не_знаю який це ближній з ручкою, але ти мене загітував купить головні фари. Коли поставив... СИЛА!!! Ближнє світло нехуже чим на моєму Вагоні! Дякую, і всім совітую!R@inman написав:Появились в наличии фары рабочего света "ближний свет с ручкой"
Модератори: MudMax, Совет Клуба
не_знаю який це ближній з ручкою, але ти мене загітував купить головні фари. Коли поставив... СИЛА!!! Ближнє світло нехуже чим на моєму Вагоні! Дякую, і всім совітую!R@inman написав:Появились в наличии фары рабочего света "ближний свет с ручкой"
ШАМПАНЬ написав:не_знаю який це ближній з ручкою, але ти мене загітував купить головні фари. Коли поставив... СИЛА!!! Ближнє світло нехуже чим на моєму Вагоні! Дякую, і всім совітую!R@inman написав:Появились в наличии фары рабочего света "ближний свет с ручкой"
Во-во, в них скло не опукле, а плоске. І лампочки в мене стоять 50/70, а що ближній шо дальній вещь! В кого оптіка УАЗовська рідна, так небо і земля!R@inman написав:Ближний свет с ручкой это квадратная фара рабочего света на задний ход(подписана картинка)
Шампань брал фары WESEM Круглые _в штатные фары головного света на УАЗЫ 469,452,31512(и их модификации),газ69
Повернутись до Коммерческие Объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість