажання можу зробити комплект гальм цілком (із врахуванням актуальних цін на запчастини та метал).

Зареєструвався на ГАЗ-69, глянув фото - :?
Чи можеш зробити цільно-фрезеровані план-шайби без приварки шайб? В тілі план-шайби є різьба, чи треба на болт+гайка якось мастирить супорт? Чи є варіант виготовлення не півмісяця, а цільної план-шайби, або хоча б треба вибрати фрезою пыд посадку, щоб план-шайба не просто прикручувалась, а ніби фіксувалась, а болти щоб притискали вже. Якось трошки стрьомно аварійно загальмувати на моїх колесах. Ресори гнуться, а цю план-шайбу вирве нафіг, здається.
ice
Участник движения

Повідомлення ice » П'ят травня 29, 2015 16:06

Гліб, от десь отак хочу. Зображення
Не знаю, чи зрозумієте, що я намалював, але начєрталку я прогуляв в універі :)
Чорного кольору то план-шайба, а черконим - то, що не вистачає, на мою думку. І шайбу не приварити б а фрезою зробити. Може як найду креслення то попрошу перевести в 3Д і у нас в цеху попрошу, щоб на станку з ЧПУ мені зробили :?
ice
Участник движения

Повідомлення Oleg674 » П'ят травня 29, 2015 16:46

Я покупал в Ульяновске комплект перед зад именно так и сделаны с одной болванки металЛа .
Стали просто суппер.перед под газель цилиндр зад под 12 жигуль.
Oleg674
Участник форума

Повідомлення: 181
Машина: Uaz469

Повідомлення gleb » П'ят травня 29, 2015 16:57

ice написав: Чи можеш зробити цільно-фрезеровані план-шайби без приварки шайб? В тілі план-шайби є різьба, чи треба на болт+гайка якось мастирить супорт? Чи є варіант виготовлення не півмісяця, а цільної план-шайби, або хоча б треба вибрати фрезою пыд посадку, щоб план-шайба не просто прикручувалась, а ніби фіксувалась...

Просто для свідомості: по роботі я - інженер-наладник, фахівець із листової металообробки, представник в Неньці найпотужнішої машинобудівної компанії світу (TRUMPF GmBh).
Втілюю найсучасніші технології металообробки. Я знаю, що й як робити із металом. :wink:
За бажання точити-фрезерувати-розточувати-свердлити, а потім таки пиляти напилком в розмір - прошу назад у минуле. Десь у 30-ті роки минулого віку.
ПС: Різьба у супортах.
ГАЗ 69
gleb
Участник форума

Повідомлення ice » П'ят травня 29, 2015 17:39

gleb написав:Просто для свідомості: по роботі я - інженер-наладник, фахівець із листової металообробки, представник в Неньці найпотужнішої машинобудівної компанії світу (TRUMPF GmBh).
Втілюю найсучасніші технології металообробки. Я знаю, що й як робити із металом. :wink:
За бажання точити-фрезерувати-розточувати-свердлити, а потім таки пиляти напилком в розмір - прошу назад у минуле. Десь у 30-ті роки минулого віку.
ПС: Різьба у супортах.

По різьбі - зрозуміло. По план-шайбі - чому все ж не цільно-фрезирована? Для чого терпугом щось пиляти, коли виготовлена деталь по розмірам? Я не фахівець з обробки листового прокату, але, на скільки я бачив як працює наш VDL 600A, то вроді як не проблема зробити цільно фрезеровану деталь. Якщо використовувати зварку і не вибирати на деталі площину для упору в чулок(червоним кольором), то ці план-шайби можна вирізати на гідроабразивному станку або струною(в ынструментальному цеху у нас такий) Чому на Вашу думку, не треба цільно фрезерована? На супорті достойні навантаження.

Може дійсно пошукати креслення та поговорити з інструментальщиками нашими. :?
ice
Участник движения

Повідомлення Юрий-Победа » П'ят травня 29, 2015 19:30

По різьбі - зрозуміло. По план-шайбі - чому все ж не цільно-фрезирована? Для чого терпугом щось пиляти, коли виготовлена деталь по розмірам? Я не фахівець з обробки листового прокату, але, на скільки я бачив як працює наш VDL 600A, то вроді як не проблема зробити цільно фрезеровану деталь. Якщо використовувати зварку і не вибирати на деталі площину для упору в чулок(червоним кольором), то ці план-шайби можна вирізати на гідроабразивному станку або струною(в ынструментальному цеху у нас такий) Чому на Вашу думку, не треба цільно фрезерована? На супорті достойні навантаження.

Може дійсно пошукати креслення та поговорити з інструментальщиками нашими. :?[/quote]

При таких возможностях на работе это могорычевое дело,чертежей тут есть-напишешь по чем вышло!?
https://www.google.ru/search?q=%D0%BF%D ... AQ#imgrc=_
Юрий-Победа
Участник форума

Повідомлення: 146
Машина: М-20,М-72...

Повідомлення gleb » П'ят травня 29, 2015 19:41

Вибір Ваш. Гроші та час також. Я за передові технології та здешевлення виробництва. Мій життевий час цінніше.
ГАЗ 69
gleb
Участник форума

Повідомлення ice » Вів червня 02, 2015 10:28

gleb написав:Вибір Ваш. Гроші та час також. Я за передові технології та здешевлення виробництва. Мій життевий час цінніше.

Я чому сам не задумувався виготовленням - дорогше виходить запуск в виробництво нового виробу, який потрібен в одиничному екземплярі. Більш економічно вигідно придбати у того, хто робить серійно, але все це за умови однакових або допустимих характеристик. В даному випадку є деякі особливості, які, на мою думку, мають бути зміненими. Якщо то потягне за собою збільшення вартості виробу - кажіть нову ціну, будемо думати.

П.С. Гліб, гляньте на оцю план-шайбу.

http://b-a.d-cd.net/8b6361u-960.jpg
ice
Участник движения

Поперед.Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість