1. Як правило, крадена техніка відлежується місяць-другий, аби міліція, власники ітд призабули та остигли і її можна було перевезти. Тому шанси знайти зараз-через місяць реальні.
2. Красти таку машину для катання в столиці імхо нонсенс - впізнають моментально. Це не ланос чи жигуль, ризик впізнаваності досить великий, тому можна припустити, що чиясь потреба в саме такій машині була немаленька. Тому напрошуються нижчевикладені ідеї.
3. Думка про те, що машина для Карпат - досить реальна, не так давно в знайомого купили буханку, навіть не пишучи доручення, зекономили 70 грн, казали, що там де вона буде їздити міліція навіть на вертольоті не залетить
3. Треба дивитися на Львівську, Франківську та Закарпатську області - найбільші кражі лісу в них.
4. Якщо включити дедукцію, теоретично можна припустити, що такі машини можуть спеціалізуватися хіба що на перевезенні бригад лісорубів в горах, сам ліс возять на ЗІЛах, туди більше 3-х не поміщається, а бригади по чоловік 10, їх щодня треба возити на ночліг. Возити, як правило, з крайніх тиндиків, адже ліс крадуть переважно там, куди не добирається ніхто. Ночують чорні лісоруби переважно в селах, з яких веде дорога на зруби.
5. Якщо продовжити виключення, у Львівській області (лівий ліс постачається на пилорами а далі їде в Європу потягами) є тільки три населених пункти, з великими пилорамами, що теоретично можуть працювати з непорядними лісорубами - В.Синьовидне, Коростів, Тухля. (про інші області не скажу, тре питати в форумчан звідти). В перелічених селах (або в хуторах біля них) і живуть такі лісоруби, знайти адреси зовсім не важко. Я до того, що можна глянути, якщо хтось буде їхати на лижі через ті села.
6. Малоймовірно, але замовлення на таку машину можуть йти з гірськолижних курортів (типу Славська), де такі машини потрібні "для господарства", там живуть люди, що заробляють на туризмі. Хоча я мало даю шансів цій версії - в гірських курортах відпочивають тисячі киян, мало хто би ризикнув піти на таке. Тим паче, що як правило готельний бізнес це бізнес аборигенів, а вони чесні і часто розуміють, що не варто ризикувати єдиним бізнесом.
7. Повісив на
http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthr ... #post34815
P.S. Думаю, тут варто викласти якусь глибоку прикмету, яка не може бути зміненою злодіями (якщо така є), напр. якісь подряпини на несучій частині, погнутості рами чи щось таке. Наклейки і фари трішки не те

.