Шукаю запчастини до УАЗа 469 Б!!!

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Шукаю запчастини до УАЗа 469 Б!!!

Повідомлення Петру-у-ха! » Вів грудня 09, 2008 13:06

Якщо конкретно, то потрібно:
1) Головний гальмівний циліндр;
2) Робочі гальмівні циліндри (передні та задні);
3) трубопровід гальмівної системи (той що іззаду стоїть).
По цінам нижче ринкових!
Мені потрібні деталі в робочому стані, щоб можна було поставити і поїхати (бо авто ще не дійшло до пункту свого призначення в звязку із повною несправністю гальм.)
Мені один знайомй казав, що може допомогти, (він свого УАЗа розбиратиме) але говорить, щоб я сказав скільки заплачу, а я в цінах зовсім не орієнткюсь...
Якщо хтось може зорієнтувати по цінах, або в кого є вищеперераховані деталі в нормальному стані, чи знає де можна купити в нормальному стані б/у чи недорого нові, то буду дуже вдячний!

Гальма в машині вже зробили, дуже вдячний форумчанам за допомогу (особлива подяка Вовчку!). Але оскільки "Динозавра" треба буде добряче перебирати, і потреба у запчастинах , думаю, буде актуальною майже завжди, - тому теми не закриваю, алише трохи поміняю назву. Буду вдячний за допомогу, поради у нашій нелегкій справі!!! :lol:
Востаннє редагувалось Петру-у-ха! в Сер грудня 24, 2008 12:54, всього редагувалось 1 раз.
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення: 193

Повідомлення SVadym » Вів грудня 09, 2008 23:42

По гланому ничего конкретно не скажу вроде 160-180 грн. новый.

А по робочим вот что то передний 1 шт- 45 грн., а задний гдето около 70грн. это новые. Если хочеш то у меня есть комплект новых абсолютно, или есть те что на машине стоят, тоже новые проехали может пару тисяч и не текут главное!!!

По трубке ничего не скажу их сложно найти в фирмах есть только на Перова.
УАЗ-3151 1987г.
SVadym
Участник движения

Повідомлення: 373

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер грудня 10, 2008 13:07

Головний точно берем, новий. Може ще візьмемо і передні робочі. Доречі, їх по 2 на кожне колесо, чи по одному? Де і коли можемо зустрітись??? Мій тел. 067 899 45 99. Чекаю на відповідь! :roll:
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Re: Шукаю запчастини до гальмівної системи УАЗ 469 Б!!!

Повідомлення Crazy_Guy » Сер грудня 10, 2008 13:18

Сейчас буду ставить дисковые тормоза, посему от старой тормозной останется куча всего, старая система в нормальном состоянии
Плачу за ДТП и т.д. и.т.п.
УАЗ 31514 (1996), Skoda Octavia (2008), Honda Accord Coupe (2008), Cadillac Escalade EXT (2008)
Crazy_Guy
Участник форума

Повідомлення: 72

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер грудня 10, 2008 18:14

А що саме за запчастини і по чому віддасте?
Якщо можна,-виставте списком? Якщо не хочете світити, можна в особисту пошту. :roll:
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Crazy_Guy » Сер грудня 10, 2008 23:09

Петру-у-ха! написав:А що саме за запчастини і по чому віддасте?
Якщо можна,-виставте списком? Якщо не хочете світити, можна в особисту пошту. :roll:

Не хочу светить, т.к. не знаю что останется, обменяю на пиво
Плачу за ДТП и т.д. и.т.п.
УАЗ 31514 (1996), Skoda Octavia (2008), Honda Accord Coupe (2008), Cadillac Escalade EXT (2008)
Crazy_Guy
Участник форума

Повідомлення: 72

Повідомлення Петру-у-ха! » Чет грудня 11, 2008 10:26

Ну, тоді хоча б скажіть, що у Вас є, щоб знати, скільки пива брати! :lol:

Замечание за личную переписку ( для этого есть личные сообщения)
Модератор
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Петру-у-ха! » Вів грудня 23, 2008 10:46

Питання до всіх форумчан. Як приводиться в дію стояночний тормоз УАЗ 469 Б, якщо тросом, то де він кріпиться, і чи один має бути трос, чи два? Бо ми на вихідних хотіли полагодити і не змогли знайти.
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення СОКОЛ » Вів грудня 23, 2008 11:04

если купить камасутру и хотябы бегло её пролистать,много вопросов потеряют свою актуальность
Изучайте мат часть !!!!! :lol:
СОКОЛ
Член Совета Клуба

Повідомлення: 451

Повідомлення Вовчок » Вів грудня 23, 2008 12:57

Петру-у-ха! написав:Питання до всіх форумчан. Як приводиться в дію стояночний тормоз УАЗ 469 Б, якщо тросом, то де він кріпиться, і чи один має бути трос, чи два? Бо ми на вихідних хотіли полагодити і не змогли знайти.

Стояночні гальма діють на задній карданний вал, тросів нема. Весь механізм з колодками, важілями і т.п. розташований на виході роздавальної коробки. Якщо зняти кожух між передніми сидіннями, то відкривається непоганий доступ до ручника, але регулювати його ліпше зпід машини.
В разі потреби можеш розраховувати на деякі запчастинки до ручника з моїх запасів, як щось тойво - звони.

P.S. А букварик треба... :wink:
Вовчок
Участник движения

Повідомлення: 552

Повідомлення Петру-у-ха! » Вів грудня 23, 2008 13:56

Дякую за інформацію! 8)
А букварів надавали, та все руки не доходять... :wink:
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер грудня 24, 2008 13:12

Потрібні дзеркала заднього виду на наш УАЗ. Купимо (недорого), виміняємо на пиво б/у дзеркала(можна і з інших авто, аби тільки підійшли). В кого є пропозиції пишіть. 8)
Петру-у-ха!
Участник форума

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість