Модератор: Модераторы форума
Про дверные накладки- летом воняют если под солнышком находятся Sad
Инквизитор написав:ГЫ!
Мухобойка... На УАЗе. это лол!
Пишу из падсцула
Саид написав:здесь скорее ответят на вопрос "лебедка, шноркель, резина, диски, сапуны, аллюминий на пол..."
yuralev68 написав:десь я бачив 2х1м, 2мм,-580грн. В мене бажання його купувати зразу зменшилося в десять раз .
Misha_ViP написав:А по чому зараз "аллюминий на пол..." і де його дістати?? може хтось ссилку дасть на прайс і ше + на пластік до УАЗа???
Misha_ViP написав:А по чому зараз "аллюминий на пол..." і де його дістати??
а у меня голое железо. и мыть нормально и не гниет.Olexa написав:Misha_ViP написав:А по чому зараз "аллюминий на пол..." і де його дістати??
Доречі, наскільки я розумію, він не сприяє зменшенню шуму в машині, швидше навпаки. Хоча мити, можливо, легше (якщо під алюмінієм сама мастика і нічого не гнитиме).
Olexa написав:Доречі, наскільки я розумію, він не сприяє зменшенню шуму в машині, швидше навпаки. Хоча мити, можливо, легше (якщо під алюмінієм сама мастика і нічого не гнитиме).
yuralev68 написав:Гм...у вас нахімії, я так памятаю колись було все, не те що алюміній, а титан, вольфрам і т.д., може там пошукай...
yuralev68 написав::D хімія ваша-то клондайк, єдиний у світі нерентабельний магнієвий завод був, закрили...,а чого нерентабельний-бо все і всі несли хто куди, але не продавали....через відділ збуту. Завод закрили, але звички залишились, тому шукай канали на інших заводах...У мене в товариша в гаражі замість підлоги -титанова плита, я б її давно видурив , але вона груба, десь 10мм...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість