Аренда жесткой сцепки

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Аренда жесткой сцепки

Повідомлення alexnaz » Вів березня 18, 2014 21:47

Нужно привезти из Винницкой области уаз. машина не на ходу. Самый оптимальный вариант по деньгам - жесткая сцепка.
Просьба откликнуться у кого она есть. Оплатим аренду, оставим залог. Нужна на конец Марта. Заранее благодарим.
050 380 52 53 - Юра
http://www.drive2.ru/r/uaz/811020/
alexnaz
Участник движения

Повідомлення: 262
Машина: Уаз 469

Re: Аренда жесткой сцепки

Повідомлення Александр 70 » Сер березня 19, 2014 10:04

Могу дать "поганять" бесплатно,нахожусь север Одесской обл г.Березовка.
Мой совет лучше сделать самому.Потому ,что не дорого,всегда под рукой,затраты на перевозку или пересылку ее туда-сюда окупяться и еще сцепка должна делаться под конкретный фаркоп,дабы уменьшить люфты при буксировке,потому надо знать какой фаркоп на "тягаче" у меня сцепка под УАЗовский,но могут быть "яблочки" разных стандартов и большие фаркопы...Поэтому мое мнение лучше сделать,но это абсолютно не означает "не дам".
Если будет надо звоните,если задумаете делать и надо консультация звоните тоже 0675183414 Александр.
Востаннє редагувалось Александр 70 в Сер березня 19, 2014 17:16, всього редагувалось 1 раз.
Александр 70
Участник движения

Повідомлення: 424
Телефон: 0675183414

Повідомлення Bobikus » Сер березня 19, 2014 12:46

Александр 70 написав:Мой совет лучше сделать самому.
Пошу сказати, може у Вас є хтось, хто зможе зробити таку на замовлення? У скільки би таке обійшлося?
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення FreeFraG » Сер березня 19, 2014 14:03

Bobikus написав:
Пошу сказати, може у Вас є хтось, хто зможе зробити таку на замовлення? У скільки би таке обійшлося?

в залежності від типу автомобіля що буксирує, купляємо зцепку для звичайних причепів/човнових трейлерів або шакл. 4-5 метрів профільної труби та два шакла для того щоб зачепити УАЗ...
Крут не тот, кто дальше всех заехал, а тот, кто своим ходом вернулся
FreeFraG
Член клуба

Повідомлення: 1862
Машина: УАЗ-31512

Повідомлення Саид » Сер березня 19, 2014 14:47

FreeFraG написав:в залежності від типу автомобіля що буксирує, купляємо зцепку для звичайних причепів/човнових трейлерів або шакл. 4-5 метрів профільної труби та два шакла для того щоб зачепити УАЗ...

+1 к словам Сереги. Проходили уже такой тест. Самым сложным в этом упражнении оказалось "выклянчить" у Кубика шакл. :D
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення Александр 70 » Сер березня 19, 2014 17:12

Bobikus написав:

Делалась как уже писали выше из квадратного профиля и крючьев.
SL370713.JPG
SL370714.JPG
SL370715.JPG
SL370716.JPG

Длинна гипотенузы 2 метра,ширина основания 73 см.
Расстояние между автомобиля почти 2 метра.Такая длинна делалась из-зи того,что тягач был бортовой 452,а у него фаркоп под кузовом и дабы борта не доставали в повороте делалась такая длинна.Таскать можно все и таблетки и козлы и бортовые.Делалась разборная не сколько для транспортировки ,а для таскания бортовых-таблеток,ведь у них крюки снизу и цельносварная не одевается без подьемного крана)))).Обратите внимание "уши" сделаны из крьчьев для деревыных опор и вверху смещены, для того,что бы закрывался фаркоп,а внизу находяться посредине.Сцепка заварена с торцов и внутрь налита отработка так,что она полностью герметична.Если кто-то задумает делать сам, то крьючья дам совершенно бесплатно, и одноклубнику с ником FreeFraG ,тоже совершенно бесплатно.
Ув.Bobikus! человек,который ее делал работал у меня и ушел на пенсию еще в 11году,я на днях постараюсь его увидеть и спросить.
Александр 70
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Чет березня 20, 2014 1:53

Дякую, чекатиму! Якраз цікавить пара УАЗ-УАЗ, шкода, що не маю зварки, вже би починав :) Дивно, я навіть не здоадувався, що вона розбірна... Якщо би комусь ще треба було, готовий кооперуватись для впровадження дрібносерійного некомерційног вир-ва :) Шакли вже лежать в гаражі, вистачить на декілька комплектів.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Александр 70 » Чет березня 20, 2014 9:55

Bobikus написав:Дякую, чекатиму! Якраз цікавить пара УАЗ-УАЗ, шкода, що не маю зварки, вже би починав :) Дивно, я навіть не здоадувався, що вона розбірна... Якщо би комусь ще треба було, готовий кооперуватись для впровадження дрібносерійного некомерційног вир-ва :) Шакли вже лежать в гаражі, вистачить на декілька комплектів.

Для пары УАЗ-УАЗ в данному варіанті шаклы зовсім не потрібні..І моя думка,що при переміщення автомобіля на дорогах загального користування за допомогою даного пристрою,шаклі не те що не потрібні,а навіть більше заборонені,так як збільшується кількість притроїв китайського виробництва які можуть лопнути в саму не потрібну мить,друге це люфти,автомобіль на шаклах потрібне буде весь час"ловити" на дорозі...Шакл більше потрібен в лісі на покатушках де треба похизуватись перед товаришами,а на дорозі потрібно,щоб все було просто та надійно.Це моя власна думка яка абсолютно не претедує на істину в останній інстанції)))
Александр 70
Участник движения

Повідомлення Панда » Чет березня 20, 2014 12:57

Bobikus написав:Дякую, чекатиму! Якраз цікавить пара УАЗ-УАЗ, шкода, що не маю зварки, вже би починав :) Дивно, я навіть не здоадувався, що вона розбірна... Якщо би комусь ще треба було, готовий кооперуватись для впровадження дрібносерійного некомерційног вир-ва :) Шакли вже лежать в гаражі, вистачить на декілька комплектів.

Орест, если тебя интересует УАЗ-УАЗ, то могу подсказать где лежит наша сцепка. Она делалась на УАЗ-УАЗ. Ее можно взять поюзать с возвратом.
Подойдет ли она на на УАЗ и "другое" не знаю.
Еще вроде одна сцепка есть у Айри.
Я не пытаюсь быть лучшим. Я умею быть самим собой, а это лучше.
Панда
Участник движения

Повідомлення: 2224
Телефон: 067-220-57-15
Машина: УАЗ 469

Повідомлення R@inman » Чет березня 20, 2014 13:45

alexnaz написав:Нужно привезти из Винницкой области уаз. машина не на ходу. Самый оптимальный вариант по деньгам - жесткая сцепка.
Просьба откликнуться у кого она есть. Оплатим аренду, оставим залог. Нужна на конец Марта. Заранее благодарим.
050 380 52 53 - Юра

Привет-набери моего одноклубника -г.Винница Андрей 067256567пять
ЛЕБЕДКИ Т-МАХ,DRAGON,COME-UP,WARN,TABOR,ARB,ТАКЕЛАЖ,ХАБЫ AVM-ВСЕ ПО ГУМАННЫМ ЦЕНАМ...
8 098 422 67 9О Киевстар
8 093 896 5I 4I Лайф
R@inman
Участник движения

Повідомлення: 786

Повідомлення Bobikus » Чет березня 20, 2014 14:06

Панда написав:

Орест, если тебя интересует УАЗ-УАЗ, то могу подсказать где лежит наша сцепка. Она делалась на УАЗ-УАЗ. Ее можно взять поюзать с возвратом.
Подойдет ли она на на УАЗ и "другое" не знаю.
Еще вроде одна сцепка есть у Айри.

Дякую, але варіант позичити не підійде, я не знаю наперед коли вона буде потрібна, тому краще мати свою, під боком. Тому мені важливіше знайти "автора" конструкції, можливо вдастся домовитись за виготовлення ще однієї.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Панда » Чет березня 20, 2014 15:03

Bobikus написав:Дякую, але варіант позичити не підійде, я не знаю наперед коли вона буде потрібна, тому краще мати свою, під боком. Тому мені важливіше знайти "автора" конструкції, можливо вдастся домовитись за виготовлення ще однієї.

Друже, автор Штурман (Виктор Васильевич), сцепка в УАЗисе.
Сделана четко под УАЗ_УАЗ, клыки-фаркоп армейский.
Заедь, посмотри, сними размеры, не понравится забудь, понравится закажи прямо в УАЗисе ребятам.
Я не пытаюсь быть лучшим. Я умею быть самим собой, а это лучше.
Панда
Участник движения

Повідомлення: 2224
Телефон: 067-220-57-15
Машина: УАЗ 469

Повідомлення Bobikus » Чет березня 20, 2014 15:44

Дякую, тепер так і зроблю :)
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения