Раму, раму треба... бо нема до чого лебідку чіпати, а так може буду пе
рший в партії на слідуючі лебідки!
мне родная рама(T-MAX) показалась слабоватой,я делал из 8мм +дап ребра жесткости.
Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Жека написав:Раму, раму треба... бо нема до чого лебідку чіпати, а так може буду пе
мне родная рама(T-MAX) показалась слабоватой,я делал из 8мм +дап ребра жесткости.
yuralev68 написав:Жека написав:Раму, раму треба... бо нема до чого лебідку чіпати, а так може буду пе
В мене в ГАЗ-69 рами практично немає, нема до чого ребра жорсткості кріпити, тому треба раму ГАЗ-69, щоб причепити лебідку.
Жека написав:yuralev68 написав:Жека написав:Раму, раму треба... бо нема до чого лебідку чіпати, а так може буду пе
В мене в ГАЗ-69 рами практично немає, нема до чого ребра жорсткості кріпити, тому треба раму ГАЗ-69, щоб причепити лебідку.
подумай на счет УАЗовской,с 69 мало осталось живых рам!
yuralev68 написав:Жека написав:yuralev68 написав:Жека написав:Раму, раму треба... бо нема до чого лебідку чіпати, а так може буду пе
подумай на счет УАЗовской,с 69 мало осталось живых рам!
Мало, але є, на уаз довша база, і це УАЗ, а не газ-69.
MudMax написав:газ69 на уазівську раму краще ставити з точки зору колес. Можна запхати колеса більшого розміру, ніж на газ69 на рідній рамі.
Та і якщо агрегати уазівські ставити, то тут також мабудь уазівська рама краще підійде
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість