Модератори: Shurik, Модераторы форума
Volodymyr написав:Где-то на днях будет генеральная новость, буквально пару часов назад приехал со второй пробивки маршрута. В двух словах - будут новые "ландшафты" что будет требовать новой тактики, так же более сложным и интересным станет процесс ориентирования. Высоты до 1350 м. (естественно с красивыми панорамами на 10-20 км.)
ШАМПАНЬ написав:Ще б штурмана, шоб не боявсь.
Штурмана за руль непускать,- необосрусь! Але штурман... Ну це рішаємо, в кузов знаєш скільки бідонів з водою можна взять?!Инквизитор написав:ШАМПАНЬ написав:Ще б штурмана, шоб не боявсь.
А если я пойду штурманом? Не обсеришься?
Подрезай кабину, чтоб 35-е катки стали.
ШАМПАНЬ написав:...Р3 І ПРОТО В ОДНУ ЛІНІЮ!!! Я нерозумію організаторів!!! На скільки ж меньше учасників!!! Хто поїде змагаця з тими монстрами!? Смисл туда їхать в ТР3? А я з своїм слабеньким дизильком та майже рідні гумі уже РІВНЯ "Бегемоту"!?![]()
Да, порвав! Але одне є но- я це майже непомню. Там їздила "сестра", вона і рвала всіх і вся як сліпа кобила очерет!kva написав:ШАМПАНЬ написав:...Р3 І ПРОТО В ОДНУ ЛІНІЮ!!! Я нерозумію організаторів!!! На скільки ж меньше учасників!!! Хто поїде змагаця з тими монстрами!? Смисл туда їхать в ТР3? А я з своїм слабеньким дизильком та майже рідні гумі уже РІВНЯ "Бегемоту"!?![]()
Ну, Бегемота ты вроде порвал на фесте -) Правда ты на TOP FUEL'е ехал
Главное - до такого недопрыгнаться:
ШАМПАНЬ написав:Там їздила "сестра", вона і рвала всіх і вся як сліпа кобила очерет!![]()
![]()
Top Fuel - класс машин, работающих на адской смеси нитрометана и метанола
Volodymyr написав:Инквизитор написав:Регламент?
+/- АТЛ 2009, до числа 15 августа будет окончательный.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість