Свечи - катушки -провода

Раздел для обсуждения вопросов, связанных с моделями "60-й" серии: 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)

Модератор: Модераторы форума

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 09, 2008 19:25

А я і їздив тільки на 95, головка була піджата, але крім кольору нічого поганого більше не було.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення: 669

Повідомлення Yalta_biker » Чет липня 10, 2008 9:30

правильно, если этой присадки мало, то все в порядке, только цвет и меняется. А если перебор - то остается налет, который имеет некоторую эл. проводимость, и по этому слою налета искра (точнее, разряз) уходит на массу, а ЭБУ фиксирует пропуск зажигания и потихоньку начинает сходить с ума, потому что ещё и лямбда начинает выдавать сумашедшие значения
Вот ударишь напильником по голове - больно, не ударишь - скучно. Парадокс…
Yalta_biker
Участник движения

Повідомлення: 1382

Повідомлення jek-ks » Чет липня 10, 2008 9:48

yuralev68 написав:А я і їздив тільки на 95, головка була піджата, але крім кольору нічого поганого більше не було.

Колір у даному випадку є інформацією про погану роботу. Що іще повинно бути погане?
jek-ks
Участник форума

Повідомлення: 118

Повідомлення yuralev68 » Чет липня 10, 2008 12:04

Крім кольору?... Можуть бути оті типу піщинки (не знав раніше, що вони проводять струм), можуть бути мацюпонькі капельки металу (бідна суміш), може бути бархатиста сажа (масло в циліндрі, скоріше за все сальникам клапанів капут), при їзді на великих оборотах заплавляє металом зазор між центральним і боковим електродом (це було давно, тому аналізувати зараз важко чому, підозра в мене на збіднення суміші при повному відкритті дросельної заслонки і малих бензо жикльорах).
yuralev68
Участник движения

Повідомлення jek-ks » Чет липня 10, 2008 14:13

yuralev68 написав:Крім кольору?... Можуть бути оті типу піщинки (не знав раніше, що вони проводять струм), можуть бути мацюпонькі капельки металу (бідна суміш), може бути бархатиста сажа (масло в циліндрі, скоріше за все сальникам клапанів капут), при їзді на великих оборотах заплавляє металом зазор між центральним і боковим електродом (це було давно, тому аналізувати зараз важко чому, підозра в мене на збіднення суміші при повному відкритті дросельної заслонки і малих бензо жикльорах).

Я мав на увазі те що й так щось не дуже добре при чорних свічках, а не взагалі що може бути поганого.
jek-ks
Участник форума

Повідомлення: 118

Повідомлення yuralev68 » Чет липня 10, 2008 14:55

Трохи не так зрозумів.... ну та ясно що люба ненормальність-це вже є підстава задуматись, чому так , а не інакше, і що з тим робити.
yuralev68
Участник движения

Re: Свечи - катушки -провода

Повідомлення Olexa » П'ят липня 11, 2008 0:37

deltafox24 написав:У кого какие стоят ?
Сегодня поле газаанализатора нашел свой бензин он улетел через вышлопную трубу если кто найдет верните плиз =)
:lol: :lol: :lol:

Хорошо, что нашёлся. :)

deltafox24 написав:Сказали надо менять или свечи или провода или катушки (катушки врядли)
Поделитесь опытом у кого малый расход какие провода и свечи вы используете?

Свечи NGK, которые ставил АИС, провода раньше штатные (на расход не жаловался), сейчас силиконовые, которые одно целое со свечными наконечниками, катушки штатные. Сейчас поставил свечи Brisk (из того же АИСа), по ощущениям не жалуюсь, хотя расход с ними пока не мерял.

Народ на УАЗбуке ещё мутил что-то с усилением сигнала перед катушками: Уазбука -> Технический -> Двигатель (Engine) -> Инжекторные -> Провал на 409 ом. Но будь готов, там чем дальше в лес, тем толще партизаны. :)
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення yuralev68 » П'ят липня 11, 2008 1:05

мабуть тобі повезло, бо я БРІСКи скільки не брав , то постійно з ними мав проблеми, як не зразу, то через 500-1000км. Не купляю тепер взагалі.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення Olexa » П'ят липня 11, 2008 17:04

yuralev68 написав:мабуть тобі повезло, бо я БРІСКи скільки не брав , то постійно з ними мав проблеми, як не зразу, то через 500-1000км. Не купляю тепер взагалі.

Так я на них ще не багато проїхав. :)
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Поперед.

Повернутись до 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість