Mykola STARyy написав:якщо цього мало, то час і терпінняShpuntic написав:Проконсультируйте еще что нужно для безпроблемной установки этого дрыгателя на УАЗ(кроме денег, времени и нервов)
а если серьезно...
Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Mykola STARyy написав:якщо цього мало, то час і терпінняShpuntic написав:Проконсультируйте еще что нужно для безпроблемной установки этого дрыгателя на УАЗ(кроме денег, времени и нервов)
ШАМПАНЬ написав:Я поставив на свого 616. Тепер жалію шо не 617. І нада зразу із чугунною коробкою + роздатка 69, і це вже буде звір. 616 несовітую, слабий, 69 роздатка понижає + в мене портали тоже понижають, то сівчас миритись можна, тільки швидкісьть 70 а макс 80. А якби уазівська коробка-роздатка та колгоспники, то 4ту хіба пустим і за вітром включав би.
Mykola STARyy написав:В цих моторах на тягу найбільше впливає автомат випередження вприску. А він стоїть в блоку на зірочці привода паливного насоса, і настроїти його реальної можливості нема.
Причому тут обіди!? В мене мотор- дзига, масло від заміни до заміни, і димок в нормі, + я маю два європейські сиртифікати по ремонту та обслуговуванню євро автобусів. (це к слову про те щоб неподумали що я якийсь тиля із 13 поверху) 615- це ж двох літровий? Це вобще говно. 616 із 2 рушає теж без проблем. Він по силі примерно такийже як і рідний, хіба що на низьких тонах покращий- бо дизель. Але- ЩЕ НІХТО НЕСКАЗАВ ЩО В УАЗІ СИЛЬНИЙ МОТОР!!!! Який смисл вкладать бабки в переобладнання і їздить майже завжди на повний газ, палить соляру, коли можна зразу поставить 3 літровий, і ганятись на пів газу. І палити не 11 літрів а 9!!!???? Чому в Махна стоїть така як у мене коробка-роздатка мости, мотор 2,5 турбо, а розход 8? Бо він газу недає. А я двома ногами давлю, постійно в нагрузці, а по цьому снігу, 3 понижина, нетяне геть, інколи і 2 понижена нетяне!!!! А по трасі, як що виведений ще передок, та розгончик, то мало під яку гору 3 включаю. Але- як робить, то вже робить! + дотого ціна на ці мотори одінакова, просто 3літровий трохи довший, трохи морока.nio написав:ШАМПАНЬ написав:Я поставив на свого 616. Тепер жалію шо не 617. І нада зразу із чугунною коробкою + роздатка 69, і це вже буде звір. 616 несовітую, слабий, 69 роздатка понижає + в мене портали тоже понижають, то сівчас миритись можна, тільки швидкісьть 70 а макс 80. А якби уазівська коробка-роздатка та колгоспники, то 4ту хіба пустим і за вітром включав би.
Извини, но пишешь бред.
Приезжай я тебя покатаю на 615 с родной коробкой и РК и на редукторном мосту. По трассе 90 км\ч крейсерская. Трогаться с места лучше сразу со 2-й передачи и тяга на порядок выше 417-го.
Насчёт 616-го. У меня бус Мерс с таким мотором отлично бегает 90-95 и при этом везёт ещё тонну груза.
Так что ищи проблему не в названиях двихков , а в своём 616-м.
Явно что-то с ним не так.
Без обид.
Quattros написав:всё верно Шампань говорит..если менять..то менять...а переставлять с места на место не понятно для чего..хз..кому как....мне нравится на 617..просто класс,..и тяга и скорость..и двиг простой как карандаш...
тяга ачуменная,.работает красиво..что еще нужно Уазу
Quattros написав:да никакого гемора нет! такое пишут те кто видел где то там в далеке проезжающий мимо уаз на дизеле...
в чем там гемор? я вообще не пойму..
Вес--намного ты думаешь он больше ? чем тот же 2.4(2.0 одно и тоже)..один цилиндр добавлен.
если тебе не к спеху...выкину через время фото процесса установки 617 в уаз..просто сейчас снегу навалило..машина засыпана..
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість