Модератор: Модераторы форума
yuralev68 написав:Все так, і АУДІ 24 години ЛєМана виграла на дизельноу моторі, мінуса два, наша соляра і наші морози. І те і те від нас не залежить, треба відповідно робити спеціальні підігріви бака і іншу єрунду.
Ну і мені бензинові мотори все одно більше подобаються. Крім цього
не обовязково інжектор...карбюратор себе далеко не вичерпав. і багато фірм на спорт моделі ставлять карби.
deltafox24 написав:yuralev68 написав:Все так, і АУДІ 24 години ЛєМана виграла на дизельноу моторі, мінуса два, наша соляра і наші морози. І те і те від нас не залежить, треба відповідно робити спеціальні підігріви бака і іншу єрунду.
не обовязково інжектор...карбюратор себе далеко не вичерпав. і багато фірм на спорт моделі ставлять карби.
при должной подготовке машины заводом изготовителем ни морозы ни сОляркО (украинская в смысле) машине не страшна, у меня стоит 3 фильтра и 2 сепаратора, притом все заводское
П.С. один минус я задолбался с отстойника всякое г-но вычищать
yuralev68 написав:deltafox24 написав:yuralev68 написав:Все так, і АУДІ 24 години ЛєМана виграла на дизельноу моторі, мінуса два, наша соляра і наші морози. І те і те від нас не залежить, треба відповідно робити спеціальні підігріви бака і іншу єрунду.
при должной подготовке машины заводом изготовителем ни морозы ни сОляркО (украинская в смысле) машине не страшна, у меня стоит 3 фильтра и 2 сепаратора, притом все заводское
П.С. один минус я задолбался с отстойника всякое г-но вычищать
Я там вище писав про досвід роботи з дизельелектростанціями, спеціально підготовленими для морозів. Реально дизелю помогає тільки підігрів бака, хоча б до 0грд., і не обраткою, а окремим приладом. Заїдь в Карпати зимою, морози під 25-30 регулярні, після ночі стоянки мало хто заводився.
В кожного свої уподобання, я не перейду на соляру ніколи, ну хіба би ... тобі навпаки подобається, така справа....
DIMON написав:Какие громкие заявки от инженнеров Фольца - долго ржал.
Макс
ты недооцениваешь качество нашей соляры, може у вас на югах она чуть лучше.
ГДЕ ты у нас нашел зимнюю соляру
DIMON написав:Как человек плотно сотрудничающий с одним из брэндов, на другом брэнде дальний брат работает, у Россиян кстати реально зимка есть, только стоит она в ДВА раза дороже!!! А наша бодяга - тупо развод на деньги, ну может какой присадки и капнули причем уже на заправке.
??? Че за жидкость?Shurik написав:В сильный мороз - ... жидкость "И".
Последняя жутко ядовита ... - она в военной авиации используется.
??? Че за жидкость?
Voditel написав:Так вот где в авиации дизель применяется как топливо,
Voditel написав:и зачем в авиации это присадка?
Повернутись до 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість