Shurik написав:Цена нравится. беру. Уточняю на всяк случай это та железяка к которой крепится крыло и морда?
Да всё правильно

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
nio написав:BoBeG написав:Мене цікавить рулевой редуктор , якшо нема ніяких тріщин біля вух кріплення і з нього не сильно масло тече - то беру
можна буде обєднати з Шуріка замовленням
Цікавить комплект редуктор(якшо мижливо разом з сошкою)-рульвоий вал(вал з карданчиками)-рульова колонка
Редуктор ьез трещин ,не течёт и не люфтит. Рулевая колонка от Форда, но она не продаётся.Сошка тоже пока нужна.
Могу все отпрвить "Новой почтой", у них цены на доставку гуманные.
BoBeG написав:nio написав:BoBeG написав:Мене цікавить рулевой редуктор , якшо нема ніяких тріщин біля вух кріплення і з нього не сильно масло тече - то беру
можна буде обєднати з Шуріка замовленням
Цікавить комплект редуктор(якшо мижливо разом з сошкою)-рульвоий вал(вал з карданчиками)-рульова колонка
Редуктор ьез трещин ,не течёт и не люфтит. Рулевая колонка от Форда, но она не продаётся.Сошка тоже пока нужна.
Могу все отпрвить "Новой почтой", у них цены на доставку гуманные.
писав в приват але шось воно не відсилається , висить у черзі тому пишу тут
В мене рульове старого типу , тобто вал і чевяк одне ціле.
Яким чином в вас зєднаний редуктор з рульовою колонкою від форда, колонку фордовску я і всебе купити зможу а от якшо там ще треба цілу кучу узавоских запчастин
наприклад шарнір карданний
Втулка дистанционная вилки вала червяка рулевого управления 469-3401158
Вилка шлицовочная карданного шарнира 469-3401152
http://acat.autodealer.ru/index.php?tree=60_5016
Просто хочу виянити чи потім зможу його поставити, дрібні запчастини важко найти окремо від редукора чи цілої колонки УАзовскої
chieff написав:а фото толкового фаркопа можно в студию?)) Мне на буханку надо, для трейлера, лодку таскать
edward7800 написав:сколько будет стоить крыша в Донецке
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість