Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
RomikV написав:Начинаем барижничать?:twisted: или как ето можно назвать? Бронь снимаю.
ВІдзвонився перший, домовились, я сказав що заберу обидві, продавець попросив реквізити для отправки- я відправив. Прийшла відповідь що вечером відправить, вечером звоне і каже що ціна піднялась. Так неробиться. А може що не робиться то к кращомуПозвонил сразу после подачи об'явления, все нормально, договорились за отправку 1 блокировки, сбросил данные, цена - 1600 грн, а вечером мне сказали "цена уже 2000 грн. так как есть много желающих
RomikV написав:ВІдзвонився перший, домовились, я сказав що заберу обидві, продавець попросив реквізити для отправки- я відправив. Прийшла відповідь що вечером відправить, вечером звоне і каже що ціна піднялась. Так неробиться. А може що не робиться то к кращомуПозвонил сразу после подачи об'явления, все нормально, договорились за отправку 1 блокировки, сбросил данные, цена - 1600 грн, а вечером мне сказали "цена уже 2000 грн. так как есть много желающих. Почитайте тему Ореста
http://forum.uaz-club.org.ua/viewtopic.php?f=19&t=14710 на фото що були мені надіслані бокових отворів на корпусі я так і не знайшов. Виробник залишається під сумнівом
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість