Куплю планшайбу дискові гальма задні

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Куплю планшайбу дискові гальма задні

Повідомлення ice » Вів травня 26, 2015 11:23

Неспішно куплю план-шайби для установки дискових гальм на задній міст(колхознік).
Також розгляну варіант покупки комплекту(план-шайба, диск, супорт)
Диски зараз 15" ЕТ-25.
Звертатись сюди або в приватні повідомлення. Анатолій.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення: 554
Машина: УАЗ-469Б MONSTER

Re: Куплю планшайбу дискові гальма задні

Повідомлення Den » Сер травня 27, 2015 7:56

Если не сложно выкладывайте варианты в теме или отправте мне тоже в личку. Спасибо.
Den
Участник движения

Повідомлення: 337
Телефон: 0672969469
Машина: УАЗ 469

Повідомлення daiver2008 » Сер травня 27, 2015 18:11

Зайдите на форум Газ-69 там есть тема " дисковые тормоза на задний колхозный мост" на третьей странице отчет от Gleb с предложением изготовления планшайб. Я взял планшайбы у него за 350гр. Купил тормозные диски от сузуки за 900гр. На разборке два суппорта от ваз 2109 за 400гр. Тормозные шланги 100гр. Жду свободного времени и начну установку. Спереди стоят суппорта газель диски соболь планшайбы брал у него же.
daiver2008
Участник форума

Повідомлення: 79
Телефон: 0503232206
Машина: УАЗ-469Б

Повідомлення SHMIT » Сер травня 27, 2015 18:24

Мужики не изобретайте велосипед, все придумано до нас, находите план шайбы, завтра спрошу у человека где брал я, все остальное ставиться с уаза и газели, Во первых проще найти, все четко становиться, доступность запчастей и наличие всегда радуют, есть вопросы спрашивайте, у меня стоят и на переднем и заднем мосту уаз-газель 2000 км полет нормальный
SHMIT
Участник форума

Повідомлення: 72
Машина: UAZ 469

Повідомлення Den » Сер травня 27, 2015 20:19

Спасибо за ответы!!! Но мне надо весь этот гамуз на военный мост!
Den
Участник движения

Повідомлення SHMIT » Сер травня 27, 2015 21:52

в этом деле есть одна особенность и заключается она в диаметре R15 или R16 и вылете ET диска, у меня диски на 16, ЕТ 0, стало все четко, по военным мостам не скажу но вроде планшайба единая и на вояки и на гражданские мосты, отсель вывод все должно стать, попробую уточнить
SHMIT
Участник форума

Повідомлення Den » Сер травня 27, 2015 22:00

Не на военные и гражданские они разные. У меня с переди уже стоят, колеса на 15 диски -25. Встали как родные.
Den
Участник движения

Повідомлення shpion » Чет травня 28, 2015 9:39

Смотрите внимательно, а то есть планшайбы под колхозные ступицы, тоесть военные нужно будет менять на колхозные.
Мужики не изобретайте велосипед, все придумано до нас, находите план шайбы, завтра спрошу у человека где брал я, все остальное ставиться с уаза и газели, Во первых проще найти, все четко становиться, доступность запчастей и наличие всегда радуют, есть вопросы спрашивайте, у меня стоят и на переднем и заднем мосту уаз-газель 2000 км полет нормальный

И каким образом Вы добились равномерности торможения переда и зада, колдун ставили? Вот как раз назад и ставят вазовский суппорт чтобы меньше тормозил зад, чтобы не заносило.
shpion
Участник движения

Повідомлення: 604
Машина: 31514

Повідомлення SHMIT » Чет травня 28, 2015 18:02

shpion написав:Смотрите внимательно, а то есть планшайбы под колхозные ступицы, тоесть военные нужно будет менять на колхозные.

И каким образом Вы добились равномерности торможения переда и зада, колдун ставили? Вот как раз назад и ставят вазовский суппорт чтобы меньше тормозил зад, чтобы не заносило.

нет не ставил, у меня тормоза с гидроблоком от форда, получаеться три контура, два перед и один контур на задний мост. Тормоза как для уаза хорошие,намного поярче чем было.
SHMIT
Участник форума

Повідомлення ice » Чет травня 28, 2015 18:58

SHMIT написав:нет не ставил, у меня тормоза с гидроблоком от форда, получаеться три контура, два перед и один контур на задний мост. Тормоза как для уаза хорошие,намного поярче чем было.

Привіт!

Та якщо навіть тільки передні поставить то вже тормоза бомба.
В мене теж гідроблок від форда стоїть.
Мені особисто пофіг який комплект на задні, хоча краще зібрати ГАЗеляче - жигульчик в два рази легший і площа колодок менша мало не в два рази відповідно, але, думаю, не принципово.
Я на ГАЗ форумі не зареєстрований. Як кому не ліньки - киньте в мене контактами людини, що пропонує план-шайби.
На перед, до речі, я на цьому форумі брав.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення ice » Чет травня 28, 2015 19:03

Den написав:Спасибо за ответы!!! Но мне надо весь этот гамуз на военный мост!

Покури форуми - пережовано вже 100 разів. І в малюночках і в відео, і статті, і на Драйвз.ру є. На вояки треба або ступиці колхозні або трохи бортового редуктора підточувати болгаркою, і ще є н"юанси. Це про перед. Про зад не пам"ятаю. Диски однозначно або 16", або виліт -22 і більше.
ice
Участник движения

Повідомлення shpion » Чет травня 28, 2015 19:27

Мені особисто пофіг який комплект на задні, хоча краще зібрати ГАЗеляче - жигульчик в два рази легший і площа колодок менша мало не в два рази відповідно, але, думаю, не принципово.

Ось такий результат буде коли поставите газелячі супорта на зад і на перед. Краще вже щоб зовсім не було ззаду чим так. https://www.youtube.com/watch?v=214DeyOyq1k
Для того і ставлять на зад вазовські, щоб слабше гальмували.
shpion
Участник движения

Повідомлення: 604
Машина: 31514

Повідомлення ice » Чет травня 28, 2015 19:51

shpion написав:

Ось такий результат буде коли поставите газелячі супорта на зад і на перед. Краще вже щоб зовсім не було ззаду чим так. https://www.youtube.com/watch?v=214DeyOyq1k
Для того і ставлять на зад вазовські, щоб слабше гальмували.

Ну так Сміт же каже, що все гуд працює. Судячи з відео то там не колдун треба, а взагалі з тормозами нелади - одне колесо(заднє праве) хватонуло. Вєздєход натякав, що переторможувало, вроді як, але чи був в нього тоді гідроблок я не пам"ятаю. На скільки знаю, в нього був вакуумнік, а коли він дізеля поставив то вже примастирив гідроблок.
Я за ГАЗеляці тормоза, бо вони стають просто.
ice
Участник движения

Повідомлення daiver2008 » Чет травня 28, 2015 21:02

050 917 07 55 Глеб. Изготовление планшайб. Его объявления есть
и на этом форуме
daiver2008
Участник форума

Повідомлення: 79
Телефон: 0503232206
Машина: УАЗ-469Б

Повідомлення Юрий-Победа » Чет травня 28, 2015 22:26

ice написав:Неспішно куплю план-шайби для установки дискових гальм на задній міст(колхознік).
Також розгляну варіант покупки комплекту(план-шайба, диск, супорт)
Диски зараз 15" ЕТ-25.
Звертатись сюди або в приватні повідомлення. Анатолій.

Звони Олегу Nio,он их делает всякие. 093-744-44-45
Юрий-Победа
Участник форума

Повідомлення: 146
Машина: М-20,М-72...

Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість