Продам остатки состава для ремонта металлов. Проверено лично

Объявления о не единичных или регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Совет Клуба

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар не одиничних (масових) екземплярів товарів та послуг, або на регулярних засадах.

Без узгодження з Радою Клубу дозволяється публікувати лише ті оголошення, що стосуються позашляховиків, їх запасних частин, додаткового обладнання та спорядження, а також товарів для туризму. Всі інші оголошення можуть бути розміщені лише на комерційній основі, за попереднім узгодженням з Радою Клубу.
Оголошення, які не відповідатимуть правилам розділу, будуть видалені.

Для кожної з принципово відмінних груп товарів чи послуг кожного продавця/покупця, що він продає, купує, міняє, дарує або приймає в дар, може бути створено не більше однієї теми.

Назва теми повинна починатися словами "Продаю", "Купую", "Міняю", "Дарую" або "Приймаю в дар".

Суворо забороняється піднімати теми неінформативними та несуттєвими повідомленнями. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Тему може бути прикріплено на початку розділу за умови надання членам Українського УАЗ Клубу фіксованої персональної знижки від прайсових цін продавця. Знижка членам Клубу не вважається наданою, якщо автором теми не були опубліковані ціни на товари/послуги.

При втраті темою актуальности необхідно закрити її за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Для публікації оголошень про одиничні не регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Частные объявления

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи

Продам остатки состава для ремонта металлов. Проверено лично

Повідомлення sobur2000 » Нед лютого 26, 2012 18:55

Брал себе в сентябре прошлого года пасту Клен 112 для ремонта стали. Ремонтировали кузовщину сыну на Форде. Эффект поразительный, характеристики в отвердевшем состоянии (смотрите далее). Даже 3 заплатки поставили в проржавевшем днище кузова, без всякой сварки. Предварительно вырезав турбинкой поврежденные участки и хорошо зачистив места склейки, заплатки поставлены больше ремонтируемого участка на 3 см. в периметре. После склейки обработали участок ортофосфорной кислотой, грунтовкой с преобразователем ржавчины и резинобитумной мастикой с наружи, а внутри покрасив из баллончика краской. Недавно проверили, все стоит на месте.Таким образом можно обходиться реставрацией старых авто без сварки (в некоторых местах).

Описание
Стальная паста Клен™ 112 представляет собой двухкомпонентный эпоксидный состав со стальным наполнителем, предназначена для восстановления и ремонта стали и металлических поверхностей, а также для заполнения полостей в них.

Возможные варианты применения пасты для ремонта стали Клен™ 112:

Ремонт и восстановление металлических поверхностей
Восстановление корпусов насосов и клапанов
Заполнение полостей в литье
Ремонт изношенной или уставшей стали

Более подробно описано на этом сайте http://www.superkley.com.ua/product/30

Осталось 2 упаковки по 500гр.которые продаю по 300 гр 1 упаковка. Реальному покупателю торг обязателен. Срок хранения до 2 сентября 2012 года.

Находится в Одессе, поедет Интаймом или Новой почтой, оплата на карточку Приват банка.
Тел 0503916540
sobur2000
Участник движения
 
Повідомлення: 224
З нами з: Вів січня 10, 2012 17:22
Звідки: Одесса

Re: Продам остатки состава для ремонта металлов. Проверено л

Повідомлення sobur2000 » П'ят жовтня 26, 2012 9:56

Тему можно закрыть. Продано.
Всем удачи! С уважением, Олег Федорович.
г. Одесса. 0503916540; 0671167668; 0937405704
sobur2000
Участник движения
 
Повідомлення: 224
З нами з: Вів січня 10, 2012 17:22
Звідки: Одесса


Повернутись до Коммерческие Объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron