дисковые тормоза

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Re: дисковые тормоза

Повідомлення Кузьма » Сер березня 06, 2013 22:12

Кузьма написав:
Bobikus написав:Ось тут RII ставив їх і фоткав: viewtopic.php?p=132944

Посмотрите как крепится шланга к суппорту
http://offroad.sumy.ua/forum/start.php/
Кузьма
Участник форума

Повідомлення: 145
Телефон: 0954058043
Машина: УАЗ 31519 ТОЙОТА 100

Повідомлення Bobikus » Сер березня 06, 2013 22:19

Так, там в фотографіях RII показані виготовлені моїм підрядником планшайби, тим самим що і виготовляв Вам. На фото вище - не мої, це взяті з сайту jeep-toys. Річ у тім, що колгоспні планшайби це цільна деталь а такі ж на військові мости - з привареними направляючими шайбами, як прийшли Вам. Також, завдяки наявності зварних точок військові додатково покриваються фарбою. У цьому і різниця вигляду. Якщо потрібно - можемо надіслати і такі ж світлі, але вони Вам не підійдуть.

Посмотрите как крепится шланга к суппорту

Це рішення для горизонтального кріплення суппорта. При діагональному кріплення (провороті на один болт вгору) воно зайве. Якщо потрібно ставити саме так як на фото - безкоштовно поміняю шланг на інший з болтом, але я не даю гарантії, що не треба буде пиляти корпус редуктора і суппорта.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Кузьма » Сер березня 06, 2013 22:44

Мы с Вами ведём непонятный диалог: налицо видны Ваши бока,а Вы всё- равно на своём
Кузьма
Участник форума

Повідомлення Bobikus » Сер березня 06, 2013 22:50

Кузьма написав:Мы с Вами ведём непонятный диалог: налицо видны Ваши бока,а Вы всё- равно на своём

На чому на своєму? Які бока? Ще раз повторюся - Ви перший хто за 2 роки продажу цих план шайб звернувся з проблемами, при тому, що в конструкції останніх не було жодних змін. Зрозумійте, я Вам хочу допомогти, знайти і пояснити в чому ваша проблема, а ви мені про брак торочите. Ок, немає питань, давайте по-іншому - я готовий замінити все браковане на все справне, але покажіть чітко що саме на що саме вам потрібно замінити. Якщо я знову пояснив незрозуміло - пишіть що Ви конкретно хочете почути. Я готовий нести повну відповідальність за продане, але я не можу бути Коперфільдом чи вгадувати Ваші бажання. Щиро сподіваюся на порозуміння.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Кузьма » Сер березня 06, 2013 23:00

Завтра буду собирать и по детально фотографировать
Ответьте Вы лично устанавливали?
Кузьма
Участник форума

Повідомлення Кузьма » Сер березня 06, 2013 23:04

Так же хотелось бы услышать мнение не заинтересованных лиц о нашей переписке
Кузьма
Участник форума

Повідомлення Bobikus » Сер березня 06, 2013 23:05

Кузьма написав:Вы не ответили о замене ступицы?
В пакетиках с переходниками лежали две бумажки(передние,задние)
Вы отправляли посылку?
С 1990 года занимаюсь ремонтом-это к тому что мозги и руки имеются,приглашал одноклубников, думал,что не доходит мне установка,увы то же самое, не становится

щойно побачив цей допис, відповідаю:
ступицю міняти не потрібно,
посилку відправляв не я але мала піти від мого імені.
на папірчиках крім перед і зад були написані точки з'єднань. Папірчиків було 4 або 5 але точно не 2.
на репліку про Ваш досвід можу відповісти, що такі ж і ці ж планшайби успішно ставить на десятки машин щороку переможець багатьох трофі рейдів Олег nio, якщо потрібно, з його дозволу дам його номер, він саме цю конструкцію планшайби теж визнає як найвдалішу, крім того має з такими справи практично постійно, протягом кількох років.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Сер березня 06, 2013 23:11

Кузьма написав:Завтра буду собирать и по детально фотографировать
Ответьте Вы лично устанавливали?

Справа Ваша, але фотографувати не обов'язково, для пришвидшення справи просто подзвоніть і скажіть що не так, спробуємо вирішити всі проблеми попунктно. Навіть якщо щось мені не відоме - організую консультацію тих, хто ставить саме такі часто. Я зацікавлений в позитивному розв'язанні не менше ніж Ви.

Особисто я ставив, але на колгоспні мости, хоч і успішно консультував клієнтів з військовими, їздять нормально дотепер, вже по 3-му комплекту колодок міняють.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Кузьма » Сер березня 06, 2013 23:17

Вот это уже ближе,про свои заслуги в трофи писать не буду, хотя они присутствуют,написал о своём опыте в ремонтах только для того ,чтобы было понятно,что не делетант
Кузьма
Участник форума

Повідомлення Кузьма » Сер березня 06, 2013 23:18

дайте номер
Кузьма
Участник форума

Повідомлення Bobikus » Сер березня 06, 2013 23:30

О5ОЧЗОЧЧІО, Орест.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Dimoon » Чет березня 07, 2013 10:36

Кузьма написав:Так же хотелось бы услышать мнение не заинтересованных лиц о нашей переписке

Я лицо не заинтересованное. У Ореста уже несколько раз делал покупки. Мое мнение: культурный, порядочный, ответственный. Никогда, извините, мне ничего "не впаривал", наоборот всегда максимально расписывал все варианты. Мне с ним всегда интересно и просто поговорить :mrgreen:
Я думаю это просто небольшое недоразумение, которое быстро разрешится, звоните ему.
Исходя из опыта установки ДТ на колхозные мосты скажу, что очень много подгонялось по месту, хотя план-шайбы делались по вроде-бы проверенным чертежам. Но все равно так, как на картинке не получилось))))
Dimoon
Участник форума

Повідомлення: 152

Повідомлення Maryan » Чет березня 07, 2013 11:52

Кузьма написав: не становится скоба суппорта.
Можна більш детально, не стає куди: по отворах чи відносно чогось? Проста цікавість. Держу в руках супорт з планшайбою і, чесно кажучи не зрозумів куди може не стати скоба супорта?! Хоч я собі зробив під прості мости, але принцип, на мою думку, однаковийЗображення
Maryan
Участник форума

Повідомлення: 96

Повідомлення Кузьма » Чет березня 07, 2013 13:39

Dimoon написав:
Кузьма написав:Так же хотелось бы услышать мнение не заинтересованных лиц о нашей переписке

Я лицо не заинтересованное. У Ореста уже несколько раз делал покупки. Мое мнение: культурный, порядочный, ответственный. Никогда, извините, мне ничего "не впаривал", наоборот всегда максимально расписывал все варианты. Мне с ним всегда интересно и просто поговорить :mrgreen:
Я думаю это просто небольшое недоразумение, которое быстро разрешится, звоните ему.
Исходя из опыта установки ДТ на колхозные мосты скажу, что очень много подгонялось по месту, хотя план-шайбы делались по вроде-бы проверенным чертежам. Но все равно так, как на картинке не получилось))))

Где Вы услышали в моих словах негатив по отношению к Оресту?
Кузьма
Участник форума

Повідомлення Olexa » Чет березня 07, 2013 13:47

Кузьма, ПОПЕРЕДЖЕННЯ за порушення пункту 2.9 Правил.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Поперед.Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість