Нужно привезти из Винницкой области уаз. машина не на ходу. Самый оптимальный вариант по деньгам - жесткая сцепка.
Просьба откликнуться у кого она есть. Оплатим аренду, оставим залог. Нужна на конец Марта. Заранее благодарим.
050 380 52 53 - Юра
Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Пошу сказати, може у Вас є хтось, хто зможе зробити таку на замовлення? У скільки би таке обійшлося?Александр 70 написав:Мой совет лучше сделать самому.
Bobikus написав:Пошу сказати, може у Вас є хтось, хто зможе зробити таку на замовлення? У скільки би таке обійшлося?Александр 70 написав:Мой совет лучше сделать самому.
FreeFraG написав:в залежності від типу автомобіля що буксирує, купляємо зцепку для звичайних причепів/човнових трейлерів або шакл. 4-5 метрів профільної труби та два шакла для того щоб зачепити УАЗ...
Bobikus написав:Пошу сказати, може у Вас є хтось, хто зможе зробити таку на замовлення? У скільки би таке обійшлося?Александр 70 написав:Мой совет лучше сделать самому.
Bobikus написав:Дякую, чекатиму! Якраз цікавить пара УАЗ-УАЗ, шкода, що не маю зварки, вже би починавДивно, я навіть не здоадувався, що вона розбірна... Якщо би комусь ще треба було, готовий кооперуватись для впровадження дрібносерійного некомерційног вир-ва
Шакли вже лежать в гаражі, вистачить на декілька комплектів.
Bobikus написав:Дякую, чекатиму! Якраз цікавить пара УАЗ-УАЗ, шкода, що не маю зварки, вже би починавДивно, я навіть не здоадувався, що вона розбірна... Якщо би комусь ще треба було, готовий кооперуватись для впровадження дрібносерійного некомерційног вир-ва
alexnaz написав:Нужно привезти из Винницкой области уаз. машина не на ходу. Самый оптимальный вариант по деньгам - жесткая сцепка.
Просьба откликнуться у кого она есть. Оплатим аренду, оставим залог. Нужна на конец Марта. Заранее благодарим.
050 380 52 53 - Юра
Панда написав:Bobikus написав:Дякую, чекатиму! Якраз цікавить пара УАЗ-УАЗ, шкода, що не маю зварки, вже би починавДивно, я навіть не здоадувався, що вона розбірна... Якщо би комусь ще треба було, готовий кооперуватись для впровадження дрібносерійного некомерційног вир-ва
Орест, если тебя интересует УАЗ-УАЗ, то могу подсказать где лежит наша сцепка. Она делалась на УАЗ-УАЗ. Ее можно взять поюзать с возвратом.
Подойдет ли она на на УАЗ и "другое" не знаю.
Еще вроде одна сцепка есть у Айри.
Bobikus написав:Дякую, але варіант позичити не підійде, я не знаю наперед коли вона буде потрібна, тому краще мати свою, під боком. Тому мені важливіше знайти "автора" конструкції, можливо вдастся домовитись за виготовлення ще однієї.
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість