Модератор: sysadmin
AndreyZ написав:К сожалению товарищ Дмитрий показал нам пример Лысенковщины в автомобилестроении. Тогда, во времена товарища Лысенко, одним махом наша т.н. "наука" избавилась от кибернетики и генетики, а теперь мы покупаем горсточки кремния(кстати добытого у нас!) за огромные бабки; с генетикой вообще не срослось.
… в нашей стране у власти именно такие Дмитрии; инженера - неучи, которые не то что логарифмической линейкой, а даже калькулятором пользоваться не умеют.
Как модератор,astAndreyZ написав:Согласен - еслиб "гарантов"(особенно крикунов типа Юли)
тому не варто судити людей по чужим коментарям, особливо коли ці коментарі роблять некомпетентні люди, і **** журналісти.
Правила форума Укаринского УАЗ клуба написав:Пользователям запрещается оставлять в форумах сообщения и файлы, содержащие матерную, лживую, вульгарную, оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь и рассовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
K2 написав:К2 мене там єще.
я не хотів тебе особисто образити, просто я не згідний з твоєю позицією, яка базується на недостовірних фактах. а ці 2 статті- 100%на брехня. кожне слово. більшість описаних випадків справді були, але АБСОЛЮТНО ВСІ додумані і перероблені хворою уявою журналіста. Люди, там так не було! Там такого не було!
а в відредактованому модерм пості я сказав не просто журналісти, а "БРЕХЛИВІ" журналісти.
Shurik написав:Корисувачу К2, згідно п.3 правил форума винесено зауваження
за висловлюівння які були визначені як образливі.
В темі Джип-фестиваль «Плай OFF - 2006»тому не варто судити людей по чужим коментарям, особливо коли ці коментарі роблять некомпетентні люди, і **** журналісти.
Пост поредаговано. Користовачу направлено приватне повідомленя.
Айри написав:как мало порой нужно женщине....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість