Faw » Сер квітня 05, 2017 19:11
Єх зараз напевно у відповідь почую купу проти, але я за помпу. Поясню в мене дві рушниці одна ИЖ59 Спутник виключно на гуся та качку. Та Ата АRMS для перепела (короткий стовол) та кабана та іншої дичини довгий. Поясню, наприклад для перепела коли з під манка піднімається зграя а заряд з малою навіскою то помпа в самий раз, не підклинює як п\а, друге короткий ствол дає зрпазу гарну осип, вага рушниці невелика і це відчуваєш (особливо в порівнянні з Іжем) Що стосується прицільної стрільби на помпі при перезарядці..... скажу так після декількох виїздів на полігон та 200- 300 вистрелів чітко розумієш як робити так, щоб приціл при темповій стрильбі не збивався. Я не знаю як на інших помпах, в мене стоїть зворотня пружина і при темповій стрільбі тобі треба тільки тягнути цівє на себе а після викиду гільзи його відпускаєш і пружина сама заганяє патрон в патронник та повертає цівьє в бойове положення, фактично темп стрільби не відрізняється від п/а. Можливо в моделях де немає такої пружиниі виникають проблеми з повторним прицілюванням в мене ця проблема не стоїть. Ну а якщо на гуся то Іж є Іж саме воно. п\а річ класна але вимоглива до патронів (особливо самокрутів), що призводить до того що іноді п\а перетворюється в повноцінну однозарядку
Не знаешь, что найдешь, что потеряешь