Продам УАЗ 3151 (1985 р.в.)

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Продам УАЗ 3151 (1985 р.в.)

Повідомлення cat-yellow » Сер липня 03, 2013 21:38

Продам свого УАЗку.
На ходу, мотор від Волги, гнилі особо не наблюдається.

За кілька років, що він в мене:

- зробив гальма (всьо нове)
- перебрав мости (задній повністю, передній поверхнево), КПП, замінив роздатку, замінив у них всі рідини (нічого не гуде, все ок).
- купив в 2011 році нову резину (Шины Росава Росава BC-55, 4x4, всесезонные)
- акум купувався новий (2011 рік)
- купив нові тріщотки (2011 рік, старі віддам, якщо найду)
- Регульнув карб
- Запаяв бак
- Запаяв радіатор
- Перепакував задні аморти
- Замінив вкладиші в двигуні, прокладку, набивні сальники

В придачу додам:
- 2 добрих чулка заднього моста
- стару роздатку (робоча, треба перебрати, бо шось ледь-ледь гудить)
- ще один двигун (точно такий самий, знятий з Волги в робочому стані, нема тільки карба і (або стартера або генератора, не пам"ятаю, а двигун в гаражі))
- надставки дверей (бо зараз зняті)
- тент (старий, тріснутий по шву, зараз знятий)
- фару
- ущільнювачі дверей
- прокладку двигуна

Проблеми:
- треба рульовий редуктор перебрати або замінити, бо люфтить
- трохи поганий тиск масла (не розбирався ще), проявляється в поблимуванні лампочки тиску масла на холостих, якщо повністю прогрітий двигун. (може насос, може фільтр, може масло...)
- нема лампочки попворотів на приборці
- не світить один задній габарит
- підварити завіс передньої водійської двері
- подивитись, чому не доторможує заднє ліве колесо (мабуть треба перепрокачати на ньому гальма, бо колодки і трубки нові)
- замінити бачок для рідини счеплення (протікає, коштує біля 8 грн :))

За шо купив, за то й продав би, тобто 2 кує

Бортовик можна найти тут:
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=21&t=23583

З доками все добре.
Продаю знятим з обліку.
Звісно, що присутній мінімальний торг.
Страхівка закінчилась 18-го червня, можу зробити нову.

Телефон: o93-76I-29-IO
Востаннє редагувалось cat-yellow в Сер липня 03, 2013 21:49, всього редагувалось 1 раз.
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення: 45

Re: Продам УАЗ 3151 (1985 р.в.)

Повідомлення cat-yellow » Сер липня 03, 2013 21:44

Фото:
Приєднані файли
IMG_0235_.jpg
IMG_0140.jpg
IMG_0134.jpg
IMG_0133.jpg
IMG_0132.jpg
IMG_0130.jpg
IMG_0102.jpg
IMG_0100.jpg
IMG_0099.jpg
IMG_0099.jpg
IMG_0098.jpg
IMG_0097.jpg
IMG_0075_s.jpg
IMG_0067.jpg
2012-10-01 12.06.42.jpg
2012-09-26 11.46.34.jpg
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення cat-yellow » Сер липня 03, 2013 21:46

Ще фото
Приєднані файли
IMG_0613_s.JPG
IMG_0612_s.JPG
IMG_0611_s.JPG
IMG_0294_s.jpg
IMG_0291_s.jpg
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення cat-yellow » Сер липня 03, 2013 21:49

Мені пропонували купити в мене мотор, але я щось деребанити і продавати мотор окремо, машину окремо - щось не дуже хочу.
Можливо новий власник вирішить, який йому краще підходить і, якщо захоче - то продасть сам.
Хочеться нагрузити багажник всякою всячиною і по всьому....
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення cat-yellow » Сер липня 03, 2013 22:03

На Ріа для початку поставлю 2200, а там видно буде.
Тому прохання для тих, хто телефонує - відразу говорити, що Ви з форуму (і я не казав вам 2200).
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення Ziro-cool » Чет липня 04, 2013 11:15

жива машина, і ціна адкватна....+купа з\ч,
Уаз 31512 1990г. УМЗ-417, ГБО, К-126+обратка,безконтакт зажыгание, тент, колхозы, карлсон Lanos+ датчик, силовик, megawinch 12500, ВУТ+ГТЦ BMW, 31х10.5 Turbo Sahara,ГУР BMW, тахо, веткоотбиватели, салон суперБ new, руль ауди, вопшем сток, пока.
Ziro-cool
Участник движения

Повідомлення: 583
Машина: Уаз, зафіра, 406 купе, б7

Повідомлення vladd » П'ят липня 05, 2013 23:37

А чого продаєш хазяйську машину?
Змінилась "концепція власного автопарку"?
Чи "замахався гайки підкручуватЬ"?
vladd
Участник форума

Повідомлення: 27

Повідомлення cat-yellow » Суб липня 06, 2013 10:12

vladd написав:А чого продаєш хазяйську машину?

Чесно кажучи, я б сказав, що це швидше змінилась концепція.
Крім того, трохи не прижився він в сім"ї, а для мене це не настільки важливо, краще, хай в сім"ї біде спокій, а не суперечки.
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення vladd » Суб липня 06, 2013 13:57

cat-yellow написав:Чесно кажучи, я б сказав, що це швидше змінилась концепція.

Відомо, відомо!

Це коли рідні кажуть:
Порозпродуй всі ці гнидники і купи одну нормальну машину!
Десь так?

cat-yellow написав:Крім того, трохи не прижився він в сім"ї, а для мене це не настільки важливо, краще, хай в сім"ї біде спокій, а не суперечки.
"Пиляють" родичі (дружина, наприклад)?

Мене теж "пиляють", точніше "намагаються".
Але відповідаю приблизно так:
Хлопчики люблять бавитися в машинки. Маленькі - маленькими, іграшковими.
Дорослі - великими "іграшками"

Хтось полюбляє риболовлю, хтось мисливець, а комусь хочеться "трохи погратися в конструктор".
Звісно, що за все треба платити. За "гру в машинки" теж, звичайно.

P.S.
"Дівчатка" люблять бавитися у квіточки, й не тільки. Це теж не задарма...
vladd
Участник форума

Повідомлення ammon » Суб липня 06, 2013 14:18

cat-yellow написав:
vladd написав:А чого продаєш хазяйську машину?

Чесно кажучи, я б сказав, що це швидше змінилась концепція.
Крім того, трохи не прижився він в сім"ї, а для мене це не настільки важливо, краще, хай в сім"ї біде спокій, а не суперечки.

Приблизно через таку ситуацію пройшов і я:
- "Чому весь вільний час ти проводиш в гаражі?" Зображення
Заради "погоди в домі" пішов на продаж свого конструктора.
Співчуваю, друже!
UAZ-31514 уже радует других...--->MPajeroWIII
ammon
Участник движения

Повідомлення: 398
Машина: MPajeroWIII

Повідомлення cat-yellow » Суб липня 06, 2013 14:35

vladd, ammon - в точку
тільки дружина не дуже за саме авто, за авто більше батьки носом крутять....
а дружина - як у ammon - чому стільки часу проводиш... ітд...

в мене є ще 2 машини (два дуже кльових volkswagen-a (бус і седан)) то ж жалітись, що нема нормальних машин - не можуть і не мають права
і часто чую, нашо тобі той УАЗ, хочеш в г...но - візьми ниву... і тому подібне...
я думав, що це буде "have fun" для всіх, а виявилось, що ні... думав, що батьки всіляку городину, будівельні речі і тому подібне - будуть возити, а виявилось, що там "фу-у-у-у, не хочем, нашо воно треба", краще взяти бус і з прицепом поїхати...

сперечатись не став
потішився - хай хтось інший спробує
мені то не принципіально
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення ЛЯПА » Суб липня 06, 2013 15:23

Не хочу ставить вопрос ребром но мне кажется что жена должна разделять увлечения мужа,потому что мужиков то нормальных ,которые имеют хоть какое-то направление (вектор)в жизни осталось очень мало ,посмотришь одни наркоманы и алкоголики и.т.д.А вообще человек без увлечения (хобби) это страшно! Жизнь у таких людей обычно не выходит за экраны телевизоров ,и становиться очень узкой ,и они начинают обсуждать жизненные события других людей ,чтоб хоть как-то компенсировать пробелы в своей жизни за счет других!Проживайте свою жизнь а не чужую,мир увлекателен и многообразен.Модераторы прошу прощения не сдержался,крик души!
УАЗ 3151 двиг 2,4, мосты вояки , ГУР ZF BMW 5 серии,ел.зажигание,електровентилятор СО,рулевой демпфер FEBI,салон ином.диски АЕZ, Silverstone MT-117 X-treme35x11,50 R15,Хабы AVM.410HP,защита рул.тяг,экспедиционник.ВЫ ЗАБЛУДИЛИСЬ - МЫ ВАМ ПОКАЖЕМ ДОРОГУ!
ЛЯПА
Участник движения

Повідомлення: 301

Повідомлення cat-yellow » Суб липня 06, 2013 15:42

ЛЯПА - ваш коментар - самий, що не є нормальний, тому все ок.
Вона поділяє хоббі, просто реально я ночую в гаражі інколи :)
Але я так розумію, що не подобається сам УАЗ, тобто якест там, скажімо Suzuki Jimny, або тому подібне - нормально було би...
Фіг його знає, вона настільки часто йде мені на зустріч, що в даному конкретному випадку, я готовий і її почути! Не подобається - ну і фіг з ним, мені багато чого іншого подобається.
cat-yellow
Участник форума

Повідомлення vladd » Суб липня 06, 2013 16:54

cat-yellow написав:і часто чую, нашо тобі той УАЗ, хочеш в г...но - візьми ниву...

Мав нагоду побувати у Монголії років десять тому. Так от "УАЗ" претендує на звання "народного автомобіля" там.
Сказати, що там їх якось дуже "готують" не можу. Підсилюють кузов, плюс багажник на дах.
Якщо їдуть кудись в степи - то мінімум, у парі (дві машини). Один страхує іншого.

Товариш запросив "зганяти на риболовлю"....За їхнім мірилом, це 600 кілометрів в одну сторону ("домашнє діло"). Декілька бродів переїзджали і все степами/горами. Їздили, щоправда, на "санітарці" (двигун 2,9), але принцип не змінюється: у монголів це "своя машина".

Так от головне: цінять "УАЗ" там саме за простоту і примітивність, за невибагливість конструкції.
Заходиш у якийсь магазин в селі. Товари різні, а у куточку лежить "джентельменский набір" (прокладка головки блока, свічки, комутатор, провода ВН, свічки, помпа та інше саме для УАЗ).
Один раз в степу бачив розкладені на ковдрі поршні з двигуна і монголів, які його "крутили".
Одночасно з цим у них Land Cruiser і усіляких "кросоверів" навкруги стільки, як у нас "жигулів".
Але, якщо треба їхати "на дальняк" - то на першому місці "козел". На другому - "санітарка".

Ми колись засіли у річці (не там переїздили, де можна, й сіли мостом на лід). То місцеві приїздили на допомогу теж на "козлі".

Була у товариша й "Нива" (у Монголії). Машина більш комфортніша, але не скажу, що її можна порівнювати з УАЗ-ом.
"Нив" можна було зустріти найчастіше в Улан-Баторі, та й то дуже-дуже мало (майже "на пальцях однієї руки перерахувати").

cat-yellow написав:я думав, що це буде "have fun" для всіх, а виявилось, що ні... думав, що батьки всіляку городину, будівельні речі і тому подібне - будуть возити, а виявилось, що там "фу-у-у-у, не хочем, нашо воно треба", краще взяти бус і з прицепом поїхати...

То називається:
"Ваша Галя балувана....."
Я десь бачив у тебе фото з піском у кузові: не думаю, що бус так вже й добре заїде у кар'єр за піском (у частині випадків заїде, а інколи й ні).

cat-yellow написав:потішився - хай хтось інший спробує

Купив, ввалив "трохи" грошей.....

cat-yellow написав:я так розумію, що не подобається сам УАЗ, тобто якест там, скажімо Suzuki Jimny, або тому подібне - нормально було би...

На мій погляд, то "наслідок бідного дитинства" (не у прямому розумінні цього слова). Коли ми нічого не бачили, а в 90-х "відкрився кордон" і побачили "справжні машини" й досі "не наїлися".
Он японці: у них "самий писк" купити "за нЬємЄряно бабла" УАЗ-а й гратися з ним.

Поїхали ми з приятелем смажити шашлик під Улан-Батором. Їхали на Ford Explorer. Треба було (у квітні) піднятися на гору, де був майданчик і там було місце для багаття. Полізли ми на гору "на джипі".....снігу було сантиметрів 15-20, але того, що вже почав танути (весна надворі, а в горах ще лежить). Доїхали до половини дороги і почали сповзати набік, поки майже не "лягли" лівим бортом на дерево. Нічого не поробиш, треба кликати допомогу.
Товариш зателефонував приятелю-монголу. Той приїхав на допомогу....на "санітарці" з 5 монголами. Руками виштовхали того Ford-а, і їхати він міг тільки донизу. Вгору - "не лізе" і все.
Так от я заліз до "санітарки", і по тому мокрому снігу піднявся нагору й спустився донизу. Лізе, "зараза"! Колесами гребе сніг, але лізе! Гума звичайна стандартна була, яка з заводу йде.

От саме за це мені й подобається ця "бляшанка", бо у такі моменти пізнаєш:
Понти - понтами, але УАЗ реально "всюдихід", а на "тіпа жип"!
Але жінки, то жінки. Вони уявляють ще й те, що, мовляв, на УАЗ ти виглядаєш як "бідний лох і неудачнік", а на якомусь Pajero/L-Cruiser - "як нормальний пацан" ("не гірше, ніж усі"...).
vladd
Участник форума

Повідомлення ЛЯПА » Суб липня 06, 2013 18:15

vladd +10000
Правильно .
УАЗ 3151 двиг 2,4, мосты вояки , ГУР ZF BMW 5 серии,ел.зажигание,електровентилятор СО,рулевой демпфер FEBI,салон ином.диски АЕZ, Silverstone MT-117 X-treme35x11,50 R15,Хабы AVM.410HP,защита рул.тяг,экспедиционник.ВЫ ЗАБЛУДИЛИСЬ - МЫ ВАМ ПОКАЖЕМ ДОРОГУ!
ЛЯПА
Участник движения

Повідомлення: 301

Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість